Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten

  • Copiază link-ul în clipboard
Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten main image
Tehnologie asociată:
CRISPFRY
Află mai multe
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
10 minute
Timp de gătire
12 minute
Porții
4 persoane
O reinterpretare mediteraneană a unui preparat clasic indonezian, ușor de pregătit și perfect pentru un moment de relaxare.
Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten ingredients
Omnivor

Ingrediente

  • Piept de pui bio 400 g
  • Făină de migdale 100 g
  • Unt de arahide 2 linguri
  • Sos de soia 2 linguri
  • Șalotă 2
  • Lime 1
  • Sare de mare
  • Frigărui din bambus 8
  • Ulei de floarea soarelui 4 linguri
Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - video cover

Pași

1. Taie carnea de pui în fâșii lungi și subțiri
2. Așază fâșiile de pui pe bețișoare
3. Pune într-un vas făina de migdale
1. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step1
2. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step2
3. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step3
4. Adaugă untul de arahide și sosul de soia
5. Taie mărunt șalota și pune-o în vas
6. Pune crema de migdale și arahide peste frigărui cu ajutorul unei linguri
4. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step4
5. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step5
6. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step6
7. Aranjează frigăruile pe farfuria dedicată Crisp Fry a cuptorului cu microunde
8. Introdu farfuria în cuptorul cu microunde
9. Setează funcția Crisp Fry, introdu greutatea și apasă Start pentru a începe procesul de gătire
7. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step7
8. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step8
9. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step9
10. Între timp, amestecă sucul de lămâie cu ulei și presară puțină sare de mare
11. Când sunt gătite, scoate frigăruile din cuptorul cu microunde
12. Servește preparatul cu un strop de sare de mare și sos de lămâie
10. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step10
11. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step11
12. Satay de pui pane cu faină de migdale fără gluten - step12
CRISPFRY

Tehnologie asociată:

CRISPFRY

Pentru a găti mâncăruri delicioase, cu textura şi gustul unui preparat prăjit, folosind puţin ulei sau chiar deloc, pentru a beneficia de mâncare mai sănătoasă decât în cazul prăjirii acesteia în tigaie, folosește funcția CrispFry
Mai multe rețete