Salată fresh de ananas gătit la abur, pe pat de piure de fructe roșii și mentă

Timp de pregătire
15 minute
Timp de gătire
9 minute
Apă, vitamine și doar calorii benefice pentru tine: fructele proaspete de sezon sunt perfecte starea ta de bine și pentru o vară plină de energie

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 150 g zmeură
  • 30 g fructe de Goji
  • 50 g nuci
  • o legătură mentă proaspătă
pași

1. Îndepărtează frunzele de ananas cu un cuțit

2. Cu instrumentul specific extrage pulpa deja tăiată și lipsită de cotor

3. Taie feliile în jumătate și așează-le în coșul pentru gătirea la abur

4. Adaugă fructele de Goji și toarnă peste 100 ml de apă

5. Introdu în cuptor și selectează modul Dual Steam

6. Setează timpul de gătire la 9 minute și apasă Start

7. Între timp, pisează zmeura cu o furculiță și curăță nucile și apoi zdrobește-le

8. Când este gata, servește ananasul cu piureul de fructe și topping de nucă mărunțită și frunze de mentă