Noua mașină de spălat vase încorporabilă MaxiSpace

Noua mașină de spălat vase încorporabilă MaxiSpace

Cel mai mare al treilea raft de pe piață*, cu jeturi de apă integrate

*Pe baza volumului de vânzări ale primelor 5 branduri de top din luna Iunie 2023.

SpaceClean: cel mai mare raft din categoria sa*

Conceput pentru a oferi o capacitate suplimentară de încărcare - de la căni mici și boluri până la pahare înalte.

*Pe baza volumului de vânzări ale primelor 5 branduri de top din luna Iunie 2023.
Al treilea raft flexibil cu jeturi de apă integrate

Al treilea raft flexibil cu jeturi de apă integrate

Prin designul său unic, SpaceClean este primul* raft din categoria sa conceput cu jeturi de apă integrate, care asigură rezultate de spălare impecabile.
*Referitor la toate modelele de mașini de spălat vase cu al treilea raft cu jeturi de apă integrate, vândute sub brandurile : Whirlpool, Hotpoint, HotPoint/Ariston, Bauknecht. Piață: EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Mai 2023.
Mai mult spațiu interior datorită cuvei MaxiSpace

Mai mult spațiu interior datorită cuvei MaxiSpace

Cu +10% SPAȚIU SUPLIMENTAR* pentru organizarea vaselor tale într-un mod rapid și eficient.
Fără vase rămase în chiuvetă: ideal pentru orice tip de vase, indiferent de ocazie.
*Comparație între modelele de mașini de spălat vase Whirlpool care au cuvă standard și modelele de mașini de spălat vase Whirlpool care au cuvă MaxiSpace. Spațiul suplimentar se referă la suprafața totală de încărcare pe cele trei rafturi.

Programe automate cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ

Consum redus de energie electrică și apă cu până la -40%*, datorită programelor complet automate cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ. Senzorii maşinii de spălat vase detectează dimensiunea încărcăturii şi gradul de murdărie a vaselor pentru a adapta în consecinţă temperatura, durata şi puterea ciclului de spălare.

*Pe baza testărilor interne, în urma comparației între programul automat cu cel mai mic grad de intensitate și programul automat cu cel mai mare grad de intensitate.
Rezultate obținute pentru programul Mixte automat. Pentru celelalte cicluri automate de spălare, a fost obținut un nivel diferit de economisire.
Tehnologia PowerClean Pro

Tehnologia PowerClean Pro

Datorită jeturilor de apă cu +60%* mai puternice, te vei bucura de rezultate perfecte de spălare chiar și pentru petele dificile şi resturile de alimente arse, fără a fi necesară prespălarea sau clătirea vaselor.
Mai mult, cu PowerClean Pro beneficiezi de 30%** mai mult spațiu pentru a introduce vase de gătire de diferite dimensiuni pe raftul inferior.
*Procentul de putere a apei calculat cu opțiunea PowerClean Pro activată VS neactivată.
**Procent calculat în comparație cu spațiul de încărcare al modelelor Whirlpool din aceeași gamă, fără tehnologia PowerClean Pro.
Sistemul NaturalDry

Sistemul NaturalDry

Performanţă de uscare optimizată cu peste +99%* şi un consum de energie redus cu până la -40%**: Sistemul NaturalDry permite deschiderea automată a ușii la sfârșitul ciclului de spălare pentru uscarea vaselor în mod natural.
*Pe baza performanței medii de uscare a mașinii de spălat vase Whirlpool cu 3 rafturi și NaturalDry la sarcină de încărcare mixtă: materiale plastice, sticlă, oțel și porțelan, comparativ cu mașina de spălat vase Whirlpool cu 3 rafturi fără NaturalDry. Rezultatele performanței de uscare pot varia în funcție de modelul și sarcina de încărcare a mașinii de spălat vase.
**Procentul de economisire a energiei calculat în comparație cu opțiunea NaturalDry dezactivată pentru programul Eco.
ALTE CARACTERISTICI

Afișaj digital intuitiv

Este nevoie doar de un simplu gest pentru a selecta ciclul/opțiunea dorită și pentru a vizualiza informațiile despre funcții și programe pe afișaj.

Noul sistem de ghidaj

Mișcări mai ușoare ale raftului inferior datorită unei îmbunătățiri semnificative a designului și a calității. Raftul inferior este mai stabil în timpul încărcării/descărcării mașinii de spălat vase, chiar și atunci când sarcina include vase grele.

Opțiune Mod Silenţios

O opțiune specifică care reduce vibrațiile și nivelul de zgomot până la 3dBA*, atingând în același timp performanțe extraordinare de spălare și uscare.
*Conform testărilor interne, prin compararea nivelului de zgomot al ciclului de spălare cu vs fără opțiunea Mod Silențios activată. Nivelul de zgomot este redus cu o valoare între 1dBA și 3dBA, în funcție de ciclul selectat.
Proiectat pentru orice mobilier de bucătărie

Proiectat pentru orice mobilier de bucătărie

Sistemul de instalare asigură o reglare a înălțimii extrem de flexibilă. Frontul de mobilier poate avea până la 84 cm înălțime, cu înălțimea plintei de până la 0 mm. Mașina de spălat vase MaxiSpace este echipată cu balamale glisante care permit instalarea fronturilor de mobilier realizate din diferite materiale, cu o greutate între 3 și 10 kg și între 16 și 25 mm grosime.