Cous cous cu legume

  • Copiază link-ul în clipboard
Cous cous cu legume main image
Tehnologie asociată:
STEAM
Află mai multe
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
10 minute
Porții
4 persoane
Cous cous cu legume ingredients
Vegetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Dovlecei 4
  • Fir de ceapă verde 1
  • Roșii cherry 8
  • Castravete 1
  • Bulb de fenicul 1
  • Ridichi 4
  • Condimente amestecate, după gust -
  • Cușcuș semipreparat 300 g
  • Supă de legume 500 ml
  • Lămâie 1
  • Mentă proaspătă -
  • Linguri de ulei de măsline extra virgin 4
  • Sare -

Pași

1. Adu supa de legume la punctul de fierbere cu funcția cuptorului timp de 5 minute, și rehidratează cușcușul până când a absorbit tot lichidul.
2. Pe o suprafață mare, netezește toate cocoloașele formate.
3. Spală și toacă legumele. Amestecă-le cu cușcușul.
4. Asezonează cu uleiul, menta tăiată mărunt, sucul de lămâie, condimentele și sarea. Servește.
STEAM

Tehnologie asociată:

STEAM

Alimentele sunt învăluite delicat în abur fierbinte, păstrându-şi aromele naturale, vitaminele şi substanţele nutritive. Îmbunătăţeşte gustul alimentelor datorită inserției de vapori.

Mai multe rețete