W COLLECTION

W11

Conectați-vă la coacerea inteligentă a celui de-al 6-lea Simț

Colecția W a primit două premii prestigioase pentru designul său remarcabil:

Colecția W11 este proiectată pentru bucătării rafinate, minimaliste.
Frumusețea luminoasă a sticlei completează liniile imaculate, curate pentru un finisaj unic și elegant.

Senzorii și funcțiile inovatoare transformă programele sofisticate în programe ușor de utilizat și ajută consumatorii pas cu pas, obținând performanțe ridicate în dobândirea experienței necesare acestora.

Instalat cu precizie liniară, aparatele W11 încorporate beneficiază de o estetică impresionantă care se pliază pe orice decor, coordonându-se perfect cu acesta.

O capodoperă
de design

Whirlpool înțelege importanța meșteșugului și atenția acordată detaliilor. Design-ul atemporal al colecției W completează orice stil de bucătărie, în timp ce aparatele se integrează perfect pentru a crea o coordonare perfectă.

Chiar și finisajele strălucitoare sunt proiectate pentru o curățare ușoară, astfel încât amprentele și murdăria devin un lucru de domeniul trecutului.

De la logo-ul cromat platinat până la sticla colorată și banda metalică sofisticată, fiecare detaliu a fost conceput pentru a încânta și îmbunătăți experiența generică Whirlpool

Inteligenta intuitivă,
performanță avansată.

Whirlpool a creat pentru consumatori o suită de aparate care vin în întâmpinarea nevoilor dvs. si vă asistă la fiecare pas. Aparatele Whirlpool învață și se adaptează modului în care sunt folosite, iar interacțiunea cu acestea este foarte facilă.

Colectia W dispune de o tehnologie unica a tehnologiei SENSE de la Whirlpool, care garanteaza o performanta avansata pentru rezultate maxime cu minim efort. Senzorii inteligenți de 6ȚI SENSE și funcțiile intuitive fac gândirea pentru consumatori, permițându-le să obțină mai mult de la aparatele lor decât imaginat vreodată posibil.

Ei pun "usurinta" in "usurinta de utilizare" prin furnizarea informatiilor corecte la momentul potrivit, memorarea programelor favorite si sugerarea lor automata atunci cand este nevoie.

Prin simțirea a ceea ce este necesar, ele oferă un nou nivel de performanță premium care asigură o experiență de utilizare satisfăcătoare și rezultate excelente după timp. Această expertiză nouă și bucuria împuternicesc utilizatorii să depună eforturi pentru perfecțiune.

Descoperiți toate produsele

Găsiți un distribuitor Whirlpool lângă dvs.
Cauta acum

Descoperiți alte linii