Retete

Supa de dovleac

Supa de dovleac

Ingrediente
  • 1 ceapă mare 
  • 800 g dovleac 
  • 200 g smântână 
  • 500 ml supă fierbinte, piper 
Metoda

1. Curățați dovleacul și tocați-l foarte mărunt. Tocați ceapa foarte mărunt și așezați legumele într-un recipient mare care poate fi folosit în cuptorul cu microunde.
2. Încălziți supa timp de 4 minute, cu cuptorul la putere maximă.
3. Turnați supa peste legume, acoperiți și dați la cuptorul cu microunde timp de 20 de minute, la 650 W.
4. Pasați supa cu un blender de mână și adăugați smântâna, pentru o consistență catifelată.
5. Asezonați cu sare și piper după gust, lăsați la răcit câteva minute și serviți cu pâine prăjită. Opțional, puteți garnisi cu pătrunjel proaspăt tocat.

Timp de gatire

27-32 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs