Sponge Cake

Timp de pregătire
10 minute
Timp de gătire
10 minute

Ingrediente

  • 225 g făină
  • 4 ouă
  • 225 g zahăr
  • 2 linguri de apă
  • 225 g unt, înmuiat
  • 8 g vanilină (2 linguri de zahăr vanilat)
  • 2 lingurițe praf de copt; coajă de portocală rasă, zahăr pudră și făină sau pesmet pentru tapetat
pași

1. Gresează farfuria și Presară cu făină sau pesmet.

2. Amestecă toate ingredientele în mixer și toarnă aluatul pe farfurie. Dacă untul nu este suficient de moale, pune-l într-un recipient pentru microunde și încălzește-l 2-3 minute la 90 W.

3. Dă la cuptor timp de 10-12 minute folosind funcția „crisp”. Presară zahăr pudră. Opțional, poți umple prăjitura cu cremă de vanilie, sau poți servi crema ca sos.