Mașină de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence

Mai mult confort acasă,
cu Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ

Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ este special concepută pentru a simplifica viața de acasă şi pentru a-ţi permite să te dedici lucrurilor care contează cu adevărat. Produsele noastre favorizează confortul de acasă, oferind în același timp rezultate extraordinare la fiecare utilizare.

Această tehnologie exclusivă se adaptează nevoilor tale, sporind la maximum rezultatele, atât în privinţa calităţii, cât şi a optimizării resurselor consumate. Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ are grijă de tot, pentru ca tu să te poţi reconecta cu tine. Descoperă soluţiile noastre intuitive pentru casă.

AL 6-LEA SIMȚ în bucătărie

Cuptoare Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Cuptoare Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ de la Whirlpool îți permite să gătești cu ușurință preparate gustoase, prin reglarea automat a setărilor de gătire, temperatură și timp, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.
Descoperă cuptoarele Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.
Cuptoare cu microunde Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Cuptoare cu microunde Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, cuptorul cu microunde stabilește automat timpul și nivelul de putere necesar în timpul procesului de gătire, decongelare sau reîncălzire. Descoperă cuptoarele cu microunde de la Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.
Plite Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Plite Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, plita monitorizează și ajustează nivelul de putere pentru a asigura rezultate de gătire perfecte de fiecare dată, fără a arde, lipi sau împrăștia mâncarea. Fii inspirat în a obține perfecțiunea și pentru a experimenta un mod cu totul nou de gătire. Descoperă plitele pe inducție de la Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.

AL 6-LEA SIMȚ pentru alimente proaspete

Combine frigorifice Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Combine frigorifice Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Senzorii avansați ai Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ și funcțiile intuitive ajustează constant nivelurile de umiditate și temperatura în întreaga cavitate a frigiderului, pentru prospețimea de lungă durată.
Descoperă combinele frigorifice de la Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ
Frigidere Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Frigidere Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ monitorizează temperatura din interiorul congelatorului și crește automat temperatura numai atunci când este necesar.
Descoperă congelatoarele de la Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.

AL 6-LEA SIMȚ pentru haine perfect îngrijite

Mașini de spălat rufe Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Mașini de spălat rufe Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, mașina de spălat detectează automat cantitatea de rufe și, în funcție de tipul de țesătură, alege cei mai buni parametri ciclici ce îți garantează performanța optimă de spălare și optimizează impactul asupra energiei, apei și timpului.
Descoperă mașinile de spălat rufe de la WHirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.
Uscătoare de rufe Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Uscătoare de rufe Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, uscătoarele de rufe detectează nivelul de umiditate din tambur, adaptând ulterior durata și temperatura ciclului de uscare. Acest lucru duce la un timp mediu redus al programelor selectate, deoarece hainele sunt uscate doar atât timp cât este necesar, astfel evitându-se uscarea excesivă a țesăturilor sau irosirea energiei.
Descoperă uscătoarele de rufe Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.

AL 6-LEA SIMȚ pentru vase strălucitoare

Mașini de spălat vase Whirlpool cu AL 6-LEA SIMȚ

Mașini de spălat vase Whirlpool
cu AL 6-LEA SIMȚ

Tehnologia inovatoare AL 6-LEA SIMȚ detectează nivelul de murdărie al vaselor și optimizează ciclul de spălare, economisind astfel energie, apă și timp, și asigurând rezultate de curățare excelente de fiecare dată, fără a fi nevoie de prespălare în prealabil.
Descoperă mașinile de spălat vase de la Whirlpool cu Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ.