Termenii de Utilizare ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata Beko Europe Management SRL

I. INTRODUCERE

Vă rugăm să citiți cu atenție prezentele Condiții de Utilizare, precum și Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (încorporată în prezentele Condiții – vedeți mai jos), înainte de a utiliza Aparatura Conectată, aplicațiile software și serviciile asociate. Vă atragem atenția în special asupra secțiunii VIII din prezentele Condiții de Utilizare, care conține restricții privind răspunderea noastră față de dumneavoastră. Vă mulțumim că ați ales un aparat de uz casnic cu wi-fi („Aparatura Conectata”) de la Whirlpool. Whirlpool este lider mondial în producția și comercializarea de aparatură de uz casnic. Numele noastre de marcă folosite în Europa includ Whirlpool® , Indesit® , Bauknecht®, Hotpoint® și HotpointAriston®. Prezentele Condiții de Utilizare se aplică utilizării de către dumneavoastră a Aparaturii Conectate și a Serviciilor pentru Aparatura Conectată asociate (definite mai jos). În prezentele Condiții de Utilizare, referirile la Whirlpool sunt referiri la Beko Europe Management SRL S.r.l. Socio Unico, o societate înființată conform legii statului italian, având sediul social în Via Varesina n.204, 20156 Milano (MI), Italy, legal înregistrată în Milano sub numărul 00693740425 și având codul de TVA IT00693740425, (denumită în continuare “Whirlpool”, “noi”, “pe noi”, “nouă”), care face parte din grupul global (“Grupul”), și alte societăți care fac parte din Grupul care își desfășoară activitatea în Europa și mărcile acestora enumerate mai sus.

Aparatura Conectată pe care o dețineți vă poate oferi servicii care vă vor ajuta să controlați și să întrețineți Aparatura Conectată. Atunci când Aparatura Conectată pe care o dețineți este conectată la rețeaua Whirlpool pentru Aparatura Conectată, aceasta poate să transmită informații, privind inclusiv coduri de activitate și de eroare, către Whirlpool și să vă atenționeze prin notificări și, de asemenea, puteți folosi și aplicații software furnizate de Whirlpool în mod gratuit precum “Bauknecht B-Live” sau “Whirlpool 6th Sense Live” (“Aplicația” sau “Aplicațiile”“) pe dispozitivul dumneavoastră mobil pentru a vă controla de la distantă Aparatura Conectată și pentru a accesa funcții și servicii. Prezentele Condiții de Utilizare se aplică utilizării de către dumneavoastră a acestor servicii și a Aplicațiilor (denumite împreună ““Serviciile pentru Aparatura Conectat㔓).

Pentru a beneficia de Serviciile pentru Aparatura Conectată, Aparatura dumneavoastră Conectată trebuie să fie conectată la o rețea de internet wireless. Sunteți responsabil de instalarea și întreținerea unei conexiuni de internet wireless în locul în care sunt localizate Aparaturile Conectate deținute de dumneavoastră. De asemenea, trebuie să instalați Aplicația pe un dispozitiv mobil/dispozitive mobile compatibil/compatibile și să vă creați un cont la Whirlpool. Trebuie să acceptați prezentele Condiții de Utilizare și Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal privind Serviciile pentru Aparatura Conectată ale Beko Europe Management SRL (“Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal”) pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectată. Prin folosirea oricăror Servicii pentru Aparatura Conectată și/sau prin indicarea acceptării prezentelor Condiții de Utilizare în Aplicație, sunteți de acord să vă conformați prezentelor Condiții de Utilizare. În plus, veți confirma că ați citit Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, care este încorporată în prezentele Condiții de Utilizare și că sunteți de acord cu procesarea datelor dumneavoastră personale astfel cum este prevăzut în Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Condiții de Utilizare sau cu orice parte a acestora și nu acceptați prezentele Condiții de Utilizare și/sau Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, nu veți putea accesa Serviciile pentru Aparatura Conectată asociate Aparaturii dumneavoastră Conectate. Mai multe detalii privind Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal se află în Secțiunea VI de mai jos.

Periodic, putem actualiza prezentele Condiții de Utilizare. În cazul unei actualizări și în cazurile cerute de legea aplicabilă, vă vom trimite o alertă prin intermediul Aplicației, prin care vă vom informa cu privire la schimbări și la orice opțiuni pe care le aveți sau măsuri pe care le puteți lua. În anumite circumstanțe, este posibil să vă notificăm în legătură cu actualizările atunci când vă autentificați din nou pentru a vă folosi contul (după cum va fi relevant). Vă rugăm sa citiți toate alertele și actualizările cu atenție și vă rugăm să ne contactați (vedeți mai jos) dacă aveți orice fel de întrebări. Continuarea folosirii Serviciilor pentru Aparatura Conectată după aceste alerte sau după actualizări, atunci când vă autentificați din nou sau (în cazul în care este relevant) după acceptarea activă de către dumneavoastră a oricăror schimbări, ne va indica că sunteți de acord cu aceste schimbări. Dacă decideți că nu sunteți de acord cu aceste schimbări, puteți înceta în orice moment folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectată.


II. CE OFERĂ SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATĂ

Serviciile pentru Aparatura Conectată vă permit să primiți notificări privind Aparatura Conectată (precum notificări privind ușa deschisă, notificări privind finalizarea unui ciclu etc.), să vă programați funcționarea Aparaturii Conectate la momente rentabile pentru consum și să vă urmăriți de la distanță Aparatura Conectată prin Aplicație, alături de alte funcționalități și beneficii. Serviciile pentru Aparatura Conectată specifice sunt descrise mai în detaliu în manualul de utilizare al Aparaturii Conectate. Este posibil ca Whirlpool să revizuiască și să schimbe, de-a lungul timpului, anumite caracteristici ale Serviciilor pentru Aparatura Conectată și vă va notifica prin Aplicație în privința oricăror schimbări importante.


III. FOLOSIREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATĂ

 1. Prevederi generale

  Pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectată, trebuie să vă creați un cont folosind Aplicația și (astfel cum este descris mai sus) trebuie să citiți și să acceptați Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal. Prin utilizarea Serviciilor pentru Aparatura Conectată, sunteți de acord cu următoarele: (a) să furnizați corect și complet datele de contact și alte informații cerute de Whirlpool, (b) să vă actualizați imediat datele în eventualitatea unei schimbări sau neconcordanțe în informațiile dumneavoastră de contact (pentru detalii privitoare la acest proces, vă rugăm să citiți Secțiunea 9 din Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal); și (c) să folosiți Aparatura Conectată conform manualului de utilizare. În eventualitatea unei incompatibilități între prezentele Condiții de Utilizare și manualul de utilizare, prezentele Condiții de Utilizare vor prevala. Putem suspenda sau închide contul dumneavoastră dacă descoperim sau dacă avem motive să suspectăm că informațiile sau detaliile pe care ni le-ați furnizat sunt false, înșelătoare, inexacte sau incomplete – mai multe detalii in Secțiunea IX de mai jos.

 2. Folosirea Datelor

  Aparatura Conectată folosește conexiunea dumneavoastră wireless la internet pentru a vă furniza Serviciile pentru Aparatura Conectată. În plus, dacă alegeți să primiți notificări prin intermediul Aplicației, aceste notificări și aplicații vor folosi traficul de date mobile pentru a vă furniza aceste servicii. Toate aceste întrebuințări implică transferul unui anumit volum de date prin conexiunile relevante astfel încât este nevoie să aveți un plan de date corespunzător de la conexiunea de internet wireless de la locația în care se află Aparatura Conectată și de la furnizorul dumneavoastră de servicii mobile. Vă rugăm să consultați planul de tarifare al furnizorului dumneavoastră de telefonie mobilă sau al furnizorului de servicii de internet pentru a determina tarifele de date aplicabile, (dacă este cazul) limitări de date, restricții referitoare la utilizările permise și alți termeni și condiții ale serviciului. Whirlpool nu își asumă nicio răspundere pentru schimbările pe care furnizorul dumneavoastră de servicii de internet sau de telefonie mobilă le poate impune.

 3. Transferul Aparaturii dumneavoastră Conectate

  În lipsa unei indicații contrare, puteți folosi Serviciile pentru Aparatura Conectată doar în scopuri personale, necomerciale și nu aveți dreptul de a revinde sau de a face aceste servicii disponibile terțelor părți. În cazul în care vindeți sau împrumutați Aparatura dumneavoastră Conectată unei alte persoane, trebuie să actualizați imediat, după caz, contul de Servicii pentru Aparatura Conectată, folosind Aplicația. Nu vă este permis să faceți acest lucru fără a vă actualiza mai întâi contul. Dacă nu faceți întâi actualizarea, veți încălca prezentele Condiții de Utilizare și Whirlpool vă poate suspenda sau înceta contul – mai multe detalii în Secțiunea IX de mai jos. Noul utilizator va trebui să își creeze un cont nou, separat la Whirlpool pentru a putea folosi Serviciile pentru Aparatura Conectată.

 4. Utilizări interzise

  Vă este interzis să folosiți Serviciile pentru Aparatura Conectată în orice mod care:

  • este amenințător, violent, abuziv, defăimător, mincinos, calomnios, fraudulos, indecent sau ilegal sau nepotrivit în orice alt mod;
  • accesează, colectează sau stochează informații personale despre alte persoane;
  • încalcă sau contravine drepturilor oricărei alte persoane, inclusiv dreptului altei persoane la viață privată;
  • imită altă persoană, întreprindere, entitate sau adresă de IP (e.g. deghizarea adresei de IP);
  • implică încărcarea, postarea, trimiterea pe email, transmiterea sau punerea la dispoziție în orice alt mod a materialelor pe care nu aveți dreptul de a le pune la dispoziție, conform legii;
  • are o natură comercială, care include, de exemplu, materialele publicitare, promoționale sau de marketing, mesaje spam, mesaje phishing sau alte mesaje nesolicitate;
  • obține sau încearcă să obțină acces neautorizat la Serviciile pentru Aparatura Conectată sau orice Servicii pentru Aparatura Conectată, calculatoarele și rețelele acestora sau datele utilizatorilor acestora sau care modifică sau intervine în alt mod în folosirea sau funcționarea Serviciilor pentru Aparatura Conectată;
  • obține sau încearcă să obțină acces neautorizat la un software sau firmware al Aparaturii Conectate, inclusiv prin ingineria inversă a firmware-ului sau instalarea de firmware neaprobat de Whirlpool;
  • impune o încărcare nerezonabilă sau disproporționat de mare a infrastructurii Whirlpool sau a partenerilor de afaceri ai acesteia, inclusiv transmiterea de mesaje spam sau folosirea altor tehnici de mesaje în masă nesolicitate;
  • modifică, distruge sau șterge orice conținut furnizat de Whirlpool;
  • conține viruși informatici sau alte fișiere sau programe dăunătoare, perturbatoare sau care provoacă prejudicii; sau
  • încalcă în orice alt mod Condițiile de Utilizare;

 5. Actualizări ale software-ului

  Serviciile pentru Aparatura Conectată, inclusiv Aplicațiile, folosesc software pe care Whirlpool ar putea fi nevoită sau ar putea dori să îl actualizeze sau îl modifice. Vom rula aceste actualizări folosind proceduri standard pe sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră mobil și vi se va cere acordul de fiecare dată cu privire la aceste actualizări pentru a putea continua sa folosiți Serviciile pentru Aparatura Conectată.

IV. LIMITĂRI ALE SERVICIILOR ȘI DECLINĂRI ALE RĂSPUNDERII

 1. Limitări generale

  Deoarece Aparatura dumneavoastră Conectată comunică cu Whirlpool prin transferul de date wireless și pe Internet: (a) notificările Aparaturii Conectate vă sunt disponibile numai după ce ați conectat și înregistrat Aparatura dumneavoastră Conectată; și (b) Serviciile pentru Aparatura Conectată nu sunt disponibile atunci când Internetul, conexiunea dumneavoastră wireless sau conexiunea dumneavoastră mobilă nu funcționează sau funcționează necorespunzător.


 2. Corectitudinea rezultatelor și a datelor

  Acceptați că Serviciile pentru Aparatura Conectată sunt supuse limitărilor și restricțiilor independente de controlul Whirlpool, care includ chestiuni cum ar fi întreținerea corespunzătoare de către dumneavoastră a Aparaturii Conectate în conformitate cu manualul de utilizare relevant, capacitățile rețelei wireless, disponibilitatea internetului, condițiile de mediu (cum ar fi clădiri, vreme, geografia și topografia), condițiile atmosferice și alți factori asociați utilizării Internetului sau sateliților și datelor prin satelit; mai mult, Serviciile pentru Aparatura Conectată, prin natura lor, depind de disponibilitatea software-ului și a rețelelor furnizate de terți. Având în vedere cele de mai sus, Whirlpool nu garantează disponibilitatea neîntreruptă, exactitatea, caracterul complet sau actual al oricăror date, informații, materiale sau conținut furnizate în cadrul Serviciilor pentru Aparatură Conectată.

 3. Date stocate

  Whirlpool stochează anumite date despre sau în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor pentru Aparatură Conectată atât timp cât este necesar pentru a ne conforma reglementărilor legale sau pentru nevoile noastre de afaceri legitime identificate și pentru obiectivele stabilite în legătură cu Serviciile pentru Aparatura Conectată astfel cum se prevede în Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.

 4. Date transmise

  Whirlpool ia toate măsurile rezonabile pentru a păstra în siguranță informațiile pe care ni le furnizați și ia toate măsurile rezonabile de precauție pentru a vă proteja datele cu caracter personal. Cu toate acestea, există întotdeauna un anumit risc atunci când datele sunt transmise printr-o rețea wireless sau pe Internet. În consecință, sunteți de acord că, atunci când utilizați Serviciile pentru Aparatură Conectată, comunicările dumneavoastră pot fi supuse interceptărilor ilegale din partea altora. Whirlpool nu poate garanta securitatea şi confidențialitatea transmisiei de date wireless sau pe Internet și nu este responsabilă pentru nicio deficiență de securitate a rețelelor sau dispozitivelor necontrolate de Whirlpool sau pentru orice pierdere a confidențialității sau a datelor rezultată în legătură cu orice comunicare prin intermediul unor astfel de rețele. Vă rugăm să luați toate măsurile pentru a vă proteja datele cu caracter personal atunci când folosiți internetul, de exemplu prin schimbarea frecventă a parolelor, prin utilizarea unei combinații de litere și cifre și asigurându-vă că utilizați un browser securizat.

 5. Alte prevederi

  Serviciile pentru Aparatură Conectată vă sunt furnizate „așa cum sunt” și „astfel cum sunt disponibile”. Deși Whirlpool depune toate eforturile rezonabile pentru a menține disponibilitatea Serviciilor pentru Aparatură Conectată, nu putem garanta disponibilitatea sau continuitatea acestora și nici că accesul va fi neîntrerupt sau fără erori. În plus, mesajele cu coduri de eroare trimise de la Aparatura Conectată nu sunt destinate să înlocuiască întreținerea regulată recomandată a Aparaturii dumneavoastră Conectate, astfel cum este indicat în manualul de utilizare al Aparaturii Conectate, și nici nu înlocuiesc utilizarea sigură și responsabilă a Aparaturii Conectate. Nu trebuie să vă bazați pe Serviciile pentru Aparatura Conectată (inclusiv pe trimiterea mesajelor de eroare) pentru a preveni incendiul sau alte accidente sau daune. Sunteți responsabil pentru funcționarea în siguranță a Aparaturii dumneavoastră Conectate, pentru menținerea acesteia în stare bună de funcționare și în conformitate cu manualul de utilizare al acesteia. Nerespectarea acestor cerințe poate duce la deteriorarea Aparaturii dumneavoastră Conectate, la alte daune materiale, vătămări corporale și/sau vătămări grave pentru care Whirlpool nu va fi responsabilă.

V. RESPECTAREA CONDIȚIILOR

Sunteți exclusiv responsabil nu doar pentru respectarea de către dumneavoastră a prezentelor Condiții de Utilizare, ci și pentru respectarea de către toți utilizatorii Aparaturii dumneavoastră Conectate și/sau ai contului dumneavoastră deschis pentru Serviciile pentru Aparatura Conectată, indiferent dacă sunt sau nu autorizați de dumneavoastră.

VI. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal este disponibilă în Aplicație și vi se va cere să acceptați această Declarație în timpul procesului de înregistrare la Serviciile pentru Aparatura Conectată. Acceptarea Declarației privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nu este obligatorie (respectiv, dacă nu doriți să o acceptați, puteți alege să nu vă înregistrați pentru Serviciile pentru Aparatura Conectată), dar este necesară pentru a putea continua crearea unui cont înregistrat. Declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal stabilește modul de colectare, utilizare, divulgare și partajare a informațiilor furnizate de dumneavoastră şi a datelor provenite de la Aparatura dumneavoastră Conectată și a celor rezultate din utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor pentru Aparatura Conectată, în conformitate cu legislația europeană și locală.

VII. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Whirlpool și licențiatorii săi dețin drepturile de autor, mărcile comerciale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală asupra întregului conținut afișat pe și din Serviciile pentru Aparatura Conectată. Nu puteți reproduce, modifica, utiliza, crea lucrări derivate din, afișa, încadra, executa, publica, distribui, disemina, transmite, difuza sau circula orice astfel de materiale sau conținut către niciun terț (inclusiv afișarea sau distribuirea materialului folosind un site al unui terț) și nu puteți utiliza niciuna dintre mărcile comerciale care sunt afișate atunci când accesați Serviciile pentru Aparatura Conectată, fără acordul prealabil scris al Whirlpool, cu excepția utilizării Serviciilor pentru Aparatura Conectată în scopurile prevăzute și în conformitate cu prezentele Condiții de Utilizare.

VIII. LIMITAREA RĂSPUNDERII, DESPĂGUBIRI

Pentru evitarea oricărui dubiu, nicio prevedere a prezentelor Condiții de Utilizare nu va limita sau exclude răspunderea (dacă există) Whirlpool sau a oricărei alte societăți din Grupul față de dumneavoastră:

 1. pentru fraudă sau declarații false;
 2. pentru vătămarea corporală sau decesul cauzat de neglijența acesteia/acestora; sau
 3. pentru orice altă situație pentru care ar fi ilegală excluderea sau încercarea de a exclude răspunderea.
 1. Limitarea răspunderii

  Sunteți de acord că:

