Termenii de Utilizare ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata Whirlpool EMEA

I. INTRODUCERE

Va rugam sa cititi acesti Termeni de Utilizare cu atentie, alaturi de Declaratia privind protectia datelor cu caracter personal (incorporata in aceste Termeni – vedeti mai jos), inainte de a utiliza Aparatura Conectata, aplicatiile software si serviciile asociate.

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, consimiti in mod expres sa fiti tinuti obligati de prevederile incluse in acest document care se refera la (i) dreptul nostru a suspenda prestarea serviciilor (clauza III.1. General, clauza III.3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra, clauza IX.1. Terminarea de catre Whirlpool pentru utilizarea necorespunzatoare); (ii) restrictia de a transfera Aparatura Conectata fara a va actualiza detaliile contului dumneavoastra (clauza III.3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra); (iii) limitarea raspunderii noastre cu privire la functionarea improprie a serviciilor (clauza IV.2. Acuratetea rezultatelor si datelor); (iv) limitarea raspunderii noastre cu privire la lipsa de securitate pe retele care nu sunt controlate de noi sau pierderea caracterului protejat al datelor sau chiar al datelor in legatura cu comunicari transmise pe astfel de retele (clauza IV.Transmiterea datelor); (v) limitarea raspunderii (sectiunea VIII Limitarea raspunderii). Va multumim ca ati ales un aparat de uz casnic cu wi-fi („Aparatura Conectata”) de la Whirlpool. Whirlpool este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de aparatura de uz casnic din lume. Numele noastre de marca folosite in Europa includ Whirlpool® , Indesit® , Bauknecht®, Hotpoint® si HotpointAriston®. Acesti Termeni de Utilizare se aplica utilizarii de catre dumneavoastra a Aparatului Conectat si a Serviciilor pentru Aparatura Conectata asociate (definite mai jos). In acesti Termeni de Utilizare, referintele la Whirlpool se refera la Whirlpool EMEA S.p.A., o companie infiinta conform legii statului italiene, avand sediul inregistrat la Pero (MI) Via C. Pisacane 1, Italia, 20016, inregistrat in mod corespunzator cu numarul 00693740425 si codul de TVA IT00693740425, (numit in continuare “Whirlpool”, “noi”, “pe noi”, “noua”), parte a grupului global Whirlpool (“Whirlpool Group”) si a altor companii parte a Grupului Whirlpool ce opereaza in Europa si marcile lor enumerate mai sus.

Aparatura Conectata pe care o detineti este capabila sa va ofere servicii pentru a va administra si mentine Aparatura Conectata. Atunci cand Aparatura Conectata pe care o detineti este conectata la reteaua Whirlpool pentru Aparatura Conectata, este capabila de a transmite informatii, privind inclusiv coduri de activitate si de eroare, catre Whirlpool si sa va atentioneze prin notificari si, de asemenea, puteti folosi si aplicatii software furnizate de Whirlpool in mod gratuit precum “Bauknecht B-Live” sau “Whirlpool 6th Sense Live” (the “Aplicatia” or “Aplicatiile”) pe dispozitivul dumneavoastra mobil pentru a va administra Aparatul Conectat de la distanta si pentru a accesa functii si servicii. Acesti Termeni de Utilizare se aplica atunci cand folositi aceste servici si Aplicatii (numite impreuna “Serviciile pentru Aparatura Conectata”).

Pentru a va bucura de Serviciile pentru Aparatura Conectata, Aparatura Conectata a dumneavostra trebuie sa fie conectata la o retea de internet wireless. Sunteti responsabil de instalarea si mentinerea unei conexiuni de internet Wireless la locul unde sunt localizate Aparatele Conectate ale dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa instalati Aplicatia pe un dispozitiv mobil compatibil si sa va inregistrati un cont cu Whirlpool.

Trebuie sa acceptati acesti Termeni de Utilizare si Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal privind Serviciile pentru Aparatura Conectata ale Whirlpool EMEA (“Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal”) pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata. Folosind oricare dintre Serviciile pentru Aparatura Conectata, si indicand acceptarea acestor Termeni de Utilizare, sunteti de acord sa respecti Termenii de Utilizare. In plus, veti confirma ca ati citit Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, care este incorporata in acesti Termeni de Utilizare, si ca sunteti de acord cu folosirea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare sau cu oricare parte a lor, si nu acceptati acesti Termeni de Utilizare si/sau Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, nu veti putea accesa Serviciile pentru Aparatura Conectata asociate Aparaturii Conectate a dumneavoastra. Mai multe detalii privind Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal se afla in Sectiunea VI.

La anumite perioade, putem actualiza acesti Termeni de Utilizare. In cazul unei actualizari va vom trimite o alerta prin intermediul Aplicatiei, informandu-va cu privire la schimbari si la optiunile pe care le aveti si la masurile pe care le puteti lua. In cazul in care nu sunteti logati in contul dumneavoastra atunci cand alerta referitoare la modificarea acestor Termeni de Utilizare este emisa, va vom notifica atunci cand va autentificati sa va folositi contul. Va rugam sa cititi toate alertele si actualizarile cu atentie si va rugam sa ne contactati (vedeti mai jos) daca aveti orice fel de intrebari. Folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata dupa aceste notificari sau dupa actualizari, atunci cand va autentificati, sau dupa (acolo unde este relevant) acceptarea dumneavoastra activa a oricaror schimbari, ne va comunica faptul ca sunteti de acord cu aceste schimbari. Daca decideti ca nu sunteti de acord cu aceste schimbari, va puteti inceta la orice moment folosirea Serviciilor pentru Aparatura Conectata.


II. CE OFERA SERVICIILE PENTRU APARATURA CONECTATA

Serviciile pentru Aparatura Conectata va permit sa primiti notificari privind Aparatura Conectata (precum notificari privind usa deschisa, finalizari ale unui cicluri, etc), sa va programati functionarea Aparaturii Conectate la momente rentabile pentru consum si sa va urmariti de la distanta Aparatura Conectata prin Aplicatie, alaturi de alte capabilitati si beneficii. Serviciile pentru Aparatura Conectata specifice sunt descrise mai in detaliu in manualul utilizatorului pentru Aparatura Conectata. Whirlpool poate sa revizuiasca si sa schimbe, de-a lungul timpului, anumite caracteristici ale Serviciilor pentru Aparatura Conectata si va va notifica in privinta oricaror schimbari materiale anterior implementarii unor astfel de modificari. Utilizarea de catre dumneavoastra in continuare a Serviciilor pentru Aparatura Conectata ulterior primirii notificarii cu privire la modificarea unor caracteristici ale serviciilor va fi interpretata drept acceptarea de catre dumneavoastra a acestor schimbari (fara ca acest lucru sa aduca atingere dreptului dumneavoastra de a renunta unilateral la utilizarea Serviciilor privind Aparatura Conectata, potrivit sectiunii IX.2 de mai jos).


III. FOLOSIREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SERVICIILOR PENTRU APARATURA CONECTATA

 1. General

  Pentru a folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata, trebuie sa va inregistrati un cont folosind Aplicatia si (precum a fost descris mai sus) trebuie sa cititi si acceptati Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Folosind Serviciile pentru Aparatura Conectata, sunteti de acord cu urmatoarele: (a) sa furnizati cu corect si complet datele de contact si alte informatii cerute de Whirlpool, (b) sa va actualizati de indata detaliile in eventualitate unei schimbari sau neconcordante in informatiile dumneavoastra de contact (pentru detalii privitoare la acest proces, va rugam sa cititi Sectiunea 9 din Declaratia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal); si (c) sa folositi Aparatura Conectata conform cu manualul de utilizare. In eventualitatea unei incompatibilitati intre acesti Termeni de Utilizare si manualul utilizatorului, Termeni de Utilizare au prioritate. Putem suspenda sau sterge contul dumneavoastra daca descoperim sau daca avem motive sa suspectam ca informatiile sau detaliile pe care ni le-ati furnizat sunt false, inselatoare, inexacte sau incomplete – mai multe detalii in Sectiunea IX de mai jos.

 2. Folosirea Datelor

  Aparatura Conectata foloseste conexiunea dumneavoastra wireless la internet pentru a va furniza Serviciile pentru Aparatura Conectata. In plus, daca alegeti sa primiti notificari prin intermediul Aplicatiei, aceste notificari si aplicatii vor folosi traficul de date mobile pentru a va furniza aceste servicii. Toate aceste intrebuintari implica transferul unei anumite cantitati de date prin conexiunile relevante astfel incat este nevoie sa aveti un plan de date corespunzator pentru conexiunea de internet wireless la locatia Aparaturii Conectate de la furnizorul dumneavoastra de servicii mobile. Va rugam sa consultati planul de tarifare al furnizorului dumneavoastra de telefonie mobila si al furnizorului de internet pentru a determina tarifele de date aplicabile, (daca este cazul) limitari de date, restrictii referitoare la utilizarile permise, si alti termeni si conditii ai serviciului. Whirlpool nu va accepta nicio reponsabilitate pentru schimbarile pe care furnizorul dumneavoastra de servicii de internet sau de telefonie mobila le poate impune.

