Cuptorul pe
inducţie Numărul 1
în piaţă.

vezi produse

Primul cuptor pe inducţie apărut vreodată.

Revoluţionarul cuptor pe inducţie Whirlpool are un suport pe inducţie, ce încălzeşte direct preparatele în tava specială pentru inducţie pentru o eficienţă maximă şi gătire precisă.

Cum funcţionează inducţia?
Aceasta funcționează cu ajutorul unui câmp magnetic creat împreună cu placa de inducție, care lucrează direct cu tava de inducție pentru a găti preparatele. În acest fel, mâncarea este perfect gătită.

Gătirea preparatelor în jumătate de timp folosind jumătate de energie!**

Gătitul prin metoda pe inducţie este mult mai eficient, cu preparate gătite uniform şi în jumătate de timp. Mâncarea este încălzită direct de pe placa de inducție, pe întreaga bază a tăvii, astfel încat să reducă consumul de energie. Grătarul superior, de asemenea, se poate folosi pentru rumenirea alimentelor. Această metodă de gătire reduce cu până la 50% consumul de energie şi timpul de gătire, în comparație cu un cuptor obișnuit Whirlpool, ceea ce înseamnă economie de bani!

Nu necesită pre-încălzire

Gata imediat. Funcția Ready2Cook încălzește cuptorul aproape instantaneu astfel încât să nu pierdeți timp de așteptare sau de energie.

Starter. Fel principal. Desert.
Toate în acelaşi timp.

Gatiti 3 feluri de mâncare în același timp, fără arome arome de amestecare. Acest lucru vă economisește timp și energie!

Doar un cuptor obişnuit.

Puteți opta pentru gătitul cu inducție prin simpla alegere a modului de gătit cu inducție, și tipul de alimente. Cuptorul va calcula timpul de preparare pentru tine. Puteți folosi, de asemenea, acest cuptor ca un cuptor tradițional, caz în care puteți selecta mai multe funcții, inclusiv Tehnologia Al 6-lea Simţ. Tot ce trebuie să faceți este să scoateți raftul de inducție pentru a începe să gătiţi!

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs