Cafeaua are multiple beneficii și este adesea folosită pentru a ne stimula mintea și a ne crește capacitatea de a rămâne concentrați.
Ingrediente
- Lapte 700 ml
- Pudră de cacao 70 g
- Făină 80 g
- Cafea espresso 1 cană de cafea
- Biscuiți amaretti 60 g
- Fructe de pădure 150 g
Pași
1. Într-un bol, amestecă zahărul, făina și pudra de cacao
2. Adaugă laptele, turnându-l încet și amestecând constant
3. Adaugă cafeaua răcită în prealabil
1.
3.
4. Pune o tigaie antiaderentă pe plita pe inducție și selectează funcția AL 6-LEA SIMȚ
5. Parcurge meniul navigând cu ajutorul săgeților și selectează funcția de fierbere
6. Toarnă amestecul în vasul de gătire și adaugă biscuiții amaretti sfărâmați
6.
7. Adu budinca până în punctul de fierbere și apoi gătește-o aproximativ 10 minute, amestecând constant
8. Toarnă compoziția în vase individuale și apoi pune-o la frigider timp de cel puțin 1 oră
9. Servește budinca împreună cu biscuiți amaretti și fructe de pădure
7.
8.
9.