Linii elegante
pentru bucatarii.

Tehnologie unica si design remarcabil, solutia ideala pentru toate nevoile dumneavoastra de depozitare a alimentelor.

Descoperă
Supreme NoFrost

Vizualizarea interactiva 3D va permite sa admirati aparatele noastre, si sa descoperiti toate caracteristicile si tehnologiile care asigura cel mai bun climat de stocare pentru alimentele dumneavoastra. Incepe explorarea

Descopera
Supreme NoFrost

Vizualizarea interactiva 3D va permite sa admirati aparatele noastre, si sa descoperiti toate caracteristicile si tehnologiile care asigura cel mai bun climat de stocare pentru alimentele dumneavoastra.

Supreme NoFrost

Numarul 1 in pastrarea alimentelor proaspete si congelate.* Trageti de calendar pentru o vizualizare 360
a tehnologiilor si caracteristicilor noastre inovatoare
Înapoi

Supreme NoFrost Supreme NoFrost

Tehnologia inovatoare NoFrost asigura temperatura de depozitare perfecta este mentinuta, in toate compartimentele aparatului dumneavoastra, oferind pastrarea alimentelor perfecta, fara a fi nevoie de dezghetare.

URMARESTE VIDEO
Mergeti sus

6th sense Tehnologia Al 6-lea Simt LiveTM

Tehnologia Al 6-lea Simt LiveTM ofera un control perfect, permitandu-va sa accesati fara efort aparatul de la distanta, prin intermediul dispozitivelor mobile, si sa verificati setarile, temperatura si mai mult de atat.

URMARESTE VIDEO
Mergeţi sus

Fresh ControlFresh Control

Tehnologia Fresh Control asigura constant niveluri de umiditate ideale, pastrand alimentele proaspete de pana la de 4 ori mai mult. *

* Bazat pe teste alimentare interne efectuate de Whirlpool, comparand o combina frigorifica Whirlpool cu tehnologia Fresh Control cu o combina frigorifica Whirlpool cu un singur vaporizator tehnologie total NoFrost. URMARESTE VIDEO
Mergeţi sus

Freeze ControlFreeze Control

Tehnologia Freeze Control protejeaza eficient alimentele congelate, reducand arsurile cu pana la 50% *, datorita sistemului sau inovator cu fluctuatie redusa de temperatura.

* Pe baza rezultatelor SLG Pruf- und Zertifizierungs GmbH, un institut independent, comparand o combina frigorifica cu tehnologie Freeze Control cu o combina frigorifica Whirlpool fara tehnologie Freeze Control.

URMARESTE VIDEO
Mergeti sus

Activ0Activ

Ideal pentru carne si peste. Compartimentul Activ0° are un design unic, care pastreaza carnea si pestele la 0° C, menținand textura, gustul si valorile lor nutritive intacte.

URMARESTE VIDEO
Mergeti sus
rotate me

For the best experience
please view in landscape mode.