Réfrigérateur W7

W Collection

W7 Total No Frost

Fructele şi legumele rămân proaspete până la 15 zile* în compartimentul dedicat Fresh Box+

*Pe baza pierderii în greutate şi a calităţii vizuale, luând în calcul fructele şi legumele obişnuite. Procedură de testare în laboratoarele interne.
Réfrigérateur W7

Fresh Box+

Pur şi simplu, cel mai bun loc pentru fructele şi legumele tale.
Un sertar cu un glisor de control al umidităţii integrat contribuie la menţinerea la nivel maxim a prospeţimii fructelor şi legumelor.

Până la
15 ZILE
de prospeţime pentru fructele şi legumele din compartimentul Fresh Box+

Fără gheaţă
în frigider şi în congelator

Design du réfrigérateur W7

Design rafinat atât în interior, cât şi în exterior

Gama W Collection Total No Frost are un design elegant, unic și contemporan, excelent conceput în fiecare detaliu, pentru a se integra perfect într-o bucătărie modernă în armonie cu mobilierul din jur. Designul de top al produsului este combinat cu o performanță avansată, atât în ​​ceea ce privește interiorul dar și exteriorul acestuia.

Intérieur du réfrigérateur W7

Sistemul Total No Frost

Cu tehnologia Total No Frost, uiţi de dezgheţarea manuală. Interiorul este
răcit omogen prin circulaţia constantă a aerului. Acest sistem nu permite formarea de gheaţă în frigider şi în congelator, pentru ca tu să stai mereu liniştit.

Zone Fresh Box

Fresh Box 0°

O zonă suplimentară din frigider unde poţi pune cele mai delicate alimente, precum peşte, carne sau brânzeturi, la aproximativ 0°C.

Zone plateau à accès direct

Tavă de acces uşor

Depozitezi cu ușurință alimentele congelate, şi le găseşti dintr-o privire. O tavă specială care glisează în afară, pentru ca tu să vezi şi să ai acces mai uşor la alimentele cele mai des folosite din congelator

Photo logo compresseur inverter

6TH SENSE Compressor

Compresorul Al 6-lea Simț se adaptează uşor şi restabileşte temperatura ideală, ceea ce optimizează consumul de energie, spre deosebire de un compresor convenţional.

Oferă fiabilitate sporită şi durabilitate mai mare cu o garanţie de 15 ani pentru compresor.

GESTIONAREA SPAŢIULUI

Raft Flexi

Raftul care se potriveşte nevoilor tale. Un raft retractabil care îţi permite să creezi spaţiu pentru recipientele mai înalte.

Raft retractabil

Acces uşor la alimente. Acest raft este proiectat pentru a fi tras în afară, la fel ca un sertar; aşadar, poţi pune şi găsi uşor alimentele, chiar dacă sunt aşezate în partea din spate a raftului.

Gestionarea spaţiului de pe uşă

Rafturile mobile permit o flexibilitate maximă pentru organizarea spaţiului de depozitare de pe uşa frigiderului în funcţie de necesităţi.