• Home
 • Declaratie de confidentialitate

Declaratie de confidentialitate

Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal prelucrate prin Serviciile pentru Aparatura Conectata

CUPRINS (termenii definiti au intelesul prevazut in aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal)

Informatiile colectate de Whirlpool

 • Cand inregistrati Aparatura Conectata, va vom cere sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra.
 • Atunci cand conectati si folositi Aparatura Conectata, vom colecta informatii despre Aparatura Conectata pe care o folositi si despre Serviciile pentru Aparatura Conectata si aplicatiile software asociate.

Cum foloseste si cui ii dezvaluie Whirlpool Informatiile Colectate

 • Folosim informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra pentru a va oferi Serviciile pentru Aparatura Conectata, pentru asistenta tehnica si mentenanta, si pentru a comunica cu dumneavostra in legatura cu contul sau aparatul dumneavoastra.
 • Pentru a va ajuta sa beneficiati pe deplin de Aparatura Conectata pe care o folositi, putem folosi informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra pentru a va oferi sugestii cu privire la consumabilele relevante si alte produse aflate in legatura cu utilizarea dumneavoastra a Aparaturii Conectate, de exemplu oferindu-va linkuri URL catre informatii privitoare la aceste alte produse si, cu acordul dumneavoastra, pentru a va contacta pe e-mail sau prin scrisoare sau prin orice alt mijloc de comunicare cu privire la acest aspect.
 • Nu vom dezvalui in scop de marketing Datele Personale ale dumneavoastra tertilor din interiorul sau din exteriorul grupului nostru fara consimtamantul dumneavoastra.
 • In conformitate cu legea privind protectia datelor personale aplicabila, putem sa divulgam Datele Personale ale dumneavoastra (numite si informatii personale) cu terti din interiorul si din exteriorul grupului nostru de companii pentru scopurile prezentate in aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal (in aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal prin „terti neafiliati” se intelege - persoane din afara grupului de companii Whirlpool, si prin „terti afiliati” se intelege - persoane aflate in interiorul grupului de companii Whirlpool).
 • Putem dezvalui date agregate (date in forma anonimizata, care nu vor duce la identificarea dumneavoastra si nici nu va putea fi folosita pentru a va identifica, si care, pentru a inlatura orice nelamurire, exclude Datele Personale) cu terti afiliati si neafiliati, dupa cum este detaliat in aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Corectarea Datelor Personale si exercitiul drepturilor dumneavoastra in conformitate cu legea privind protectia datelor aplicabila

 • Puteti cere oricand sa aveti acces la, sa corectati sau sa modificati Datele Personale ale dumneavoastra, sa renuntati la anumite notificari si comunicari din partea Aparaturii Conectate, sa va dezactivati contul si sa opriti transmiterea datelor din Aparatura Conectata.
 • Puteti face toate aceste lucruri si, in plus, ne puteti contacta oricand cu privire la Datele Personale ale dumneavoastra, folosind datele de contact incluse mai jos.

I. INTRODUCERE

Va multumim ca ati ales un aparat de uz casnic conectat la wi-fi („Aparatura Conectata”) de la Whirpool. Aparatura Conectata pe care o detineti este capabila sa va furnizeze servicii care va sunt utile in utilizarea si mentinerea Aparaturii Conectate. Cand Aparatura Conectata pe care o detineti este conectata la reteaua Whirlpool de Aparatura Conectata, ea va putea transmite informatii catre Whirpool si va va putea oferi servicii si notificari. In plus, puteti folosi aplicatii software furnizate in mod gratuit de Whirlpool precum „Bauknecht B-Live” sau „Whirlpool 6th Sense Live” („Aplicatia” sau „Aplicatiile”) pe telefonul dumneavoastra mobil pentru a folosi Aparatura Conectata de la distanta si pentru a accesa functii si servicii asociate. Aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal se aplica pentru folosirea acestor servicii si aplicatii (impreuna numite „Serviciile pentru Aparatura Conectata”).

Whirlpool Europe S.r.l. Socio Unico,o companie infiinta conform legii statului italiene, avand sediul inregistrat la Comerio (VA) Viale G. Borghi 27, Italia, 21025, inregistrat in mod corespunzator cu numarul 01534610124 si codul de TVA IT01534610124 (denumit in continuare „Whirlpool”, „noi”, „noua”, „nostru”), in calitatea sa de operator al datelor dumneavoastra, parte a grupului de companii Whirlpool („Whirlpool Group”), se angajeaza sa asigure protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.

In aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal folosim termenul de informatii personale substituibil cu „Date Personale”. Date Personale este termenul folosit in legea aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal. Prin acesta se intelege informatii care se refera la dumneavoastra ca individ identificat sau identificabil. Sunt informatiile care va identifica sau ca ar putea fi folosite, alaturi de alte informatii, pentru a va identifica.

Scopul acestei Declaratii privind Protectia Datelor cu Caracter Personal este informarea dumneavoastra cu privire la Datele Personale pe care le colectam, cum sunt prelucrate, pentru ce scopuri, cui pot fi dezvaluite si cum va puteti exercita dreptul de a accesa, actualiza, rectifica sau sterge astfel de informatii sau de a va opune la prelucrarea acestora. Pentru claritate, ne vom referi si la Datele Colectate ale Aparaturii Conectate in aceasta Declaratie privind Protectia Datelor cu Caracter Personal deoarece, in anumite circumstante, acestea pot fi folosite alaturi de Datele Personale ale dumneavoastra astfel incat sa poata fi identificata modalitatea dumneavoastra de utilizare a Aparaturii Conectate.

II. INFORMATII COLECTATE DE WHIRLPOOL

Pentru a va informa cu privire la beneficiile utilizarii Serviciilor pentru Aparatura Conectata, precum notificarea dumneavoastra atunci cand usa frigiderului este dechisa, stabilirea unor cicluri customizate si ajutor pentru controlul uzului de energie, Whirlpool colecteaza anumite informatii de la Aparatura Conectata (si, unde este posibil, de la dispozitivele si aplicatiile asociate).

1. Informatii Personale pe care le Furnizati catre Whirlpool
Atunci cand va inregistrati Aparatura Conectata, furnizati anumite informatii catre Whirlpool, inclusiv, insa fara a se limita la nume, adresa, adresa de e-mail si numar de mobil.

2. Informatii Colectate Automat de Whirlpool
Odata ce ati inregistrat Aparatura Conectata, Whirlpool va colecta automat urmatoarele tipuri de informatii („”Datele Colectate”) din urmatoarele surse in mod periodic:

 • Aparatura Conectata: ID-ul Aparaturii Conectate (inclusiv model si numar de serie), adresa IP a sursei, starea aparatului (e.g. temperatura din frigider, starea filtrului de apa), si probleme/erori de cod (e.g. usa deschisa).
 • Alte dispozitive: daca alegeti sa folositi servicii furnizate de terte parti, precum contoare inteligente, pentru a va tine sub control consumul de energie sau sa folositi alte caracteristici ale Aparaturii Conectate, Whirlpool poate sa colecteze informatii precum consumul total de energie al casei, consumul de energie al Aparaturii Conectate, si planul utilitatilor privind energia electrica si gazele pe care le folositi (sau planul general al zonei).
 • Aplicatii: in cazul in care folositi Aplicatiile, Whirlpool va colecta si stoca automat anumite informatii cu privire la utilizarea si actiunile intreprinse folosind aplicatia, precum schimbarile setarilor contului si operatiunile executate pe Aparatura Conectata.

III. FOLOSIREA SI DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE SI A DATELOR COLECTATE

1. General

Whirlpool poate folosi si transfera Datele Personale ale dumneavoastra si Datele Colectate pentru a va furniza Serviciile de Aparatura Conectata, incluzand:

a) furnizarea de notificari privind asistenta tehnica si mentenanta;

b) comunicarea cu dumneavoastra in legatura cu contul si aparatura dumneavoastra (inclusiv privind garantia si depanarea);

c) transmiterea de sugestii in cadrul aplicatiei pentru a imbunatati performanta si utilizarea Aparaturii Conectate, cum ar fi informatii despre optiunile privind ciclurile alternative sau optiunile de reducere al consumului de energie, ce produse pot fi folosite pentru a mentine aparatura in forma maxima sau pentru a imbunatati performanta acestora, accesorii sau componente care trebuiesc adaugate, imbunatatirea sau restaurarea functiilor Aparaturii Conectate, si furnizarea de linkuri in cadrul aplicatiei unde, daca optati sa faceti click sau sa le accesati, veti primi informatii sugerand anumite produse precum cele descrise in aceasta sectiune c) iar aceste informatii s-ar putea afla, de exemplu, intr-o pagina distincta;

d) divulgarea acestora cu anumite entitati din Grupul Whirlpool pentru aceleasi scopuri mentionate mai sus.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca furnizarea Datelor Personale ale dumneavoastra si a Datelor Colectate este strict voluntara. Cu toate acestea, daca doriti sa activati Serviciile pentru Aparatura Conectata, va trebui sa ne furnizati astfel de date. De retinut ca, daca nu detinem Date Personale precise cu privire la dumneavoastra, nu va vom putea furniza Serviciile privind Aparatura Conectata. In legatura cu punctul c) de mai sus, puteti alege daca doriti sau nu sa faceti click pe linkurile din aplicatie. Daca nu doriti sa vedeti informatiile privitoare la produse descrise la punctul c), va rugam sa nu accesati linkurile respective. Astfel puteti renunta la serviciile descrise la punctul c). Puteti oricand sa nu accesati linkurile prezentate de Aplicatie.

Datele Personale si Datele Colectate vor fi colectate si prelucrate cu respectarea principiilor legale si pentru scopurile mentionate mai sus de catre angajatii nostri in cadrul activitatilor lor administrative, contabilitatea, de relatii cu clientii, administrarea sistemelor informatice, managementul, mentenanta si dezvoltarea, marketingul, sondaje si promotii, activitati relevante pentru scopurile descrise in acest document. Datele Personale ale dumneavoastra si Datele Colectate vor fi stocate in bazele de date ale Grupului Whirlpool (acest lucru insemnand ca vor fi dezvaluite de catre Whirlpool catre alti membri ai Grupului Whirlpool). Suplimentar, vor putea fi stocate si in bazele de date gestionate prin furnizori terti de servicii de stocare, cu privire la care membrii relevanti ai Grupului Whirlpool au semnat un contract in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal. Aceste baze de date sunt, de obicei, localizate pe teritoriul Uniunii Europene. O lista a acestor furnizori este disponibila la cerere.

Whirlpool poate sa dezvaluie Date Personale si Date Colectate si catre terti care actioneaza sau care indeplinesc functii in numele nostru, precum operatori de call center, expeditori, furnizori de servicii sau ingineri de teren. O lista a acestor furnizori este disponibila la cerere.

Anumite Date Personale si Date Colectate pot fi, de asemenea, raportate autoritatilor guvernamentale, autoritatilor de aplicare a legii, autoritatilor nationale de reglementare si altor institutii publice din teritoriile relevante, acolo unde legea permite sau impune, in general in scopuri legale sau care privesc taxele. In plus, pot fi trimise tuturor acestor autoritati si institutii publice in cazuri in care este necesar pentru a apara intreprinderile Whirlpool Group, clientii, angajatii sau furnizorii. Pot fi trimise catre parti externe in legatura cu procese legale, pentru a raspunde unei urgente sau pentru a pune un aplicare contracte, politici corporative, sau pentru a proteja drepturile, propritatea si siguranta intreprinderilor Whirlpool Group, clientilor, angajatilor, furnizaorilor. In plus, ar putea fi divulgate posibililor parteneri sau clienti si consultantilor lor profesionali, pentru a examina orice posibila vanzare sau transfer al Whirlpool sau al oricarei parti din Whirlpool Group, sau a intreprinderilor si patrimoniului, parteneriate comerciale, acorduri de asociere in participatiune ce pot aparea ocazional, in masura in care anonimizarea acestora nu este posibila sau fezabila. Odata cu terminarea tranzactiei, clientii si partenerii pot folosi informatiile pentru aceleasi scopuri mentionate in aceasta declaratie si vor avea aceleasi obligatii catre dumneavoastra.

Cu exceptia celor de mai sus, Whirpool nu va trimite Datele Personale sau Datele Colectate fara consimtamantul dumneavostra prealabil.

2. Tranferul in strainatate

Legile locale privind protectia datelor cu caracter personal ii permit Whirlpool sa transfere Datele Personale si (daca este relevant) Datele Colectate in tari sau teritorii din afara tarii in care va aflati si in afara Spatiului Economic European („SEE”), atata timp cat v-ati dat anterior consimtamantul sau exista o alta justificare legala si exista un nivel de protectie adecvat.

Unii angajati Whirlpool, alte entitati parte a Grupului Whirlpool, terte parti care actioneaza ca furnizori de servicii in numele nostru, si parteneri atent alesi pot fi stabiliti in afara tarii dumneavoastra, si chiar in afara SEE. De exemplu, furnizorii de servicii de mentenanta IT pentru Whirlpool se pot afla in afara SEE. Whirlpool actioneaza pentru a se asigura ca asemenea transferuri sunt facute in conformitate cu principiile de drept si cerintele legale din Uniunea Europeana si ca masurile de securitate adecvate sunt in vigoare pentru protectia Datelor Personale in asemenea tari sau teritorii.

3. Date Agregate si Anonimizate

Whirlpool poate agrega si anonimiza Date Personale si (daca este relevant) Date Colectate in asa fel incat sa se asigure ca nu includ, si, in mod definitiv si ireversibil, nu sunt asociate cu Datele Personale ale dumneavoastra si nu va vor identifica in mod specific. Acest tip de date nu sunt guvernate de legile aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal. Whirlpool poate trimite datele agregate si anonimizate companiilor din Whirlpool Group, partenerilor de afaceri si catre terte parti ce sunt in afara Whirlpool Group. Whirlpool si toti cei numiti mai sus pot folosi datele agregate si anonimizate in scopuri de cercetare (inclusiv pentru a ajuta Whirlpool sa-si imbunatateasca produsele), si pentru a dezvolta produse mai bune pentru Whirlpool, Grupul Whirlpool si clientii lor, dar si alte scopuri. Whirlpool si companiile din Grupul Whirlpool pot de asemenea sa stocheze date agregate si anonimizate pentru o perioada rezonabila de timp dupa ce deconectati Serviciile pentru Aparatura Conectata sau dupa ce nu mai folositi Serviciile pentru Aparatura Conectata. In plus, datele agregate si anonimizate pot fi trimise catre alti clienti pentru a ii ajuta sa compare folosirea de energie cu alti utilizatori de Aparatura Conectata.

4. Siguranta Datelor Personale

Whirlpool si Whirlpool Group actioneaza in vederea mentinerii securitatii datelor pe care ni le trimiteti, si a mentinerii masurilor de securitate adecvate pentru a va proteja Datele Personale, in conformitate cu legile si standardele aplicabile. Va rugam sa retineti ca nicio comunicare prin intermediul internetului nu poate fi 100% securizata. Va rugam sa luati toate precautiile necesare pentru a va proteja informatiile personale cand navigati pe internet, de exemplu prin schimbarea periodica a parolelor, folosind o combinatie de cifre si litere, si folosind un browser sigur.

IV. PREFERINTE, RENUNTARI SI ALTE DREPTURI

1. Notificari ale Aparaturii Conectate

Puteti opta sa primiti notificari prin Aplicatie (e.g. notificari privind completarea unui ciclu sau cand este deschisa usa de la frigider) ca parte a Serviciilor pentru Aparatura Conectata. Puteti schimba preferintele privitoare la aceste notificari, incluzand ce notificari sa primiti sau dezactivarea notificarilor, accesand Serviciile Pentru Aparatura Conectata prin intermediul Aplicatiei.

2. Transmiterea Datelor Aparaturii Conectate

Daca preferati ca Whirlpool sa nu colecteze niciun fel de date de la Aparatura Conectata, va trebui sa deconectati Aparatura Conectata de la routerul wireless SI sa inchideti conexiunea wireless din butonul de pe aparat. Deconectarea Aparaturii Conectate va dezactiva folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata, chiar si atunci cand contul de Servicii pentru Aparatura Conectata ramane activ. Daca doar dezactivati contul de Servicii pentru Aparatura Conectata dar nu deconectati Aparatura Conectata, date care nu includ si nu sunt asociate cu Datele Personale ale dumneavoastra si care nu va identifica in mod specific vor continua sa fie transmise catre Whirlpool.

3. Datele altor dispozitive

Orice servicii optionale pe care le activati prin Aplicatie, inclusiv serviciile asociate cu dispozitive ce tin de terte parti (e.g. contoare inteligente pentru servicii de administrare a consumului de energie) pot fi dezactivate de dumneavoastra in orice moment prin intermediul Aplicatiei.

4. Comunicari de marketing

Nu va vom folosi Datele Personale cu scpopul de a va trimite comunicari de marketing directe fara consimtamantul dumneavoastra. Astfel, daca decideti sa optati pentru a primi sugestii din partea Whirlpool, prin email sau prin scrisori, despre consumabile si alte produse legate de folosirea Aparaturii Conectate, va vom folosi Datele Personale pentru a va trimite acest tip de comunicari de marketing. Va rugam sa analizati mecanismul de consimtamant care se afla la sfarsitul acestei Declaratii de Confidentialitate.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca aceste comunicari de marketing promoveaza produse sau servicii si ca sunt complet distincte de notificarile in cadrul Aplicatiei (e.g. notificari privind completarea unui ciclu sau cand usa de la frigider este deschisa) ca parte a Serviciilor pentru Aparatura Conectata mai sus mentionate. Pentru a va schimba preferintele privind aceste notificari ce nu au legatura cu marketingul – urmati instructiunile de mai sus.

5. Dezactivarea (radierea) contului de catre dumneavoastra

Va puteti dezactiva (dezinregistra) contul in orice momenent contactand Ofiterul nostru responsabil de Protectia Datelor cu Caracter Personal la adresa indicata in sectiunea 9 de mai jos. Daca va dezactivati contul, datele colectate privind Aparatura Conectata si folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata vor fi retinute de Whirlpool si de Grupul Whirlpool in forma anonimizata si agregata pentru scopul descris in Sectiunea III (3) de mai sus. Astfel nu va mai fi asociat cu Datele Personale ale dumneavoastra si vor fi anonimizate ireversibil. Prin dezactivarea contului de Servicii pentru Aparatura Conectata nu veti mai primi notificari ulterioare, servicii sau promotii legate de Aparatura Conectata.

6. Repararea si alte notificari de securitate

Atata timp cat nu ati dezactivat contul dumneavoastra de la Serviciul pentru Aparatura Conectata, Whirlpool isi rezerva dreptul de a va contacta in eventualitatea in care o notificare de securitate sau privind repararea aparatului dumneavoastra (e.g. notificare pentru rechemare) indiferent de preferintele de securitate pentru care ati optat. Aceasta inseamna ca, atata timp cat aceste tipuri de notificare de securitate sau privind repararea sunt permise de legea aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal, Datele Personale ale Dumneavoastra si Datele Conectate vor fi prelucrate si folosite in acest scop chiar si in lipsa consimtamantului dumneavoastra.

7. Stocarea datelor personale

Daca va dezactivati contul de Servicii pentru Aparatura Conectata, Whirlpool va actiona in cel mai scurt timp posibil pentru a suprima sau distruge Datele Personale ale dumneavoastra din sistem. Va rugam sa retineti ca Whirlpool va trebui sa va stocheze Datele Personale si Datele Colectate atat cat e nevoie si pentru o perioada rezonabila dupa dezactivarea contului, in caz de litigii in legatura cu Serviciile pentru Aparatura Conectata, pentru a fi in concordanta cu legile si normele in vigoare, si, daca este necesar, pentru nevoile noastre comerciale specifice si pentru scopurile declarate conform sectiunii III de mai sus.

8. Date privitoare la copii

Nu urmarim si nu colectam cu buna stiinta Date Personale de la copii (persoane considerate minore conform legilor locale in vigoare). Daca un copil a trimis catre noi Date Personale, un parinte sau tutore ne poate contacta (folosind datele de mai jos) pentru a sterge informatiile respective din arhivele noastre.

9. Drepturile dumneavoastra ca persoana vizata ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate

Legile UE privind protectia datelor cu caracter personal si legile locale aplicabile prvind protectia datelor cu caracter personal va permit sa verificati daca Whirlpool detine Date Personale despre dumneavoastra si daca da, cu anumite exceptii, sa primiti o copie inteligibila a lor, alaturi de detalii privind sursa de colectare relevanta precum si daca si cu ce scop sunt procesate de Whirlpool, daca aceste operatiuni includ prelucrari automate precum si detalii privind partile terte carora le-au fost dezvaluite datele si drepturile dumneavoastra in legatura cu acele operatiuni de prelucrare si cum pot fi exercitate acestea. Daca va aflati in anumite tari ale Uniunii Europene aveti dreptul de a fi informat, acolo unde este cazul, cu privire la detaliile oricarei persoane imputernicite si a oricaror ofiteri privind protectia datelor cu caracter personal si a persoanelor responsabile cu datele, precum si ale persoanelor si entitatilor catre care Datele Personale ale dumneavoastra pot fi comunicate sau divulgate. Daca va aflati in anumite tari ale Uniunii Europene, puteti cere ca Datele Personale pe care le detinem in legatura cu dumneavoastra sa fie actualizate si/sau corectate, anonimizate, precum si, daca legea permite, sterse. Puteti fi indreptatit sa cereti o confirmare cu privire la tertele parti notificate in acest sens, de exemplu tertelor parti care sunt persoanele noastre imputernicite si carora Datele Personale ale dumneavoastra le-au fost comunicate sau divulgate, cu privire la faptul ca trebuie sa va actualizeze sau corecteze Datele Personale, daca aceasta masura era fezabila si nu era disproportionata fata de interesul avut in vedere cand ati facut aceasta solicitare.

Puteti revizui, corecta si actualiza anumite Date Personale (precum numele si informatiile de contact) prin autentificarea in cadrul Aplicatiei si prin editarea Datelor Personale din profilul contului. Aveti de asemenea dreptul sa va retrageti orice consimtamant dat privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale in orice moment, in conformitate cu legislatia aplicabila.

Daca doriti sa va exercitati oricare drepturile detaliate mai sus sau sa adresati orice intrebare privind folosirea Datelor Personale ale dumneavoastra de cate Whirlpool, puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa din sectia INTRODUCERE de mai sus, sau contactand departamentul local de relatii cu clientii al Whirlpool, dupa cum este indicat in Aplicatia sau in documentatia care vine alaturi de Aparatura Conectata.

Puteti contacta de asemenea Ofiterul responsabil de Protectia Datelor cu Caracter Personal al Whirlpool Group in Europa folosind datele urmatoare:

Privacy Officer

Whirlpool Europe Srl - Socio Unico

Viale G Borghi 27

I – 21025 Comerio (VA)

Varese, Italy.

email: whirlpool_privacy@whirlpool.com

V. ACTUALIZARI ALE DECLARATIEI DE CONFIDENTIALITATE

Periodic putem actualiza aceasta Declaratie de Confidentialitate. In cazul in care vom opera schimbari, va vom alerta prin Aplicatie, mentionandu-va schimbarile si optiunile pe care le aveti precum si masurile pe care le puteti lua.

Termenii de Utilizare ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata

Termenii de Utilizare ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata Whirlpool EMEA

I. INTRODUCERE

Va rugam sa cititi acesti Termeni de Utilizare cu atentie, alaturi de Declaratia privind protectia datelor cu caracter personal (incorporata in aceste Termeni – vedeti mai jos), inainte de a utiliza Aparatura Conectata, aplicatiile software si serviciile asociate.

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, consimiti in mod expres sa fiti tinuti obligati de prevederile incluse in acest document care se refera la (i) dreptul nostru a suspenda prestarea serviciilor (clauza III.1. General, clauza III.3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra, clauza IX.1. Terminarea de catre Whirlpool pentru utilizarea necorespunzatoare); (ii) restrictia de a transfera Aparatura Conectata fara a va actualiza detaliile contului dumneavoastra (clauza III.3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra); (iii) limitarea raspunderii noastre cu privire la functionarea improprie a serviciilor (clauza IV.2. Acuratetea rezultatelor si datelor); (iv) limitarea raspunderii noastre cu privire la lipsa de securitate pe retele care nu sunt controlate de noi sau pierderea caracterului protejat al datelor sau chiar al datelor in legatura cu comunicari transmise pe astfel de retele (clauza IV.Transmiterea datelor); (v) limitarea raspunderii (sectiunea VIII Limitarea raspunderii).

