1. Răzuieşte parmezanul şi taie roşiile cherry în jumătate.
2. Amestecă roşiile cu ulei, sare şi piper şi adaugă parmezan.
3. Toacă busuiocul şi pune-l într-un bol împreună cu pesmetul şi paprika, apoi condimentează cu ulei, sare şi piper.
4. Decojeşte vinetele şi taie-le în bucăţi dreptunghiulare de aproximativ 1,5 cm grosime.
5. Introdu bucăţile dreptunghiulare în făină şi apoi în oul bătut.
6. Apoi trece bucăţile de vinete prin pesmet, apăsând uşor pentru a te asigura că acesta aderă la suprafaţa vinetelor, şi aşază-le pe farfuria Crisp.
7. Introdu farfuria Crisp în cuptorul cu microunde, selectează opţiunea Crisp Fry şi setează durata de preparare pentru 14 minute şi 30 de secunde.
8. Serveşte fierbinte cu roşiile cherry pasate şi parmezan după ce ai încălzit în cuptorul cu microunde la 750 W timp de 1 minut.