Retete

Sponge Cake

Sponge Cake

Ingrediente
  • 225 g făină
  • 225 g zahăr
  • 225 g unt, înmuiat
  • 2 linguri de apă
  • 4 ouă
  • 8 g vanilină (2 linguri de zahăr vanilat)
  • 2 lingurițe praf de copt; coajă de portocală rasă, zahăr pudră și făină sau pesmet pentru tapetat
Metoda

1. Gresați farfuria și presărați cu făină sau pesmet.
2. Amestecați toate ingredientele în mixer și turnați aluatul pe farfurie. Dacă untul nu este suficient de moale, puneți-l într-un recipient pentru microunde și încălziți-l 2-3 minute la 90 W.
3. Dați la cuptor timp de 10-12 minute folosind funcția „crisp”. Presărați zahăr pudră. Opțional, puteți umple prăjitura cu cremă de vanilie, sau puteți servi crema ca sos.

Timp de gatire

10-12 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs