Retete

Strudel de mere

Strudel de mere

Ingrediente
  • 250 g foietaj (congelat) 
  • 300 g mere 
  • 50 g stafide 
  • coaja rasă a unei portocale 
  • 50 g marmeladă
  • unt pentru farfuria „crisp”
  • lapte pentru uns
Metoda

1. Rulați aluatul cu sucitorul, încercând să formați un dreptunghi (30x25 cm).
2. Înmuiați stafidele în apă caldă; curățați și tăiați merele.
3. Așezați merele în centrul aluatului pe întreaga lungime, apoi scurgeți și uscați stafidele, presărându-le; la fel și coaja de portocale și marmelada.
4. Îndoiți aluatul în jumătate și „lipiți” capetele.
5. Așezați ștrudelul pe farfuria „crisp” și ungeți suprafața cu puțin lapte. Dați la cuptor la funcția „crisp” timp de 10-12 minute.

Timp de gatire

10-12 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs