Ardei

Timp de pregătire
15 minute
Timp de gătire
0 minute

Ingrediente

  • - pudră de curry
  • - sare
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • - piper
  • 1 ½ linguri de pesmet
  • 4 ardei verzi sau roșii (aproximativ 800g )
  • 400 g carne tocată de vită, macră
  • ½ ceapă, tocată
  • 4 linguri de lapte sau apă
  • - cimbru
  • - ierburi aromatice
  • 2 - 3 linguri de suc de roșii sau apă
pași

1. Taie ardeii în două, pe orizontală. Îndepărtează semințele.

2. Amestecă carnea de vită, ceapa, oul, pesmetul, laptele sau apa, sarea, piperul, pudra de curry și ieburile aromatice (proaspete sau uscate).

3. Umple ardeii cu amestecul și aranjează-i într-un vas de microunde, gresat. Presară pesmetul și untul tăiat în cuburi deasupra. Toarnă apa sau sucul de roșii pe ardei, în baza vasului.

4. Așează vasul pe farfuria rotativă și dă la cuptor la funcția combinată grill și microunde la 350 W, timp de 15-18 minute.