Biban pane cu nucă și sos de mango

Timp de pregătire
25 minute
Timp de gătire
13 minute
Un preparat rafinat și gustos, bun atât pentru inima cât și pentru suflet.

Ingrediente

  • 2 file de biban proaspăt
  • 300 g mango
  • 120 g crutoane
  • 1 lime
  • 30 g nuci măcinate
  • O crenguță maghiran proaspăt
  • un praf de sare
pași

1. Separă frunzele de maghiran de crenguță, apoi adaugă-le peste pesmet

2. Adaugă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și amestecă

3. Așează fileul de biban pe tocător, apoi taie-l în jumătate, pe toată lungimea sa, lăsând partea inferioară atașată

4. Pune fileul în pesmet și apasă ușor pentru a se lipi de pește

5. Așează-l pe farfuria Crisp

6. Introdu farfuria pe grătarul superior al cuptorului

7. Selectează opțiunea Dual Crisp Fry, file de pește pane, apoi apasă Start

8. În timp ce peștele se gătește, taie mango în jumătate, apoi îndepărtează coaja

9. Amestecă pulpa de la mango cu sucul de lămâie și un praf de sare

10. Când sunt gata, servește rulourile de pește cu sosul de mango și presară câteva nuci măcinate.