Biscuiti de ovaz

Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
6 minute

Ingrediente

  • 25 g fulgi de ovăz
  • 55 g făină
  • 50 g unt sau margarină
  • 18 biscuiți
  • 65 g zahăr puțin praf de copt puțin praf de copt
  • 1 linguriță de smântână
  • 3 - 4 linguri de glucoză alimentară
pași

1. Topește untul într-un recipient acoperit pentru microunde la 250 W pentru 1-2 minute. Adaugă celelalte ingrediente, amestecând ușor, până când se formează un aluat moale.

2. Taie 3 discuri dintr-o rolă de hârtie de copt, cu același diametru ca și farfuria pentru funcția „crisp”.

3. Împărțe amestecul în 3 porții egale, formează 6 bile din una dintre părți, și aranjează-le într-un cerc pe discul de hârtie, care se află pe farfuria „crisp”. Dă la cuptor folosind funcția crisp timp de 3-4 minute, până când prind o culoare aurie.

4. Îndepărtează hârtia care separă biscuiții de farfurie și lasă-i să se răcească pe o suprafață plată.

5. Prepară loturile următoare de biscuiți în același mod, însă redu timpul de coacere cu un minut.