 3. Transferul Aparaturii Conectate a dumneavoastra

  In lipsa de indicatie contrara, puteti folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata in scopuri personale, ne-comerciale si nu aveti dreptul de a vinde mai departe sau de a face aceste servicii disponibile tertelor parti. In cazul in care vindeti sau imprumutati Aparatura Conectata a dumneavoastra unei alte persoane, trebuie sa actualizati imediat, dupa caz, contul de Servicii pentru Aparatura Conectata, folosind Aplicatia. Nu va este permis sa faceti acest lucru fara a va actualiza mai intai contul. Daca nu faceti intai actualizarea, veti incalca acesti Termeni de Utilizare si Whirlpool va poate suspenda sau sterge contul – mai multe detalii in Sectiunea IX de mai jos. Noul utilizator va trebui sa isi inregistreze un cont nou, separat, pentru a putea folosi Serviciile pentru Aparatura Conectata.

 4. Utilizari interzise

  Va este interzis sa folositi Serviciile pentru Aparatura Conectata in orice mod care:

  • este amenintator, violent, abuziv, defaimator, calomnios, fraudulos, indecent sau ilegal sau nepotrivit in orice alt mod;
  • acceseaza, colecteaza sau stocheaza informatii personale ale altora;
  • incalca sau este contrara drepturilor oricarei alte persoane, inclusiv dreptului altei persoane la viata privata;
  • imita alta persoana, intreprindere, entitate sau adresa de IP (e.g. deghizarea adresei de IP);
  • implica incarcarea, postarea, trimiterea pe email, transmiterea sau punerea la dispozitie in orice alt mod al materialelor pe care nu aveti dreptul de a le pune la dispozitie, conform legii;
  • are o natura comerciala, care include, de exeplu, promovarea, materialele promotionale sau de marketing, spamarea, inselatoria online sau alte mesaje nesolicitate;
  • obtine sau incearca sa obtina acces neautorizat la Serviciile pentru Aparatura Conectata, calculatoarele si retelele lor, sau datele utilizatorilor, sau care modifica sau interfereaza cu folosirea sau operatiunile Serviciilor pentru Aparatura Conectata;
  • obtine sau incearca sa obtina acces neautorizat la software-ul asu firmware-ul Aparaturii Conectate, incluzand ingineria inversa a firmware-ului, sau instalarea de firmware neaprobata de Whirlpool;
  • impune o incarcare nerezonabila sau disproportionat de mare a infrastructurii Whirlpool sau a partenerilor de afaceri, inclusiv transmiterea de spam sau folosirea altor tehnici de mesaje in masa nesolicitate;
  • modifica, strica sau sterge orice continut furnizat de Whirlpool;
  • contine virusi de calculator sau alte fisiere si programe daunatoare, perturbatoare sau care provoaca prejudicii; sau
  • incalca in orice alt mod Termenii de Utilizare;

 5. Lorem ipsum

  Serviciile pentru Apartura Conectata, inclusiv Aplicatiile, folosesc software pe care Whirlpool ar putea sa il schimbe sau actualizeze. Vom rula astfel de actualizari folosind proceduri standard pe sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastra mobil si va va fi cerut acceptul de fiecare data pentru astfel de actualizari pentru a putea continua sa folostiti Serviciile pentru Aparatura Conectata.

IV. SZOLGÁLTATÁSI KORLÁTOZÁSOK ÉS IGÉNYKIZÁRÁS

 1. Általános korlátozások

  Minthogy az Ön Kapcsolt Készüléke a Whirlpoollal információk vezeték nélküli adatétvitele útján, az interneten tart kapcsolatot: (a) a kapcsolt Alkalmazások jelzései az Ön számára csak akkor érhetők el, ha létrehozta a kapcsolatot és regisztrálta a Kapcsolt Készülékét; és (b) a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások nem elérhetők, amikor az internet, az Ön vezeték nélküli vagy mobiltelefon kapcsolata nem vagy nem megfelelően működik.


 2. Eredmények és adatok helyessége

  Ön elfogadja azt, hogy a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokra a Whirlpool hatókörén kivüli tényezők is befolyásolják , így egyebek mellett az, hogy az Ön Kapcsolt Készülékén elvégzik-e az irányadó használati útmutató szerinti karbantartásokat, a vezeték nélküli kommunikációs kapacitások, az internet-elérhetőség, a környezeti feltételek (például épületek, időjárás, földrajzi és helyszíni adottságok), a légköri viszonyok és az internet, a műholdak, műholdas adatok használatával összefüggő más tényezők, valamint a Kapcsolt Készüléki Szolgáltatásuk a természetükből adódóan harmadik személyek által nyújtott szoftver és hálózatok elérhetőségétől függenek. A fentiekre tekintettel a Whirlpool nem szavatolja a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások részeként szolgáltatott semmilyen adat, információ, anyag vagy tartalom megszakítás nélküli elérhetőségét, helytálló voltát, teljességét, sem azok időszerűségét.

 3. Tárolt adatok

  Amint arról az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezik, a Whirlpool a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásoknak Ön által történő használatáról vagy azzal kapcsolatban tárol bizonyos adatokat addig az időpontig, amíg a jogszybályoknak való megfelelés érdekében szükséges, illetve azt meghatározott üzleti szükségleteink és kitűzött céljaink szükségessé teszik.

 4. Továbbított adatok

  A Whirlpool minden ésszerű lépést megtesz az Ön által számunkra átadott adatok biztonságának megőrzése érdekében, és minden ésszerű óvintézkedést foganatosít, hogy megóvja az Ön személyes adatait. Mindamellett mindig fennáll bizonyos kockázat, amikor adatoknak a vezeték nélküi hálózaton vagy az interneten való továbbítása történik. Erre figyelemmel Ön elfogadja, hogy amikor a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokat használja, a kommunikációja ki van téve mások jogellenes beavatkozásának. A Whirlpool nem tudja szavatolni a vezeték nélküli és az interneten történő adattovábbítás biztonságát, és nem visel felelősséget a biztonság hiányosságaiért a Whirlpool által nem kontrollált hálózatokon vagy eszközökön, sem az ilyen hálózatokon történő bármilyen kommunikáció során ilyen okból származó esetleges adatvédelmi károsodásért vagy adatvesztésért. Kérjük, tegyen meg mindent a személyes adatai védelme érdekében, ha az interneten kommunikál, például a jelszavai gyakori változtatásával, betűk és számok kombinációjának választásával, illetve győződjön meg arról, hogy biztonságos böngészőt használ.

 5. Egyebek

  A Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások elérhetőségtől függően, illetve annak megfelelően állnak rendelkezésre, ahogyan jelenleg működnek. Bár a Whirlpool minden ésszerűen elérhető eszközt felhasznál a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások elérhetőségének fenntartása érdekében, nem tudjuk szavatolni azok elérhetőségét, illetve annak folyamatosságát, sem azt, hogy a hozzáférés megszakítás- vagy hibamentes legyen. Ezen túlmenően a Kapcsolt Készülékről küldött hibakód-jelzések célja nem az, hogy helyettesítsék az Ön Kapcsolt Készülékéhez ajánlott, Kapcsolt Készülékének használati útmutatója által előírt rendszeres karbantartást, és nem helyettesítik a Kapcsolt Készülékek biztonságos és felelősségteljes használatát. Tűz vagy más balesetek, illetve károsodás elkerüléséhez nem elegséges, ha Ön a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokra támaszkodik (beleértve a hibajelzések küldését).Ön tartozik felelősséggel a Kapcsolt Készüléke biztonságos működtetéséért, annak működőképes állapotban való fenntartásáért és a használati útmutató rendelkezéseinek a betartásáért. Ha Ön nem ezeknek a követelményeknek megfelelően jár el, az a Kapcsolt Készüléke károsodását okozhatja, és más vagyoni kárt, személyi sérülést és/vagy súlyos egészségkárosodást is okozhat, amelyekért a Whirlpool nem tehető felelőssé.

V. A FELTÉTELEK BETARTÁSA

Ön kizárólagos felelősséggel tartozik azért, hogy saját maga betartsa a jelen Felhasználási Feltételeket, valamint azért is, hogy az Ön Kapcsolt Készülékének és/vagy a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokhoz nyitott fiókjának minden használója betartsa azokat, attól függetlenül, hogy az az Ön tudtával és felhatalmazásával történik-e.

VI. ADATVÉDELEM

Az Adatvédelmi Tájékoztató az Alkalmazás útján elérhető, és Önnek azt a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges regisztráció során el kell fogadnia. Az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadása nem kötelező (azaz, ha Ön azt nem kívánja elfogadni, akkor választása szerint nem regisztrál a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokra), viszont elengedhetelenül szükséges a regisztrált fiókj létrehozása érdekében. Az Adatvédelmi Tájékoztató arról rendelkezik, hogy az Ön által átadott információk, a Kapcsolt Készülékéről és a Kapcsolt Készüléki Szolgálatatásoknak az Ön által történő használatáról érkező adatok gyűjtése, felhasználása, mással való közlése és megosztása miként történik az európai és a helyi jogszabályoknak megfelelően.

VII. SZELLEMI ALKOTÁSOK TULAJDONJOGA

A Whirlpool és azok, akiktől a Whirlpool felhasználási engedélyt kapott, kizárólagos jogtulajdonosai a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokon fennálló és azoktól származó tartalmak szerzői, védjegy- és más szellemi alkotásokhoz fűződő jogainak. Azon kívül, hogy Ön jogosult a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások rendeltetésszerű, és a jelen Felhasználási Feltételekenek megfelelő használatára, Ön nem jogosult lemásolni, módosítani, felhasználni, azokból származékos műveket előállítani, megjeleníteni, frémelni, előadni, közzétenni, elosztani, terjeszteni, továbbítani, közvetíteni, sem köröztetni semmilyen ilyen anyagot vagy tartalmat semmilyen harmadik személy részére (beleértve az anyagnak harmadik személy weboldala használatával történő megjelenítését vagy terjesztését), továbbá Ön nem jogosult a Whirlpool előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül egyik olyan védjegy használatára sem, amely akkor jelenik meg, amikor Ön a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokkal kapcsolatba kerül.

VIII. FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS, KÁRTÉRÍTÉS

A kétségek elkerülése érdekében, a jelen Felhasználási Feltételekben semmi nem irányul arra, hogy korlátozza vagy kizárja a Whirlpool vagy a Whirlpool Csoport bármely más tagjának az Önnel szemben fennálló felelősségét (ha van ilyen):

 1. csalásért vagy csalárdságért;
 2. személyi sérülésért vagy halálesetért, amely az említettek gondatlan vagy szándékos cselekménye miatt történt; vagy
 3. bármely más ügy miatt, amely miatt a felelősségük kizárása vagy annak megkísérlése jogellenesnek minősülne.
 1. Felelősségkorlátozás

  Ön elfogadja, hogy:

