Cea mai silenţioasă maşină de spălat rufe

Mașină de spălat rufe Supreme Silence

Cea mai silenţioasă maşină de spălat rufe Whirlpool*, cu economii mari de resurse

*Din categoria Mașini de spălat standard de 8 kg, 1400 rpm sau mai mult; comparând nivelul de zgomot declarat de producători (decembrie 2020). Referință la modelele Whirlpool W6X W845WB EE și W7X W845WB EE
Cea mai silenţioasă maşină de spălat rufe

ZenMotor

Cea mai silenţioasă maşină de spălat rufe Whirlpool*

Performanţele excelente de curăţare nu mai trebuie să afecteze liniştea casei tale.
Noua maşină de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence este echipată cu un motor special, şi are o structură robustă, fiind proiectată pentru a oferi mereu performanţe silenţioase: având un nivel maxim de zgomot la centrifugare de doar 65 dBA, maşina de spălat rufe poate fi pusă în funcţiune în orice moment al zilei, fără să deranjeze.
* Din categoria Mașini de spălat standard de 8 kg, 1400 rpm sau mai mult; comparând nivelul de zgomot declarat de producători (decembrie 2020). Referință la modelele Whirlpool W6X W845WB EE și W7X W845WB EE
Maşină de spălat rufe Supreme Silence cu Zen Motor

Panouri laterale Zen şi structură robustă

Proiectată pentru a funcţiona incredibil de silenţios

Noua maşină de spălat rufe este dotată cu panouri laterale Zen, care au un design special conceput pentru a minimiza vibraţiile produse în timpul centrifugării şi a reduce propagarea zgomotului. Iar pentru o creştere suplimentară a stabilităţii şi o reducere şi mai mare a nivelului de zgomot, panourile sunt cuprinse într-o carcasă robustă, monobloc, în formă de U.
Program de spălare extra silenţios chiar și în timpul nopții

Mixte | Program extra silenţios

Noaptea, pentru a te relaxa

Fiind conceput pentru a-ţi oferi confort pe tot parcursul zilei, acest program menţine nivelul de zgomot sub nivelul de 60 dBA pe întreaga durată a ciclului de spălare.
Datorită nivelului redus de zgomot, acest ciclu este ideal pentru orice moment al zilei: când lucrezi, când te relaxezi, sau chiar și atunci când dormi.
În prezent, mașina de spălat rufe Supreme Silence economisește cu -30%* mai mult din consumul de energie electrică, în comparație cu minimul necesar pentru încadrarea în clasa A.

În prezent, mașina de spălat rufe Supreme Silence economisește cu -30%* mai mult din consumul de energie electrică, în comparație cu minimul necesar pentru încadrarea în clasa A.

Datorită Tehnologiei WaterSave** care optimizează consumul de apă, este redusă cantitatea de energie necesară în timpul ciclului de spălare.
*Economie de 30% din consumul de energie electrică comparativ cu minimul necesar pentru încadrarea în clasa A.
**Testat pe ciclu de spălare ECO 40-60 cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ, cu vs fără opțiunea WaterSave.

Tehnologie intuitivă, economie de resurse

Economisirea resurselor, într-un mod cât mai confortabil, este importantă.

Whirlpool Supreme Silence a fost proiectată pentru a face posibil acest lucru, datorită tehnologiilor avansate şi a senzorilor speciali care reglează automat consumul de energie, detergent şi apă.

Mașină de spălat rufe cu display digital

Tehnologia
AL 6-LEA SIMȚ

Când vine vorba de spălarea zilnică a rufelor, economisirea energiei contează.
Whirlpool Supreme Silence ştie exact cum să facă acest lucru,
datorită tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, care garantează întotdeauna o eficienţă maximă.
Această funcţie avansată adaptează consumul de energie, în funcţie de încărcătura reală, asigurând o curăţare extrem de performantă şi eficientă, cu economii considerabile: consumul de energie este redus,
cu până la 45%
, la fiecare ciclu de spălare.
Mașină de spălat rufe Whirlpool cu AutoDose

AutoDose

Economisirea detergentului la fiecare ciclu este importantă pentru tine, pentru hainele tale şi pentru planetă.
De aceea, noua maşină de spălat rufe Whirlpool este dotată cu AutoDose, un sistem de dozare automată care permite economisirea cantităţii de detergent, la fiecare spălare, asigurând până la 26 de cicluri* fără reumplere. Deoarece distribuie cu exactitate cantitatea necesară de detergent, acest sistem eficient de dozare previne deteriorarea fibrelor cauzată de utilizarea unor cantităţi excesive de detergent.
*La un sertar de detergent lichid de 35 ml cu o capacitate de încărcare de 5 kg (sarcină normativă de bumbac conform standardului IEC 60456) și o concentrație de detergent de 4X (Mijloc 20<ml<35)
Mașină de spălat rufe Whirlpool cu Tehnologia WaterSave

WaterSave

Economisirea apei de până la 59%*, la fiecare ciclu de spălare, este importantă.
Noua maşină de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence foloseşte strictul necesar de apă, pentru a asigura în permanenţă
b>economii extraordinare
.
Deoarece cantitatea de apă utilizată este reglată în funcţie de încărcătură, iar apa este pulverizată direct pe haine prin intermediul duzei netede superioare, această tehnologie avansată îmbunătăţeşte performanţele de curăţare, asigurând o eficiență sporită.
*Testat la programele Încărcare completă 45 min, Bumbac, Mixte și ECO 40-60 cu sau fără WaterSave și AL 6-LEA SIMȚ

Steam: pentru o prospeţime desăvârşită şi igienizare maximă

Este timpul să-ți schimbi viziunea privind curăţarea - blândă, dar în acelaşi timp puternică şi eficientă.
Este timpul să experimentezi funcţia de curăţare cu abur: deosebit de delicată cu hainele, protejând țesăturile, şi în acelaşi timp puternică, pentru a garanta un nivel superior de igienizare. Maşina de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence este dotată o gamă completă de funcţii de curăţare cu abur, pentru a satisface toate nevoile și exigențele.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
Funcția FreshCare+, pentru 100% prospețime
  • 100% prospeţime, chiar dacă uiţi să scoţi rufele din mașina de spălat.

    În cazul maşinii de spălat rufe Supreme Silence, scoaterea rufelor imediat după finalizarea ciclului nu mai este absolut necesară pentru a evita formarea mirosurilor neplăcute şi cutelor: FreshCare+ se ocupă de ambele aspecte. După finalizarea ciclului, în interiorul tamburului este eliberat un flux de abur, care mișcă în mod delicat rufele, fiind suplimentat de câteva oscilaţii bidirecţionale lente. Aceste acţiuni combinate menţin proaspete rufele din interiorul maşinii de spălat, timp de până la 6 ore după finalizarea ciclului de spălare, împiedicând proliferarea principalelor surse ale mirosurilor neplăcute și formarea cutelor.

Programe și cicluri de spălare
  • Uită de mirosuri neplăcute şi cute, în doar 20 de minute.

    Un program special care reîmprospătează hainele puţin purtate, permiţând evitarea spălării inutile a acestora. Maşina de spălat rufe generează un flux de abur care pătrunde în fibre, eliminând mirosurile neplăcute, relaxând fibrele şi netezind cutele. SteamRefresh utilizează mai puţin de două pahare de apă, şi durează doar 20 de minute.

Articole perfect igienizate
  • Uită de bacterii.

    Curăţarea perfectă este acum deosebit de uşoară. Opţiunea SteamHygiene activată asigură dezinfectarea rufelor printr-un flux de abur fierbinte, eliberat la finalul ciclului de spălare. Aerul la temperatura de 70°C/80°C umple tamburul timp de 30 de minute, neutralizând, fără substanţe chimice, până la 99,9%* dintre bacterii, într-un mod puternic şi natural.