Cous cous cu legume

Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
10 minute

Ingrediente

  • 500 ml supă de legume
  • - sare
  • 1 lămâie
  • 8 roșii cherry
  • 4 ridichi
  • 4 dovlecei
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 castravete
  • 1 bulb de fenicul
  • - condimente amestecate, după gust
  • 300 g cușcuș semipreparat
  • - mentă proaspătă
  • 4 linguri de ulei de măsline extra virgin
pași

1. Adu supa de legume la punctul de fierbere cu funcția cuptorului timp de 5 minute, și rehidratează cușcușul până când a absorbit tot lichidul.

2. Pe o suprafață mare, netezește toate cocoloașele formate.

3. Spală și toacă legumele. Amestecă-le cu cușcușul.

4. Asezonează cu uleiul, menta tăiată mărunt, sucul de lămâie, condimentele și sarea. Servește.