Supa de ceapa

Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
10 minute

Ingrediente

  • - sare
  • 200 g ceapă
  • - piper
  • 300 g unt sau margarină
  • 500 ml supă
  • 1 frunză de dafin
pași

1. Curăță și feliază ceapa. Plasează-o într-un recipient care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, alături de unt. Acoperă și dă la cuptor timp de 5-6 minute, la 750 W.

2. Adaugă supa și frunza de dafin și mai lasă timp de 5-6 minute, până când supa începe să fiarbă. Asezonează cu sare și piper.

3. Toarnă jumătate din supă în alt vas. Taie în cuburi două felii de pâine și adaugă-le în vase, presărând apoi 40 g de cașcaval ras.

4. Așează vasele în cuptor, pe rând, pe raftul de sus, și lasă-le în cuptor în funcția de grill până când s-a topit brânza și a prins o culoare aurie.