Va multumim ca ati ales un aparat de uz casnic cu wi-fi („Aparatura Conectata”) de la Whirlpool. Whirlpool este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de aparatura de uz casnic din lume. Numele noastre de marca folosite in Europa includ Whirlpool® , Indesit® , Bauknecht®, Hotpoint® si HotpointAriston®. Acesti Termeni de Utilizare se aplica utilizarii de catre dumneavoastra a Aparatului Conectat si a Serviciilor pentru Aparatura Conectata asociate (definite mai jos). In acesti Termeni de Utilizare, referintele la Whirlpool se refera la Whirlpool Europe S.r.l. Socio Unico, o companie infiinta conform legii statului italiene, avand sediul inregistrat la Comerio (VA) Viale G. Borghi 27, Italia, 21025, inregistrat in mod corespunzator cu numarul 01534610124 si codul de TVA IT01534610124, (numit in continuare “Whirlpool”, “noi”, “pe noi”, “noua”), parte a grupului global Whirlpool (“Whirlpool Group”) si a altor companii parte a Grupului Whirlpool ce opereaza in Europa si marcile lor enumerate mai sus.

Aparatura Conectata pe care o detineti este capabila sa va ofere servicii pentru a va administra si mentine Aparatura Conectata. Atunci cand Aparatura Conectata pe care o detineti este conectata la reteaua Whirlpool pentru Aparatura Conectata, este capabila de a transmite informatii, privind inclusiv coduri de activitate si de eroare, catre Whirlpool si sa va atentioneze prin notificari si, de asemenea, puteti folosi si aplicatii software furnizate de Whirlpool in mod gratuit precum “Bauknecht B-Live” sau “Whirlpool 6th Sense Live” (the “Aplicatia” or “Aplicatiile”) pe dispozitivul dumneavoastra mobil pentru a va administra Aparatul Conectat de la distanta si pentru a accesa functii si servicii. Acesti Termeni de Utilizare se aplica atunci cand folositi aceste servici si Aplicatii (numite impreuna “Serviciile pentru Aparatura Conectata”).

Pentru a va bucura de Serviciile pentru Aparatura Conectata, Aparatura Conectata a dumneavostra trebuie sa fie conectata la o retea de internet wireless. Sunteti responsabil de instalarea si mentinerea unei conexiuni de internet Wireless la locul unde sunt localizate Aparatele Conectate ale dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa instalati Aplicatia pe un dispozitiv mobil compatibil si sa va inregistrati un cont cu Whirlpool.

Trebuie sa acceptati acesti Termeni de Utilizare si Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal privind Serviciile pentru Aparatura Conectata ale Whirlpool EMEA (“Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal”) pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata. Folosind oricare dintre Serviciile pentru Aparatura Conectata, si indicand acceptarea acestor Termeni de Utilizare, sunteti de acord sa respecti Termenii de Utilizare. In plus, veti confirma ca ati citit Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, care este incorporata in acesti Termeni de Utilizare, si ca sunteti de acord cu folosirea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare sau cu oricare parte a lor, si nu acceptati acesti Termeni de Utilizare si/sau Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, nu veti putea accesa Serviciile pentru Aparatura Conectata asociate Aparaturii Conectate a dumneavoastra. Mai multe detalii privind Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal se afla in Sectiunea VI.

La anumite perioade, putem actualiza acesti Termeni de Utilizare. In cazul unei actualizari va vom trimite o alerta prin intermediul Aplicatiei, informandu-va cu privire la schimbari si la optiunile pe care le aveti si la masurile pe care le puteti lua. In cazul in care nu sunteti logati in contul dumneavoastra atunci cand alerta referitoare la modificarea acestor Termeni de Utilizare este emisa, va vom notifica atunci cand va autentificati sa va folositi contul. Va rugam sa cititi toate alertele si actualizarile cu atentie si va rugam sa ne contactati (vedeti mai jos) daca aveti orice fel de intrebari. Folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata dupa aceste notificari sau dupa actualizari, atunci cand va autentificati, sau dupa (acolo unde este relevant) acceptarea dumneavoastra activa a oricaror schimbari, ne va comunica faptul ca sunteti de acord cu aceste schimbari. Daca decideti ca nu sunteti de acord cu aceste schimbari, va puteti inceta la orice moment folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata.

II. CE OFERA SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATA

Serviciile pentru Aparatura Conectata va permit sa primiti notificari privind Aparatura Conectata (precum notificari privind usa deschisa, finalizari ale unui cicluri, etc), sa va programati functionarea Aparaturii Conectate la momente rentabile pentru consum si sa va urmariti de la distanta Aparatura Conectata prin Aplicatie, alaturi de alte capabilitati si beneficii. Serviciile pentru Aparatura Conectata specifice sunt descrise mai in detaliu in manualul utilizatorului pentru Aparatura Conectata. Whirlpool poate sa revizuiasca si sa schimbe, de-a lungul timpului, anumite caracteristici ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata si va va notifica in privinta oricaror schimbari materiale anterior implementarii unor astfel de modificari. Utilizarea de catre dumneavoastra in continuare a Serviciilor pentru Aparatura Conectata ulterior primirii notificarii cu privire la modificarea unor caracteristici ale serviciilor va fi interpretata drept acceptarea de catre dumneavoastra a acestor schimbari (fara ca acest lucru sa aduca atingere dreptului dumneavoastra de a renunta unilateral la utilizarea Serviciilor privind Aparatura Conectata, potrivit sectiunii IX.2 de mai jos).

III. FOLOSIREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATA

1. General

Pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata, trebuie sa va inregistrati un cont folosind Aplicatia si (precum a fost descris mai sus) trebuie sa cititi si acceptati Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Folosind Serviciile pentru Aparatura Conectata, sunteti de acord cu urmatoarele: (a) sa furnizati cu corect si complet datele de contact si alte informatii cerute de Whirlpool, (b) sa va actualizati de indata detaliile in eventualitate unei schimbari sau neconcordante in informatiile dumneavoastra de contact (pentru detalii privitoare la acest proces, va rugam sa cititi Sectiunea 9 din Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal); si (c) sa folositi Aparatura Conectata conform cu manualul de utilizare. In eventualitatea unei incompatibilitati intre acesti Termeni de Utilizare si manualul utilizatorului, Termeni de Utilizare au prioritate. Putem suspenda sau sterge contul dumneavoastra daca descoperim sau daca avem motive sa suspectam ca informatiile sau detaliile pe care ni le-ati furnizat sunt false, inselatoare, inexacte sau incomplete – mai multe detalii in Sectiunea IX de mai jos.