  1. a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások ELÉRHETŐSÉGTŐL FÜGGŐEN, illetve annak megfelelően állnak rendelkezésre, és AHOGYAN JELENLEG MŰKÖDNEK;
  2. ide nem értve az IRÁNYADÓ JOG kötelező korlátozásait, továbbá elfogadva azt, hogy a jelen Felhasználási Feltételek nem irányulnak arra, hogy kizárják vagy korlátozzák (sem pedig azt, hogy azokat úgy értelmezzék, mint amelyek kizárást vagy korlátozást kívánnak megvalósítani) a WHIRLPOOL vagy a WHIRLPOOL CSOPORT felelőssége tekintetében csalásért vagy csalárdságért, súlyos gondatlanságért, szándékos jogsértésért, a közrend megsértéséért, személyi sérülésért vagy halálesetért, beleértve egyebek mellett, ha az az említettek gondatlan vagy szándékos cselekménye miatt történt; ingóságokban esett kárért olyan esetekben, amikor a felelősség kizárását jogszabály tiltja, ÖN VÁLLALJA, HOGY MENTESÍTI A WHIRLPOOLT, A WHIRLPOOL CSOPORTOT, ANNAK ÜGYNÖKEIT, ALKALMAZOTTAIT ÉS SZERZŐDÖTT PARTNEREIT MINDEN OLYAN IGÉNY, FELELŐSSÉG VAGY KÁR ALÓL, AMELY A KAPCSOLT KÉSZÜLÉKES SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS, BELEÉRTVE EGYEBEK MELLETT A KAPCSOLT KÉSZÜLÉKES SZOLGÁTATÁSOK TELJES VAGY RÉSZLEGES KIMARADÁSÁNAK AZ ESETÉT MÉG AKKOR IS, HA AZ A WHIRLPOOL, A WHIRLPOOL CSOPORT, ANNAK ÜGYNÖKEI, ALKALMAZOTTAI VAGY SZERZŐDÖTT PARTNEREI GONDATLANSÁGA MIATT TÖRTÉNIK; TOVÁBBÁ SEM A WHIRLPOOL, SEM A WHIRLPOOL CSOPORTON BELÜLI BÁRMELYIK TÁRSASÁG NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A KAPCSOLT KÉSZÜLÉKES SZOLGÁLTATÁSOK VAGY AZOK BÁRMELY RÉSZE RENDELTETÉSSZERŰ VAGY NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁÉRT, SEM AZÉRT, HA ABBÓL BÁRMELY VESZTESÉG VAGY KÁR SZÁRMAZNA, HOGY ÖN RENDELETÉSÉNEK MEGFELELŐEN VAGY AZZAL ELLENTÉTESEN HASZNÁLTA AZOKAT. ENNEK MEGFELELŐEN, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN, MI AZON AZ ALAPON KÍNÁLJUK ÖNNEK A KAPCSOLT KÉSZÜLÉKES SZOLGÁLTATÁSOKAT, HOGY KIZÁRJUK A FELELŐSSÉGÜNKET MINDEN SZAVATOSSÁGÉRT, NYILATKOZATÉRT ÉS OLYAN FELTÉTELÉRT, AMELY NEM SZEREPEL KIFEJEZETTEN A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN, KIVÉVE, AMENNYIBEN AZ ILYEN FELELŐSSÉGKIZÁRÁST AZ IRÁNYADÓ JOG NEM ENGEDI MEG. EZ NEM ÉRINTI AZ ÖN, MINT FOGYASZTÓ TÖRVÉNYES JOGAIT, ennélfogva az Ön szavatossági jogait a jelen pont rendelkezései nem érintik;
  3. ÖN VÁLLALJA, HOGY KÁRTALANÍTJA A WHIRLPOOL, A WHIRLPOOL CSOPORTOT, ANNAK ÜGYNÖKEIT, ALKALMAZOTTAIT ÉS SZERZŐDÖTT PARTNEREIT A FENT KÖRÜLÍRT MINDENNEMŰ IGÉNY ESETÉN, HA AZT HARMADIK SZEMÉLY ÉRVÉNYESÍTI;
  4. ÖN ELFOGADJA TOVÁBBÁ, HOGY EZ A JOGLEMONDÁS KITERJED MINDEN OLYAN SZEMÉLYRE IS, AKI AZ ÖN JOGÁN ÉRVÉNYESÍT IGÉNYT, TOVÁBBÁ, HOGY SEMMILYEN BIZTOSÍTÓT NEM ILLETHET MEG AZ A JOG, HOGY EGY HITELEZŐI IGÉNY KIELÉGÍTÉSE ESETÉN A HITELEZŐ HELYÉBE LÉPJEN.


 2. Következményi károk kizárása

  Amennyiben a jogszabály megengedi, továbbá ide nem értve az IRÁNYADÓ JOG által előírt kötelező korlátozást, SEM A WHIRLPOOL, SEM A WHIRLPOOL CSOPORT, SEM ANNAK ÜGYNÖKEI, ALKALMAZOTTAI, SEM SZERZŐDÖTT PARTNEREI NEM TARTOZNAK SEM ÖNNEK, SEM MÁS SZEMÉLYNEK FELELŐSSÉGGEL KÖVETKEZMÉNYI, KÖZVETETT, JÁRULÉKOS, SPECIÁLIS VAGY BÜNTETŐ JELEGŰ KÁRÉRT ILLETVE KÁRTÉRÍTÉSÉRT (BELEÉRTVE EGYEBEK MELLETT AZ ELMARADT HASZNOT, ADATVESZTÉST VAGY SZOLGÁLTATÁSKIMARADÁST) A KAPCSOLT KÉSZÜLÉKES SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN MÉG AKKOR SEM, HA A WHIRLPOOL, A WHIRLPOOL CSOPORT, ANNAK ÜGYNÖKEI, ALKALMAZOTTAI VAGY SZERZŐDÖTT PARTNEREI ILYEN KÁR LEHETŐSÉGÉNEK TUDATÁBAN VOLTAK.

 3. Kártalanítás

  Ön vállalja, hogy kártalanítja, jogvédelmet nyújt, illetve mentesíti a Whirlpool, a Whirlpool Csoportot és annak kapcsolt vállakozásait bármilyen igény miatt, illetve igény alól, amelyek az Ön cselekményéből erednek, vagy azzal kapcsolatosak, beleértve egyebek mellett a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások Ön által történő használatát, és bármilyen olyan információt, amelyet Ön a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások útján ad át, továbbít vagy bocsát rendelkezésre, és azt az esetet is, ha az Ön jelszavait vagy más, a fiókkal kapcsolatos információját nem óvták megfelelően, vagy megsértették a jelen Felhasználási Feltételek rendelkezéseit, avagy bármely irányadó jogszabályt vagy rendelkezést vagy bármilyen harmadik személy jogait.

IX. FELFÜGGESZTÉS ÉS FELMONDÁS

 1. A Whirlpool felmondása nem rendeltetésszerű használat miatt

  A Whirlpool bármikor felfüggesztheti vagy megszüntetheti az Ön hozzáférését a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokhoz, vagy azok bármely részéhez, ha Ön elköveti a III.4. pontban írt tiltott használatok bármelyikét, vagy más módon megsérti a jelen Felhasználási Feltételeket. A Whirlpool, előzetes értesítés mellett, a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások nyújtását technológiai avulás vagy más, a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások folyamatos nyújtásának lehetőségét befolyásoló ok miatt is bármikor megszüntetheti. Ilyen okból bekövetkező megszüntetés esetén az Ön jogosultsága megszűnik a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások használatára, és az azokhoz történő hozzáférésre, és a Whirlpoolt (minden esetben a VIII. rész rendelkezéseinek figyelembe vételével) nem terheli felelősség az ilyen megszüntetés eredményeként. Ilyen esetben Ön jogosult a készülékeit szokványos készülékekként tovább használni, csupán az azokhoz kapcsolódó Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások elérhetősége szűnik meg.


 2. Az Ön fiókjának a deaktiválása

  Ön bármikor dönthet úgy, hogy deaktiválja (törölteti) a fiókját oly módon, hogy ezt írásban jelzi az Adatvédelmi megbízottunknak az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott címen. Ha deaktiválja a fiókját, a Whirlpool megtartja ugyan a Kapcsolt Készülékkel és Önnek a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások használatával kapcsolatos tárolt adatait, de azoknak az összekapcsolása az Ön személyes adataival megszűnik. Az Ön Kapcsolt Készülékes Szolgáltatási fiókjának deaktiválása után Ön nem kap további olyan Kapcsolt Készülékes jelzéseket, amelyeket a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások részeként addig kapott. Ha Ön úgy dönt, hogy a fiókja deaktiválása után is fenntartja a Kapcsolt Készüléke wi-fi kapcsolatát, akkor az Ön Kapcsolt Készüléke továbbra is fog bizonyos adatokat küldeni a Whirlpool részére az alkalmazás használatáról. Ha az ilyen adatátvitel megszüntetést kíván, ahhoz le kell kapcsolnia a Kapcsolt Készülékét az Ön vezeték nélküli routeréről, és a készülékén ki kell kapcsolnia a vezeték nélküli kapcsolathoz tartozó kezelőgombot.

X. JOGHATÓSÁG – JOGVITÁK ELDÖNTÉSE

A jelen Felhasználási feltételekre a magyar jog az irányadó. A Felek közötti olyan jogvita eldöntésére, amely a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatások létezéséről, érvényességéről, értelmezéséről, teljesítéséről vagy megszűnéséről szól, és amely nem oldható meg békés megegyezés útján, a magyar bíróságoknak van kizárólagos joghatóságuk és illetékességük.

XI. LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A Kapcsolt Készülékét vagy a Kapcsolt Készülékes Szolgáltatásokat illető bármely kérdéssel vagy panasszal az Ön helyben elérhető Whirlpool telefonos ügyfélszolgálatához kell fordulnia, amelynek nevét és elérhetőségét az Alkalmazásban vagy a Kapcsolt Készülékéhez mellékelt kísérő iratban meg