Retete

Supa de rosii

Supa de rosii

Ingrediente
  • 750 g roșii coapte 
  • 2 linguri de ulei de măsline 
  • 1 ceapă, tocată mărunt 
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit 
  • 1 lingură sos de roșii 
  • 1 morcov, tocat mărunt 
  • 500 ml supă de legume sau pui 
  • 1 linguriță de zahărl
Metoda

1. Crestați roșiile și lăsați-le în cuptor la 750 W timp de 6-8 minute, până când se decojesc ușor. Curățați și tăiați roșiile în cuburi.
2. Turnați uleiul, ceapa și usturoiul într-o tavă care poate fi utilizată în cuptorul cu microunde. Dați la cuptor 3-4 minute la 750 W.
3. Adăugați zahărul în timp ce amestecați. Acoperiți și dați la cuptor 8-10 minute, la 750 W. Amesteați până când primește o consistență fină, cremoasă.
4. Turnați supa și lăsați vasul neacoperit timp de 5-6 minute la 750 W. Opțional, adăugați frunze proaspete de busuioc și piper măcinat, sau bateți câteva ouă și adăugați-le în supă înainte de a servi.

Timp de gatire

33 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs