Lave-vaisselle encastrable 60cm

W Collection

SupremeClean 60cm

Performanţe extraordinare în fiecare fază a ciclului de spălare.

Zoom fonction "PowerClean Pro"

PowerClean Pro

Putere de curăţare suplimentară cu peste 30% * mai multe jeturi de apă puternice.

Putere de curăţare suplimentară chiar şi pentru cele mai persistente depuneri.
Jeturi de apă puternice pentru o performanţă de curăţare remarcabilă. Cu tehnologia PowerClean Pro, poţi îndepărta chiar şi cea mai dificilă murdărie de pe oale şi tigăi pentru rezultate şi mai strălucitoare, fără să fie nevoie de frecare sau prespălare manuală.
* Test de măsurare a presiunii efectuat la maşinile de spălat vase cu dispozitiv PowerClean Pro comparativ cu braţul de pulverizare inferior standard.
Zoome sur la gestion de l'espace optimisée

Gestionarea spaţiului optimizată

Suporturile pentru vase de gătit, amplasate în zona PowerClean, oferă flexibilitate în aşezarea unor oale şi tigăi de diferite dimensiuni, asigurând cu 30% mai mult spaţiu* pentru alte tipuri de vase. Aşadar, poţi găsi întotdeauna combinaţia de încărcare ideală.
* Procentaj calculat în raport cu spaţiul de încărcare în sertarul inferior la modelele din aceeaşi gamă Whirlpool fără soluţia PowerClean Pro.
Zoom fonction "NaturalDry"

NaturalDry

Performanţa de uscare Whirlpool la parametri maximi. Rezultate mai bune cu până la 70%, consum de energie cu 15% mai mic*.

NaturalDry este sistemul automat de deschidere a uşii conceput pentru a usca vasele, în mod uniform, cu puterea aerului natural. Datorită controlului automat, uşa se deschide, în deplină siguranţă, numai atunci când temperatura din interiorul maşinii este redusă semnificativ, pentru a permite pătrunderea aerului natural în maşina de spălat vase, şi a usca fiecare articol, cu rezultate excepţionale şi o economie de energie considerabilă.
* pe baza performanţei medii de uscare, şi a consumului de energie corespunzător al maşinii de spălat vase Whirlpool încorporate, cu 2 rafturi şi program Uscare naturală, la o încărcătură mixtă, care include plastic, sticlă şi porţelan, comparativ cu maşina de spălat vase Whirlpool încorporată cu 2 rafturi fără programul NaturalDry. Rezultatele în ce priveşte performanţele de uscare pot varia în funcţie de modelul de maşină de spălat vase şi de încărcătură.
Zoom accessoire Glass Protect

Protecţie sticlă

Un accesoriu special de pe sertarul inferior şi un ciclu special garantează performanţe de curăţare şi uscare remarcabile pentru pahare. Accesoriul este rabatabil şi integrat pe raftul inferior, pentru a reduce spaţiul ocupat, şi pentru a elibera 100% din spaţiu, dacă nu este necesar.
Funcţii secundare

Sistem de iluminare

Soluţia perfectă de facilitare a încărcării şi a descărcării. Cele 4 LED-uri, poziţionate în puncte strategice din cuvă, îmbunătăţesc vizibilitatea, pentru a utiliza în mod optim interiorul maşinii de spălat vase şi a asigura gradul maxim de utilizare.

15 seturi de veselă

Noua maşină de spălat vase Whirlpool permite încărcarea a până la 15 seturi de veselă datorită celui de-al treilea raft modular, care asigură o flexibilitate mare cu orice combinaţie de încărcare.

Interfaţă intuitivă

Modelele premium sunt concepute să asigure o interacţiune intuitivă, datorită interfeţei complet tactile cu pictograme clare şi acces direct la cicluri. Pentru o navigare mai intuitivă şi mai plăcută.