Ne-am alăturat
programului IWBI

Whirlpool sprijină și colaborează
cu Institutul Internațional WELL Building

Pentru că starea de bine începe acasă, Whirlpool și-a luat angajamentul de a îmbunătății calitatea vieții și de a te ajuta să te bucuri în fiecare zi de momentele care contează cu adevărat. Produsele inovatoare cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ sunt special concepute pentru a se adapta nevoilor tale, oferind soluțiile potrivite pentru bunăstarea ta.

Obiectivele Whirlpool sunt perfect aliniate cu valorile IWBI, motiv pentru care suntem mândri să sprijinim și să contribuim la promovarea acestei mișcări globale.

Institutul Internațional WELL Building

IWBI conduce o mișcare globală de transformare a bunăstării și sănătății, cu o abordare centrată pe oameni. IWBI utilizează standardul The WELL Building Standard (denumit WELL) în parcursul lor pentru crearea și certificarea spațiilor care promovează bunăstarea și sănătatea fizică și mentală a oamenilor.

WELL stabilește, prin intermediul a 10 concepte de bază, modalitățile prin care sunt îndeplinite obiectivele ce susțin sănătatea fizică și mentală, tocmai pentru că acestea ne ajută pe fiecare dintre noi să avem cele mai bune rezultate pe plan profesional și, totodată, să fim cea mai bună versiune a noastră pe plan personal.

Whirlpool și IWBI.  Împreună pentru starea ta de bine.

Whirlpool și IWBI.
Împreună pentru starea ta de bine.

WHIRLPOOL, MEMBRU IWBI KEYSTONE, SUBLINIAZĂ IMPORTANȚA BUNĂSTĂRII ACASĂ ȘI LA LOCUL DE MUNCĂ.

Whirlpool susține pe deplin misiunea IWBI pentru bunăstare și sănătate, dezvoltând tehnologii și soluții inovatoare care oferă economii de energie electrică, apă și timp și creează un mediu mai puțin stresant și mult mai sănătos. Pe măsură ce aflăm mai multe informații despre legătura dintre mediul ce ne înconjoară, în care ne petrecem cel mai mult timp, și sănătatea fizică și mentală, excelența în proiectarea produselor devine un pilon vital pentru îmbunătățirea calității vieții în fiecare zi.