Cuptoarele Absolute

Cuptoarele Absolute

Gătire intuitivă şi mai mult timp pentru tine.

Combină gama Absolute

Combină gama Absolute

Bucură-te de o experienţă şi mai intuitivă de preparare combinând cuptorul cu plită pe inducţie cu funcţii Al 6-lea Simț.
O funcţie pentru fiecare dintre reţetele tale.

O funcţie pentru fiecare dintre reţetele tale.

Pur şi simplu activează Al 6-lea Simț şi cuptorul va asigura funcţia de preparare ideală pentru 6 categorii de alimente diferite: paste perfecte, pâine superbă, preparate de dimensiuni mari, pizza crocantă, pui delicios, desert excepţional.
Cook 3

Cook 3

Găteşte până la 3 preparate diferite în acelaşi timp, fără să amesteci aromele sau gusturile.
Ready 2 Cook

Ready 2 Cook

Obţine rezultate perfecte, fără să fie nevoie să preîncălzeşti cuptorul, reducând astfel cu până la 20% consumul de energie*.
* cu referire la consumul de energie mediu al unui aparat echivalent Whirlpool din clasa A.
Un design absolut pentru frumuseţe absolută

Un design absolut pentru frumuseţe absolută

Bucură-te de experienţa gamei noastre Absolute, care îţi oferă o utilizare intuitivă datorită selectorului de programe 6TH SENSE, suprafeţe impecabile anti-amprente şi un design care se integrează perfect.
Funcţii secundare

Modalitate revoluţionară de curăţare a cuptorului.

Graţie tehnologiei Smart Clean, poţi curăţa interiorul cuptorului economisind timp şi energie*, şi protejând totodată mediul. În numai 30 de minute, cuptorul tău e impecabil de curat. În plus, nu e nevoie să foloseşti un detergent agresiv. * cu referire la consumul de energie mediu al unui aparat echivalent Whirlpool din clasa A.

Glisare lină.

Cu grătarele complet culisante, e mai uşor să găteşti. Stabilitatea, dar şi designul grătarelor, au fost îmbunătăţite. Chiar şi tăvile au fost reînnoite complet, pentru a-ţi oferi o mai bună performanţă. Iar tava de copt este cea mai adâncă de pe piaţă, fiind ideală pentru reţete speciale.

Un sistem de închidere silenţios.

Cu sistemul Soft Closing, te bucuri de mai multă linişte în bucătărie. Mecanismul special integrat în uşă elimină orice zgomot puternic, de fiecare dată când închizi uşa.

Mai mult spaţiu, mai multă flexibilitate.

Având la dispoziţie o capacitate de 65 de litri, poţi găti mai multe preparate în acelaşi timp. Te vei bucura de cea mai mare flexibilitate, deoarece poţi aşeza grătarele pe cinci niveluri diferite. Fiecare zonă din interior este proiectată special pentru anumite preparate.