Whirlpool FreshCare+ Steam

Whirlpool FreshCare+ Steam

100% prospeţime chiar și atunci când uiți să scoţi rufele din maşina de spălat.

Redare videoclip
Redare videoclip
FreshCare+

FreshCare+

Cu opţiunea FreshCare+, rufele rămân proaspete ore întregi după terminarea ciclului de spălare*. Acţiunea aburilor şi oscilaţiile delicate ale tamburului împiedică proliferarea mirosurilor neplăcute şi previne formarea unor cute pe ţesătură.
*Datorită mișcărilor specifice ale tamburului, și acţiunii delicate de tratare cu aburi, FreshCare+ împiedică proliferarea principalelor surse de mirosuri neplăcute (în maşina de spălat), timp de până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare. Nu este compatibil cu programele pentru articole din bumbac şi plăpumi.
SteamRefresh

SteamRefresh

Steam Refresh redă prospeţimea hainelor tale ca să eviţi spălarea inutilă. În acest ciclu special de împrospătare, maşina de spălat generează un flux de aburi care pătrunde în fibre, eliminând mirosurile neplăcute, relaxând fibrele şi netezind cutele. În doar 20 de minute, hainele sunt gata pentru a fi purtate din nou.
SteamHygiene

SteamHygiene

Odată ce este activată opţiunea Steam Hygiene, aburii vor umple tamburul, menţinând temperatura acestuia la 70 - 80 °C timp de 20 de minute. Acest tratament elimină până la 99,9% dintre cele mai cunoscute bacterii*. Ideal pentru o piele sensibilă şi, totodată, benefic pentru mediul înconjurător.
(*) testat de Allergy UK la programele Bumbac 40 °C, Sintetice 40 °C şi Lenjerie de pat 60 °C cu opţiunea Aburi activată.
Tehnologii

Soft Move

În timpul ciclului de spălare, noul sistem SoftMove execută 6 mişcări speciale ale tamburului pentru performanţe extraordinare.

Clean+

Cu opţiunea Clean+, poţi particulariza ciclul de spălare, alegând între 3 grade de murdărire, pentru îndepărtarea perfectă a oricărui tip de murdărie.

Motor inverter

Acest motor fără perii este extrem de eficient din punct de vedere energetic, asigurând economisirea energiei, pentru a obţine clasa C de eficienţă energetică.