Veggie Zoodle gătit cu ajutorul plitei pe inducție Whirlpool i100

Timp de pregătire
15 minute
Timp de gătire
10 minute

Ingrediente

  • 300 g dovlecel
  • 200 g cartof dulce
  • 200 g sfeclă roșie fiartă
  • 4 bucăți flori de dovlecel
  • o linguriță pudră de turmeric
  • - alune de pădure zdrobite
  • o legătură maghiran proaspăt
  • 3 linguri ulei de măsline extra virgin
  • un praf de sare
pași

1. Curăță cartofii dulci și spală dovleceii

2. Realizează zoodle din ambele legume, cu instrumentul dedicat, și pune-le deoparte.

3. Taie sfecla roșie în cuburi mari.

4. Rumenește sfecla roșie într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, maghiran și turmeric, la foc mediu-mare, timp de aproximativ 5 minute.

5. Odată gătită, amestecă până când pasta de sfeclă este omogenă și cremoasă, și pune-o deoparte.

6. Setează funcția Chef Control și pune o tigaie cu puțin ulei în partea stângă sus a plitei pe inducție.

7. Adaugă zoodles și gătește timp de 2 minute, adăugând un praf de sare.

8. Mută tigaia spre partea inferioară a plitei pe inducție pentru a continua gătirea la foc mic.

9. Aranjează crema de sfeclă roșie pe farfurie, apoi adaugă zoodles.

10. Ornează cu alune zdrobite, cu flori de dovlecel și, apoi, bucură-te de preparat.