Uscătorul de rufe Whirlpool FreshCare+

Uscătorul de rufe Whirlpool FreshCare+

100% prospeţime chiar dacă uiţi să scoţi rufele din
uscătorul de rufe

Ai grijă de ceea ce contează cu adevărat

Ai grijă de ceea ce contează cu adevărat

Whirlpool a proiectat noile uscătoare de rufe FreshCare+: soluția ideală pentru păstrarea hainelor moi și reîmprospătate până la 6 ore de la încheierea ciclului de uscare. Prin urmare, scoaterea rufelor din uscător nu mai este atât de urgentă, făcând în sfârșit posibilă o mai bună gestionare a timpului liber, fără a renunța la prospețimea rufelor.
FreshCare+

FreshCare+

100% prospeţime chiar dacă uiţi să scoţi hainele din uscătorul de rufe.
Combinația ideală dintre controlul inteligent al temperaturii și mișcările delicate din interiorul tamburului, împiedică apariția mirosurilor neplăcute în interiorul uscătorului de rufe*.
Datorită acțiunii delicate, cu mişcări bidirecţionale lente, FreshCare+ este conceput pentru a preveni formarea cutelor pe haine chiar dacă rufele nu sunt scoase imediat după încheierea ciclului de uscare.
*Tratamentul FreshCare+ împiedică apariția mirosurilor neplăcute (în interiorul uscătorului) timp de până la 6 ore de la încheierea ciclului de uscare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole de îmbrăcăminte delicate și cu niveluri de uscare suplimentară sau pentru așezarea articolelor direct în dulap.
Certificare Woolmark Blue pentru programele de uscare dedicate țesăturilor din lână*

Certificare Woolmark Blue pentru programele de uscare dedicate țesăturilor din lână*

Un tratament dedicat pentru a păstra frumusețea țesăturilor din lână, cu uscătorul de rufe Whirlpool FreshCare+.
Certificat de compania Woolmark, programul de uscare dedicat țesăturilor din lână a obținut certificarea Woolmark Blue și este conceput pentru a usca delicat și a proteja frumusețea articolelor din lână.
* Nu este disponibil pentru toate modelele.
Filtru condensator EasyClean

Filtru condensator EasyClean

Curăță ușor filtrul și asigură-te că ai parte de performanță pentru mai mult timp. Cu uscătorul Whirlpool FreshCare+ operațiunea de curățare a filtrului condensatorului este rapidă și fără efort. Filtrul colectează toate scamele acumulate, astfel încât nu mai este nevoie de o curățare a condensatorului propriu-zisă.
Este extrem de ușor de curățat, trebuie doar să tragi de mânerul ergonomic pentru a extrage filtrul și a-l curăța într-un timp foarte scurt.