Vă prezentăm cu
mândrie noua gamă

FreshCare+

Păstrează prospeţimea rufelor dvs.
după încheierea ciclului de spălare,
cu până la 6 ore.”

Acțiunea delicată a aburilor și rotirile
îngrijesc rufele dvs. în interiorul mașinii de spălat*

Derulați în jos pentru explorare

* Tratamentul FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul mașinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

fresh care

FreshCare+

O nouă dimensiune a prospețimiiNoul sistem FreshCare + păstrează prospețimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar și atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu aveți timp să scoateți rufele din mașină sau sunteți afară, acest sistem reprezintă soluția ideală pentru a păstra prospețimea rufelor în interiorul mașinii timp de până la șase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare + masează ușor rufele cu câteva oscilații bidirecționale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate. Acest lucru face posibilă circulația aerului în interiorul mașinii pentru a preveni mirosurile neplăcute și pentru a menține umiditatea corectă pe rufe. FreshCare + poate fi selectat * la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare și oprit în orice moment.

*Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

6th sense

Îmbunătățiți-vă experiența de spălare

Al 6-lea Simț detectează automat cantitatea de rufe și, în funcție de tipul țesăturii, alege cel mai bun ciclu de spălare.
Această tehnologie intuitivă garantează întotdeauna performanța optimă, precum durata, energia și optimizarea apei.

soft move

SoftMove

Îngrijire adaptată oricărei
țesături.


Grație noului Sistem Soft Move,
tamburul execută un set exclusiv de mișcări specifice, în măsură de a se adapta fiecărui tip de țesătură.
Diferitele mișcări ale tamburului corespunzătoare fiecărei faze de spălare, de la alimentarea inițială cu apă până la stoarcerea finală, asigură rezultate impecabile și îngrijire perfectă rufelor, culorilor și formelor. Puteți alege între 14 programe diferite, toate perfect concepute pentru a satisface toate nevoile de spălare, zilnice sau ocazionale: de la cele mai rezistente articole de îmbăcăminte, cum ar fi blugi și bumbac la cele mai delicate, cum ar fi lână și mătase.

Grație acțiunii Motorului performant, sistemul SoftMove setează până la 6 mișcări adaptate ale tamburului și durata pentru fiecare fază de spălare, asigurând îngrijirea rufelor și cele mai bune performanțe de spălare.

Tehnologii recente

15°

CURĂȚARE PERFECTĂ LA DOAR 15°C ÎN LOC DE 40°C*

Ciclul perfect de spălare pentru a păstra frumusețea originală și culoarea rufelor. Rulând la 15°C, garantează aceeași performanță ca la programul de spălare de 40°C. Datorită sistemului SoftMove și mișcărilor personalizate ale tamburului, rufele se mișcă ușor în interiorul tamburului pentru o mai bună absorbire a detergentului. Rezultatul constă într-o spălare mai eficientă chiar și la cea mai redusă temperatură.

* Comparabil cu un ciclu mixt (40°C/59’) cu 1/2 încărcătură.

clean

Adaptează puterea de curățare în funcție de nevoile dvs.

Opțiunea Clean + permite personalizarea ciclului de spălare corespunzător gradului de murdărie și necesităților zilnice ale consumatorului. Puteți alege până la 3 nivele de murdărie pentru a curăța perfect toate tipurile de murdărie: Intensiv, Zilnic, Rapid.

motor

Motor avansat pentru o performanță de lungă durată

Mașina dvs. este echipată cu un motor de lungă durată, extrem de silențios și performant pentru a asigura o viață îndelungată acesteia.
Motorul SenseInverter este foarte eficient din punct de vedere energetic și oferă o economie de până la 30% comparativ cu performanțele clasei A +++.

Conceput pentru a asigura confortul și atractivitatea.

Noul FreshCare + oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică interacțiunea utilizatorului și oferă o experiență plăcută de spălare tuturor. Ușa largă și hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică.

Gama FreshCare+

Masina de spalat rufe independenta cu incarcare frontala Whirlpool:
8kg - FWG81496WS EU

FWG81496WS EU
Vizualizare produs

Masina de spalat rufe independenta cu incarcare frontala Whirlpool:
9kg - FWG91484W EU

FWG91484W EU
Vizualizare produs

Masina de spalat rufe independenta cu incarcare frontala Whirlpool:
7kg - FWF71483W EU

WF71483W EU
Vizualizare produs
pin

Găsiți un distribuitor Whirlpool în apropierea dvs.

Căutați acum

Compara ( Electrocasnice )

Te rugam sa adaugi inca un produs