2. Folosirea Datelor

Aparatura Conectata foloseste conexiunea dumneavoastra wireless la internet pentru a va furniza Serviciile pentru Aparatura Conectata. In plus, daca alegeti sa primiti notificari prin intermediul Aplicatiei, aceste notificari si aplicatii vor folosi traficul de date mobile pentru a va furniza aceste servicii. Toate aceste intrebuintari implica transferul unei anumite cantitati de date prin conexiunile relevante astfel incat este nevoie sa aveti un plan de date corespunzator pentru conexiunea de internet wireless la locatia Aparaturii Conectate de la furnizorul dumneavoastra de servicii mobile. Va rugam sa consultati planul de tarifare al furnizorului dumneavoastra de telefonie mobila si al furnizorului de internet pentru a determina tarifele de date aplicabile, (daca este cazul) limitari de date, restrictii referitoare la utilizarile permise, si alti termeni si conditii ai serviciului. Whirlpool nu va accepta nicio reponsabilitate pentru schimbarile pe care furnizorul dumneavoastra de servicii de internet sau de telefonie mobila le poate impune.

3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra

In lipsa de indicatie contrara, puteti folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata in scopuri personale, ne-comerciale si nu aveti dreptul de a vinde mai departe sau de a face aceste servicii disponibile tertelor parti. In cazul in care vindeti sau imprumutati Aparatura Conectata a dumneavoastra unei alte persoane, trebuie sa actualizati imediat, dupa caz, contul de Servicii pentru Aparatura Conectata, folosind Aplicatia. Nu va este permis sa faceti acest lucru fara a va actualiza mai intai contul. Daca nu faceti intai actualizarea, veti incalca acesti Termeni de Utilizare si Whirlpool va poate suspenda sau sterge contul – mai multe detalii in Sectiunea IX de mai jos. Noul utilizator va trebui sa isi inregistreze un cont nou, separat, pentru a putea folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata.

4. Utilizari interzise

Va este interzis sa folositi Serviciile pentru Aparatura Conectata in orice mod care:

 • este amenintator, violent, abuziv, defaimator, calomnios, fraudulos, indecent sau ilegal sau nepotrivit in orice alt mod;
 • acceseaza, colecteaza sau stocheaza informatii personale ale altora;
 • incalca sau este contrara drepturilor oricarei alte persoane, inclusiv dreptului altei persoane la viata privata;
 • imita alta persoana, intreprindere, entitate sau adresa de IP (e.g. deghizarea adresei de IP);
 • implica incarcarea, postarea, trimiterea pe email, transmiterea sau punerea la dispozitie in orice alt mod al materialelor pe care nu aveti dreptul de a le pune la dispozitie, conform legii;
 • are o natura comerciala, care include, de exeplu, promovarea, materialele promotionale sau de marketing, spamarea, inselatoria online sau alte mesaje nesolicitate;
 • obtine sau incearca sa obtina acces neautorizat la Serviciile pentru Aparatura Conectata, calculatoarele si retelele lor, sau datele utilizatorilor, sau care modifica sau interfereaza cu folosirea sau operatiunile Serviciilor pentru Aparatura Conectata;
 • obtine sau incearca sa obtina acces neautorizat la software-ul asu firmware-ul Aparaturii Conectate, incluzand ingineria inversa a firmware-ului, sau instalarea de firmware neaprobata de Whirlpool;
 • impune o incarcare nerezonabila sau disproportionat de mare a infrastructurii Whirlpool sau a partenerilor de afaceri, inclusiv transmiterea de spam sau folosirea altor tehnici de mesaje in masa nesolicitate;
 • modifica, strica sau sterge orice continut furnizat de Whirlpool;
 • contine virusi de calculator sau alte fisiere si programe daunatoare, perturbatoare sau care provoaca prejudicii; sau
 • incalca in orice alt mod Termenii de Utilizare;

5. Actualizari de software

Serviciile pentru Apartura Conectata, inclusiv Aplicatiile, folosesc software pe care Whirlpool ar putea sa il schimbe sau actualizeze. Vom rula astfel de actualizari folosind proceduri standard pe sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastra mobil si va va fi cerut acceptul de fiecare data pentru astfel de actualizari pentru a putea continua sa folostiti Serviciile pentru Aparatura Conectata.

IV. SERVICII SUPUSE RESTRICTIEI SI EXONERAREA DE RASPUNDERE

1. Restrictii generale

Deoarece Aparatura Conectata comunica cu Whirlpool transmitand informatii prin wireless si prin internet: (a) notificarile din partea Aparaturii Conectate va vor fi disponibile dumneavoastra doar dupa ce ati conectat si inregistrat Aparatura Conectata; si (b) Serviciile pentru Aparatura Conectata nu sunt disponibile cand internetul sau conexiunea wireless sau conexiunea mobila nu functioneaza sau nu functioneaza cum ar trebui.

2. Acuratetea rezultatelor si datelor

Sunteti de acord cu faptul ca Serviciile pentru Aparatura Conectata sunt supuse unor anumite limitari si restrictii ce nu pot fi controlate de Whirlpool, care includ aspecte precum mentenanta corespunzatoare a Aparaturii Conectate in conformitate cu manualul de utilizare relevant, capacitatea retelei wireless, disponibilitatea internetului, conditiile de mediu (precum cladiri, conditii meteorologice, geografie si topografie), conditii atmosferice si alti factori asociati cu utilizarea internetului sau cu sateliti sau date transmise prin satelit; mai mult, Serviciile pentru Aparatura Conectata, prin natura lor, depind de software si disponibilitatea retelei furnizate de terte parti. In considerarea celor de mai sus, Whirlpool nu garanteaza disponibilitate neintrerupta, acuratetea, caracterul complet sau nedeterminat in timp al datelor, informatiilor, materialelor sau continutului furnizat ca parte a Serviciilor pentru Aparatura Conectata.

