Retete

Carnat in foietaj

Carnat in foietaj

Ingrediente
  • 1 sul de aluat foietaj 
  • 1 pachet de umplutură pentru cârnați 
  • 1 gălbenuș
  • lapte
Metoda

1. Desfășurați foietajul și împărțiți-l în 12 segmente egale.
2. Așezați o bilă de umplutură la capătul lat al fiecărui segment, apoi rulați foietajul către vârful triunghiului și apropiați colțurile, sub formă de croissant. Ungeți cu gălbenușul amestecat cu puțin lapte.
3. Așezați croissantele pe farfuria pentru funcția „crisp” și coaceți-le timp de 9-10 minute folosind această funcție. Umplutura poate fi înlocuită cu amestec pentru chiftele, cârnăciori, ricotta, spanac, amestec de ou și brânză, pastă de măsline sau anghinare.

Timp de gatire

9-10 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs