Plitele pe inducție i100 cu tehnologia CleanProtectTM

Plitele pe inducție i100 cu tehnologia CleanProtectTM

Cea mai ușoară modalitate de curățare a plitei*, folosind doar apă.

*Comparativ cu plitele pe inducție Whirlpool fără stratul de protecție CleanProtect

Apa îndepărtează orice urmă de...stres

Curățare fără efort a plitei, folosind doar apă.
Suprafața plitei își va păstra strălucirea mai mult timp, datorită noii modalități de curățare ce nu necesită folosirea de produse suplimentare profesionale.

O soluție sustenabilă de curățare

O soluție sustenabilă de curățare

Știai că datorită tehnologiei CleanProtect poți economisii până la 6 sticle de detergent de vase*?
*Nivel de economisire calculat într-o perioadă de 1 an, având în vedere 11,4 ml de soluție de curățare (echivalent cu 6 pufuri de spray) folosită de 8 ori pe săptămână; capacitate sticlă de detergent 750 ml.

Descoperă plăcerea de a găti

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, alegerea nivelului ideal de căldură este foarte ușoară. Selectează una din cele 4 funcții automate: menținere la cald, topire, fierbere la foc mic, fierbere, iar plita va seta automat nivelul de putere ideal pentru preferinţele tale.

Topire
Fierbere
#
 • Topire

  Topește ingredientele cu un singur click.
  Funcția de Topire minimizează arderea sau lipirea alimentele delicate, cum ar fi ciocolata și untul, prin aducerea acestora la temperatura ideală de topire.

#
 • Fierbere

  Fierbe apa și menține-o în punctul de fierbere.
  Funcția Fierbere deține controlul, încălzind eficient apa și prevenind scurgerile și risipa de energie electrică.

Îmbină zonele de gătire în funcție de nevoile tale

ConnexionZone
FlexiCook
FlexiSide
ChefControl
#
 • ConnexionZone

  Soluția ideală pentru vase de gătire de orice dimensiune.
  Două zone de gătire independente ce pot fi combinate într-una singură, fiind posibilă utilizarea vaselor de gătire mai mari şi asigurând o distribuţie uniformă a căldurii.

#
 • FlexiCook

  Permite utilizarea flexibilă a spațiului creat prin combinarea a două zone de gătire cu același nivel de încălzire. Zona flexi rămâne activă prin deplasarea vasului de gătire în această zonă, indiferent dacă este parțial sau complet acoperită.

#
 • FlexiSide

  Spaţiu de încălzire mai mare, dar și mai flexibil.
  Această funcţie combină, într-un mod flexibil, 4 zone de încălzire, cu o distribuire uniformă a căldurii, în zona selectată. Zonele de gătire pot fi folosite separat sau conectate între ele pe verticală, astfel încât vasele de gătire să poată fi plasate și mutate oriunde în zona respectivă.

#
 • ChefControl

  Tehnologia ChefControl împarte plita în 3 zone de căldură diferite și le activează automat în funcție de poziția vasului de gătire. Acestea pot fi mutate dintr-o zonă în alta, astfel încât preparatele să poată continua procesul de gătire la diferite temperaturi: un ciclu complet de gătire, de la temperatură ridicată la temperatură scăzută, prin simpla glisare a vasului pe suprafața plitei.

Alte funcții

Power Management

Flexibilitate totală și în ceea ce privește consumul de energie. Setează puterea maximă dorită, alegând unul din cele patru niveluri existente: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW sau 7,2 kW. Plita distribuie automat încălzirea în toate zonele de gătire, respectând întotdeauna limita prestabilită.

Direct mapping & Direct access

Noua interfaţă pentru utilizator permite o interacţiune mai intuitivă cu plita. Aceasta cartografiază în mod natural zonele de gătire, astfel încât ai o înțelegere clară a comenzilor pentru fiecare zonă. Accesul direct la nivelurile de putere face gestionarea plitei mai ușoară ca niciodată.

Instalare ușoară și aliniere perfectă

Designul noii plite pe inducție Whirlpool a fost optimizat pentru a se potrivi fără probleme în orice bucătărie, întrucât nu necesită spațiu dedesubt pentru ventilație frontală.
Datorită designului premium plita este aliniată perfect cu suprafața blatului, chiar și pe cele mai subțiri fronturi de mobilă.
Grosimea minima a blatului necesară este de 12 mm fără cuptor sau de 28 mm atunci când plita este instalată deasupra cuptorului.
Fără ajustări sau alte modificări, aceasta se integrează fără efort în decupajul plitei pe gaz de 60 și 65 cm*.
Rezultatul? O experiență de instalare lipsită de stres și un design premium.

*Valabil pentru plitele pe inducție de 60-65 cm, cu decupaj al blatului pentru plita pe gaz de 48x56 cm.