  1. Serviciile pentru Aparatura Conectată sunt furnizate „AȘA CUM SUNT” și „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”;
  2. cu excepția limitărilor obligatorii ale LEGII APLICABILE și fiind convenit faptul că nicio prevedere a Condițiilor de Utilizare nu elimină sau limitează sau va fi interpretată ca o intenție de a elimina sau limita răspunderea WHIRLPOOL sau a Grupului pentru fraudă sau declarații false, neglijență gravă, faptă săvârșită cu intenție, încălcarea ordinii publice, vătămarea corporală sau decesul, inclusiv, dar fără a se limita la, cele rezultate din neglijența acesteia/acestora sau pentru pagubele materiale, în cazurile în care excluderea răspunderii este interzisă de lege, SUNTEȚI DE ACORD SĂ EXONERAȚI WHIRLPOOL, Grupul, AGENȚII, ANGAJAȚII ȘI CONTRACTANȚI ACESTEIA DE ORICARE ȘI TOATE PRETENȚIILE, RĂSPUNDERILE ȘI PREJUDICIILE ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATĂ, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA PRETENȚIILE CARE DECURG DIN NEFURNIZAREA TOTALĂ SAU PARȚIALĂ A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATĂ, CHIAR DACĂ SE DATOREAZĂ NEGLIJENȚEI WHIRLPOOL, A Grupului, AGENȚILOR, ANGAJAȚILOR SAU CONTRACTANȚILOR ACESTEIA; ÎN PLUS, NICI WHIRLPOOL, NICI VREO ALTĂ SOCIETATE DIN Grupul NU ACCEPTĂ NICIO RĂSPUNDERE PENTRU ORICE UTILIZARE SAU UTILIZARE NECORESPUNZĂTOARE A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATĂ SAU A ORICĂREI PĂRȚI A ACESTORA SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE CARE AR PUTEA REZULTA ÎN URMA UTILIZĂRII SAU UTILIZĂRII NECORESPUNZĂTOARE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A ACESTORA. ÎN CONSECINȚĂ, ÎN MĂSURĂ MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE, VĂ OFERIM SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATĂ ÎN CONSIDERAREA EXCLUDERII TUTUROR DECLARAȚIILOR, GARANȚIILOR ȘI CONDIȚIILOR CARE NU SUNT PREVĂZUTE EXPRES ÎN PREZENTELE CONDIȚII DE UTILIZARE, CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE ACEASTĂ EXCLUDERE NU ESTE PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ. ACEASTA NU AFECTEAZĂ DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ LEGALE ÎN CALITATE DE CONSUMATOR;
  3. SUNTEȚI DE ACORD SĂ DESPĂGUBIȚI WHIRLPOOL, Grupul, AGENȚII, ANGAJAȚII ȘI CONTRACTANȚII ACESTEIA ÎN LEGĂTURĂ CU ORICE PRETENȚII ASTFEL CUM SE DESCRIE MAI SUS, FORMULATE DE TERȚI;


 2. Excluderea prejudiciilor indirecte

  Cu excepția limitelor obligatorii ale LEGII APLICABILE, NICI WHIRLPOOL, Grupul, AGENȚII, ANGAJAȚII ACESTEIA ȘI NICI CONTRACTANȚII ACESTEIA NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ SAU ORICE ALTĂ PARTE PENTRU DAUNE TANGENȚIALE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE (INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, CELE REZULTATE DIN BENEFICIUL NEREALIZAT, PIERDEREA DATELOR SAU INDISPONIBILITATEA SERVICIILOR) ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATĂ, CHIAR DACĂ WHIRLPOOL, Grupul, AGENȚII, ANGAJAȚII SAU CONTRACTANȚII ACESTEIA AU CUNOȘTINȚĂ DE POSIBILITATEA PRODUCERII ACESTOR DAUNE.

 3. Despăgubire

  Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere societatea Whirlpool, Grupul și afiliații acesteia în legătură cu orice pretenții care decurg din sau în legătură cu acțiunile dumneavoastră, inclusiv, dar fără limitare, din utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor pentru Aparatura Conectată și din orice informații pe care le comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție prin Serviciile pentru Aparatură Conectată; neprotejarea parolelor dumneavoastră sau a altor informații despre cont; sau încălcarea prezentelor Condiții de Utilizare sau a oricărei legi sau regulament aplicabil sau a drepturilor oricărei terțe părți.

IX. SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA

 1. Încetarea de către Whirlpool pentru utilizare necorespunzătoare

  Whirlpool poate în orice moment să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la Serviciile pentru Aparatura Conectată sau la orice parte a acestora, în orice moment, dacă nu respectați interdicția privind utilizările descrise în Secțiunea III 4. sau dacă încălcați în alt mod prezentele Condiții de Utilizare. Cu o notificare prealabilă, Whirlpool poate de asemenea înceta furnizarea Serviciilor pentru Aparatura Conectată în orice moment din cauza uzurii tehnologice sau din alte motive care afectează posibilitatea furnizării continue a Serviciilor pentru Aparatura Conectată. La încetarea din orice astfel de motiv, nu veți mai fi autorizat să utilizați sau să accesați Serviciile pentru Aparatura Conectată, iar Whirlpool nu va avea nicio răspundere (sub rezerva prevederilor Secțiunii VIII în fiecare caz) ca urmare a unei astfel de încetări. Într-un astfel de caz, aveți dreptul să continuați să utilizați aparatura dumneavoastră ca aparate obișnuite, dar Serviciile pentru Aparatura Conectată asociate acestora nu vor mai fi disponibile.


 2. Dezactivarea contului de către dumneavoastră

  Puteți decide să vă dezactivați (ștergeți) contul în orice moment, notificând în scris Responsabilul nostru cu protecția datelor, la adresa specificată în secțiunea 10 a Declarației privind Protecția Datelor cu Caracter Personal. Dacă vă dezactivați contul, Whirlpool va păstra datele colectate legate de Aparatura Conectată și de utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor pentru Aparatura Conectată, dar aceste date nu vor mai fi asociate cu datele dumneavoastră personale. După dezactivarea contului dumneavoastră pentru Serviciile pentru Aparatura Conectată, nu veți mai primi notificările de la Aparatura Conectată pe care le primeați anterior în cadrul Serviciilor pentru Aparatura Conectată. Dacă decideți să mențineți conexiunea wi-fi a Aparaturii Conectate după dezactivarea contului, Aparatura dumneavoastră Conectată va trimite în continuare anumite date către Whirlpool despre utilizarea aparaturii. Dacă doriți să opriți această transmisie de date, trebuie să vă deconectați Aparatura Conectată de la router-ul wireless și să opriți conexiunea wireless din aparatul dumneavoastră.

X. PREVEDERI GENERALE

Jurisdicția și legea aplicabilă
Prezentele Condiții de Utilizare sunt guvernate de legea română și vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Renunțare
Dacă Whirlpool nu reușește să insiste asupra îndeplinirii stricte a oricăreia dintre obligațiile care îi revin în baza prezentelor Condiții de Utilizare sau dacă nu își exercită oricare dintre drepturile sau remediile care i se cuvin în baza prezentelor Condiții de Utilizare, aceasta nu va constitui o renunțare la aceste drepturi sau remedii și nu vă va scuti de îndeplinirea acestor obligații. O renunțare de către Whirlpool la orice nerespectare a obligațiilor nu va constitui o renunțare la orice nerespectare ulterioară a obligațiilor. Nicio renunțare de către Whirlpool la oricare dintre obligațiile dumneavoastră în baza prezentelor Condiții de Utilizare nu va produce efecte decât dacă se declară în mod expres că aceasta este o renunțare și vă este comunicată în scris.

Independența clauzelor
Dacă orice prevedere a prezentelor Condiții de Utilizare este considerată de către orice instanță sau orice autoritate competentă ca fiind nevalabilă, ilegală sau inaplicabilă în orice măsură, respectiva clauză, condiție sau prevedere va fi independent(ă) în această privință de restul clauzelor, condițiilor și prevederilor care vor continua să fie valabile în cea mai mare măsură permisă de lege.

Întregul acord
Prezentele Condiții de Utilizare și orice alți termeni sau condiții acceptate de dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a Aparaturii Conectate și a Serviciilor pentru Aparatura Conectată reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Whirlpool în legătură cu obiectul acestora și înlocuiesc orice acord, înțelegere sau convenție anterioară, verbală sau scrisă, încheiată între dumneavoastră și Whirlpool.Atât dumneavoastră, cât și noi confirmăm că nici dumneavoastră, nici noi nu ne-am bazat pe nicio declarație, angajament sau promisiune dată de cealaltă parte sau subînțeleasă din orice lucru spus sau scris în negocierile dintre dumneavoastră și noi, cu excepția cazurilor specificate în mod expres în prezentele Condiții de Utilizare.

XI. CONTACTAȚI-NE

Orice întrebări sau reclamații cu privire la Aparatura dumneavoastră Conectată sau Serviciile pentru Aparatura Conectată, trebuie adresate centrului local de asistență pentru clienți al Whirlpool astfel cum este indicat în Aplicația dumneavoastră sau în documentația care însoțește Aparatura dumneavoastră Conectată.