Strudel de mere

  • Copiază link-ul în clipboard
Strudel de mere main image
Tehnologie asociată:
CRISPFRY
Află mai multe
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
15 minute
Timp de gătire
12 minute
Porții
4 persoane
Strudel de mere ingredients
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Foietaj (congelat) 250 g
  • Mere 300 g
  • Stafide 50 g
  • Coaja rasă a unei portocale -
  • Marmeladă 50 g
  • Unt pentru farfuria „crisp” -
  • Lapte pentru uns -

Pași

1. Rulează aluatul cu sucitorul, încercând să formezi un dreptunghi (30x25 cm).
2. Înmoaie stafidele în apă caldă; Curăță și taie merele.
3. Așează merele în centrul aluatului pe întreaga lungime, apoi scurge și usucă stafidele, presărându-le; la fel și coaja de portocale și marmelada.
4. Îndoaie aluatul în jumătate și „lipește” capetele.
5. Așează ștrudelul pe farfuria „crisp” și unge suprafața cu puțin lapte. Dă la cuptor la funcția „crisp” timp de 10-12 minute.
CRISPFRY

Tehnologie asociată:

CRISPFRY

Pentru a găti mâncăruri delicioase, cu textura şi gustul unui preparat prăjit, folosind puţin ulei sau chiar deloc, pentru a beneficia de mâncare mai sănătoasă decât în cazul prăjirii acesteia în tigaie, folosește funcția CrispFry

Mai multe rețete