Supa de dovleac

  • Copiază link-ul în clipboard
Supa de dovleac main image
Tehnologie asociată:
STEAM
Află mai multe
Nivel de dificultate
Mediu
Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
30 minute
Porții
4 persoane
Supa de dovleac ingredients
Vegetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Ceapă mare 1
  • Dovleac 800 g
  • Smântână 200 g
  • Supă fierbinte, piper 500 ml

Pași

1. Curăță dovleacul și toacă-l foarte mărunt. Toacă ceapa foarte mărunt și așează legumele într-un recipient mare care poate fi folosit în cuptorul cu microunde.
2. Încălzește supa timp de 4 minute, cu cuptorul la putere maximă.
3. Toarnă supa peste legume, acoperă și dă la cuptorul cu microunde timp de 20 de minute, la 650 W.
4. Pasează supa cu un blender de mână și adaugă smântâna, pentru o consistență catifelată.
5. Asezonează cu sare și piper după gust, lasă la răcit câteva minute și servește cu pâine prăjită. Opțional, poți garnisi cu pătrunjel proaspăt tocat.
STEAM

Tehnologie asociată:

STEAM

Alimentele sunt învăluite delicat în abur fierbinte, păstrându-şi aromele naturale, vitaminele şi substanţele nutritive. Îmbunătăţeşte gustul alimentelor datorită inserției de vapori.

Mai multe rețete