Retete

Tarta cu spanach si ricotta

Tarta cu spanach si ricotta

Ingrediente
  • 500 g foietaj 
  • 500 g spanac congelat 
  • 300 g ricotta sărată 
  • 1 ou 
  • 30 g parmezan 
  • 30 g pecorino 
  • nucșoară
  • piper 
  • 5 felii de brânză topită 
  • 2 linguri de pesmet
Metoda

1. Fierbeți spanacul și stoarceți apa; tocați-l mare și adăugați ricotta, oul, brânzele, sarea, piperul și nucșoara. Amestecați bine.
2. Presărați pesmetul pe farfuria pentru funcția „crisp”, tăiați foietajul în două și rulați o jumătate peste platou, lăsându-l mai gros la margini.
3. Acoperiți aluatul cu feliile de brânză și turnați amestecul de spanac și brânză deasupra. Acoperiți cu foietajul rămas, lipiți marginile unele de altele, înțepați cu o furculiță și ungeți cu gălbenușul diluat cu puțin lapte. Coaceți timp de 12 minute cu funcția „crisp”.

Timp de gatire

12 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs