2. Realizează zoodle din ambele legume, cu instrumentul dedicat, și pune-le deoparte.
3. Taie sfecla roșie în cuburi mari.
1a.
1b.
3.
4. Rumenește sfecla roșie într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, maghiran și turmeric, la foc mediu-mare, timp de aproximativ 5 minute.
5. Odată gătită, amestecă până când pasta de sfeclă este omogenă și cremoasă, și pune-o deoparte.
6. Setează funcția Chef Control și pune o tigaie cu puțin ulei în partea stângă sus a plitei pe inducție.
4.
5.
6.
7. Adaugă zoodles și gătește timp de 2 minute, adăugând un praf de sare.
8. Mută tigaia spre partea inferioară a plitei pe inducție pentru a continua gătirea la foc mic.
9. Aranjează crema de sfeclă roșie pe farfurie, apoi adaugă zoodles.
9.
10. Ornează cu alune zdrobite, cu flori de dovlecel și, apoi, bucură-te de preparat.
Tehnologie asociată:
CHEF CONTROL
Tehnologia Chef Control permite gătirea constantă, fără a fi nevoie de adaptarea temperaturii plitei. Pur şi simplu mută vasele pe suprafaţa de gătire şi bucură-te de preparate delicioase!
O versiune mai veche a browserului a fost detectatăÎn prezent utilizezi o variantă mai veche de Internet Explorer. Pentru o navigare optimă, recomandăm utilizarea unei versiuni mai noi.