3. Date stocate

Whirlpool stocheaza anumite date privitoare la folosirea de catre dumneavoastra a Serviciilor pentru Aparatura Conectata atata timp cat este necesar pentru a se conforma cu legea sau pentru nevoile noastre de afaceri legitime identificate si cu scopurile declarate in legatura cu Serviciile privind Aparatura Conectata, dupa cum a fost descris in Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

4. Transmiterea datelor

Whirlpool actioneaza in vederea mentinerii securitatii datelor pe care ni le furnizati si va lua toate masurile necesare pentru a va proteja informatiile personale. Cu toate acestea, exista intotdeauna un risc asociat transmiterii de informatii prin retele wireless sau prin internet. Prin urmare, intelegeti ca atunci cand folositi Serviciile pentru Aparatura Conectata, corespondenta dumneavoastra ar putea sa fie interceptata ilegal de catre altii. Whirlpool nu poate garanta securitatea si caracterul privat al transmiterilor prin wireless sau prin internet, si nu va fi raspunzator pentru lipsa securitatii pe retele sau dispozitive ce nu sunt controlate de Whirlpool sau orice pierdere a caracterului protejat al datelor sau chiar date in legatura cu comunicarile prin astfel de retele. Va rugam sa luati masurile necesare pentru a va proteja informatiile personale cand navigati pe Internet, de exemplu prin schimbarea parolelor frecvent, folosind o combinatie de cifre si numere si asigurandu-va ca folositi un browser sigur.

5. Altele

Serviciile pentru Aparatura Conectata sunt furnizate gratuit asa cum au fost create si astfel cum sunt disponibile. Chiar daca Whirpool depune toate eforturile necesare pentru a mentine disponibilitatea Serviciilor pentru Aparatura Conectata, nu putem garanta ca acestea vor fi disponibile indefinit sau ca accesul la acestea nu va fi intrerupt sau fara erori. Mai mult, notificarile privind erorile de cod nu sunt destinate sa inlocuiasca mentenanta obisnuita, recomandata a Aparaturi Conectate, asa cum este indicat in manualul de utilizare al Aparaturii Conectate, si nu reprezinta un substituent pentru folosirea sigura, responsabila, a Aparaturii Conectate. Nu ar trebui sa va bazati pe Serviciile pentru Aparatura Conectata (incluzand notificarile privind erorile) pentru a preveni incendii sau accidente sau pagube. Este responsabilitatea dumneavoastra sa operati Aparatura Conectata in siguranta si sa mentineti Aparatura Conectata in buna stare de functionare si in concordanta cu manualul de utilizare. Nerespectarea acestui lucru poate rezulta in stricaciuni aduse Aparaturii Conectate, stricaciuni aduse proprietatii, prejudicii corporale, si/sau prejudicii grave pentru care Whirlpool nu este reponsabil.

V. CONCORDANTA CU TERMENII

Sunteti singurul responsabil nu doar de conformitatea conduitei dumneavoastra cu acesti Termeni de Utilizare, dar si de conformitatea cu aceasta a tuturor utilizatorilor Aparaturii Conectate a dumneavoastra si/sau a contului Serviciilor pentru Aparatura Conectata, chiar daca a fost sau nu autorizat de dumneavoastra.

VI. CONFIDENTIALITATE

Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal este dispoibila prin intermediul Aplicatiei si va trebui sa o acceptati ca parte a inregistrarii dumneavoastra pentru utilizarea Serviciilor pentru Aparatura Conectata. Acceptarea Declaratiei Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nu este obligatorie (i.e. daca nu doriti sa accpetati, sunteti liber sa alegeti sa nu va inregistrati pentru Serviciile pentru Aparatura Conectata), totusi va fi necesara pentru a putea sa continuam cu crearea contului dumneavoastra. Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal determina cum informatiile pe care le furnizati si datele de la Aparatura Conectata si de la folosinta dumneavoastra a Serviciilor pentru Aparatura Conectata poate fi colectata, folosita, divulgata si trimisa in conformitate cu legile europene si locale aplicabile.

VII. DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALA

Whirlpool si licentiatorii sai detin drepturile de autor, marcile inregistrate, si alte drepturi de proprietate intelectuala pentru tot continutul expus pe si din Serviciile pentru Aparatura Conectata. Nu aveti dreptul de a reproduce, modifica, folosi, sau crea lucrari derivate, expune, incadra, exercita, publica, distribui, disemina, transmite, emite sau circula orice astfel de materiale sau continut catre terte parti (inclusiv expunerea sau distributia de material folosind un website tert), si nu aveti dreptul de a folosi niciuna dintre marcile inregistrate care sunt prezentate cand accesati Serviciile pentru Aparatura Conectata, in lipsa consimtamantului scris prealabil al Whirlpool, cu exceptia folosire Serviciilor pentru Aparatura Conectata cu scopurile prevazute si in conformitate cu Termenii de Utilizare.

VIII. LIMITAREA RASPUNDERII, DESPAGUBIRI

Pentru a elimina orice dubiu, nimic din acesti Termeni de Utilizare nu poate limita sau exclude dreptul la despagubiri (daca exista) al Whirlpool sau al oricarei companii din Grupul Whirpool de catre dumneavoastra pentru:

(a) fraud sau interpretare frauduloasa;

(b) vatamare corporala sau moarte rezultata din neglijenta; sau

(d) orice alt subiect in legatura cu care ar fi ilegal pentru el/ei sa excluda, sau sa incerce sa excluda, dreptul la despagubiri.

1. Limitarea raspunderii

(a) Serviciile pentru Aparatura Conectata sunt furnizate asa cum au fost create si daca sunt disponibile
(b) cu exceptia limitelor obligatorii aplicabile si fiind de acord ca nimic din acesti Termeni de Utilizare elimina sau limiteaza sau poate fi interpretat ca avand intentia de a elimina sau limina raspunderea WHIRLPOOL SAU A GRUPULUI WHIRLPOOL pentru frauda sau interpretare frauduloasa, culpa grava, intentie, incalcarea regulilor de ordinea publica sau in cazuri de moarte sau vatamare corporala grava incluzand, fara limitari, rezultatele propriei neglijente, sau pagube aduse propietatii personale in cazuri in care raspunderea nu poate fi exclussa prin lege, SUNTETI DE ACORD SA ELIBERATI WHIRLPOOL, GRUPUL WHIRLPOOL, AGENTI, ANGAJATII SI CONTRACTORII DE TOATE PRETENTIILE, RASPUNDEREA, SI PIERDERILE IN LEGATURA CU SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTAT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA PRETENTII CE REIES DIN ESECUL DE FUNCTIONARE TOTAL SAU PARTIAL, AL SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATA, CHIAR SI CELE CAUZATE DE NEGLIJENTA WHIRLPOOL, A GRUPULUI WHIRLPOOL, A AGENTILOR ANGAJATILOR SI CONTRACTORILOR; IN PLUS, NICI WHIRLPOOL SI NICIO ALTA COMPANIE DIN GRUPUL WHIRLPOOL ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GRESITA A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATA SAU A ORICAREI PARTI A LOR SAU PENTRU PIEDERI SAU PAGUBE CE POT APAREA DIN FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GRESITA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A LOR. ASTFEL, IN LIMITA MAXIMA PERMISA DE LEGE, VA OFERIM SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATA PE BAZA FAPTULUI CA VOM EXCLUDE TOATE REPREZENTARILE, GARANTIILE SAU CONDITIILE CARE NU SUNT STABILITE IN MOD EXPRES ACESTI TERMENI DE UTILIZARE, CU EXCEPTIA PARTILOR CE NU POT FI EXCLUSE CONFORM LEGII APLICABILE. ACEST LUCRU NU VA AFECTEAZA DREPTURILE STATUTARE DE CONSUMATOR;
(c) SUNTETI DE ACORD SA DESPAGUBITI WHIRLPOOL, GRUPUL WHIRLPOOL, AGENTII, ANGAJATII, SI CONTRACTORII IMPOTRIVA ORICAROR ASTFEL DE PRETENTII PRECUM CELE DESCRISE MAI SUS ADUSE DE TERTI;
(d) SUNTETI DE ACORD CA ACEASTA INCHEIERE SE REFERA LA ORICE PARTE CARE RIDICA PRETENTII IN NUMELE DUMNEAVOASTRA,IN CEA MAI MARE MASURA PERMISA DE LEGE.

2. Excluderea daunelor implicite

Cu exceptia cazului in care exista limitele obligatorii aplicabile, NICI WHIRLPOOL, NICI GRUPUL WHIRLPOOL, AGENTII, ANGAJATII SAU CONTRACTORII NU VOR FI RASPUNZATORI FATA DE DUMNEAVOASTRA SAU CATRE ORICARE PARTE PENTRU PREJUDICII INDIRECTE, IMPLICITE, SPECIALE SAU PUNITIVE IN LEGATURA CU SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATA,, CHIAR DACA WHIRLPOOL, GRUPUL WHIRLPOOL SAU AGENTII, ANGAJATII, SAU CONTRACTORII SUNT CONSTIENTI CU PRIVIRE LA ASEMENEA PREJUDICII.

3. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti, aparati si sa exonerati de raspundere Whirlpool, Grupul Whirlpool si companiile afiliate pentru orice pretentii ce reies din actiunile dumneavoastra sau in legatura cu ele, inclusiv, dar nelimitat la folosirea de catre dumneavoastra a Serviciilor pentru Aparatura Conectata, si orice informatii trimiteti, transmiteti sau puneti la dispozitie prin Serviciile pentru Aparatura Conectata; esecul de a va asigura securitatea parolelor sau alte informatii ale contului; sau incalcarea acestor Termeni de Utilizare, sau a oricarei legi sau regulament aplicabil, sau drepturilor oricarei terte parti.

IX. SUSPENDAREA SI TERMINAREA

1. Terminarea de catre Whirlpool pentru utilizarea necorespunzatoare

Whirlpool poate suspenda sau inceta accesul dumneavoastra la toate sau doar la o parte a Serviciilor pentru Aparatura Conectata in orice moment daca veti comite oricare dintre actiunile interzise descrise la Sectiunea III 4, sau daca incalcati in orice alt mod acesti Termeni de Utilizare. Whirlpool poate termina in orice moment Serviciile pentru Aparatura Conectata, cu preaviz rezonabil, pentru uzura tehnologica sau alte motive ce afecteaza viabilitatea continua a Serviciilor pentru Aparatura Conectata. In eventualitatea terminarii pentru un astfel de motiv, nu veti mai fi autorizat sa folositi sau accesati Serviciile pentru Aparatura conectata si, (sub rezerva sectiunii VIII) Whirlpool nu isi va asumea nicio raspundere ca urmare a unei asemenea terminari. Intr-un astfel de caz, puteti continua sa folositi aparatele in mod normal, dar Servicile pentru Aparatura Conectata asociate lor nu vor mai fi disponibile.

2. Dezactivare contului de catre dumneavoastra

VA PUTETI DEZACTIVA (DEZINREGISTRA) CONTUL IN ORICE MOMENENT CONTACTAND OFITERUL NOSTRU RESPONSABIL DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL LA ADRESA INDICATA IN DECLARATIA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Daca va dezactivati contul, datele ce se afla in legatura cu Aparatura Conectata si folosirea dumneavoastra a Serviciilor pentru Aparatura Conectata care au fost colectate de Whirlpool vor fi retinute de Whirlpool dar nu vor mai fi asociate cu informatiile dumneavoastra personale (i.e. vor fi anonimizate). Dezactivarea contului de Servicii pentru Aparatura Conectata va va opri din a mai primi notificari ale Aparaturii Conectate ce sunt trimise ca parte a Serviciilor pentru Aparatura Conectata. Daca alegeti sa va mentineti Aparatura Conectata conectata prin wi-fi dupa ce va dezactivati contul, Aparatul Conectat al dumneavoastra va continua sa transmita anumite date privind utilizarea aparatului catre Whirlpool. Daca doriti sa evitati o astfel de transmitere trebuie sa decuplati (deconectati) Aparatura Conectata de la routerul wireless si sa opriti din butonul de conexiune wireless de pe aparatul dumneavoastra.

X. CONTACTATI-NE

Intrebarile sau plangerile dumneavoastra privind Aparatura Conectata sau Serviciile pentru Aparatura Conectata trebuiesc transmise catre departamentului de relatii cu clientii Whirlpool local, conform indicatiilor din Aplicatie sau a documentelor ce vin impreuna cu Aparatura Conectata.

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs