W Collection BlackFiber

Aer conditionat SMART

Controleaza oricand si oriunde aerul tau conditionat utilizand vocea ta prin Google Assistant.

Google este o marca inregistrata a Google LLC.

6th sense live

6th SENSE Live

Cu tehnologia inovatoare 6th SENSE Live este posibil să controlați toate funcțiile aparatului de aer condiționat de oriunde și în orice moment al zilei. Aparatul de aer condiționat poate fi administrat inteligent împreună cu alte aparate Whirlpool conectate.
Aplicația, grație Wi-Fi, permite să controlezi de la distanță temperatura și umiditatea locuinței, să optimizeze consumul de energie și să economisești facturile de energie electrică.

google voice assistant

Spune doar „OK Google” pentru a începe

Adresați-vă asistentului Google și controlați-vă aparatul de aer condiționat în cel mai intuitiv mod. Datorită tehnologiei de ultimă generație Whirlpool și Google Assistant, puteți conecta aparatele de aer condiționat mono-split cu toate dispozitivele compatibile cu Google Assistant, pentru a porni aerul, a seta balansarea și a schimba temperatura doar cu vocea.

intuitive, elegant, connected.

Intuitiv, elegant, conectat

Inovatoarele aparate de aer condiționat Whirlpool au fost concepute pentru a asigura întotdeauna atmosfera perfectă în fiecare cameră, din punct de vedere al temperaturii și stilului, datorită designului perfect si al finisajului deosebit.

6th sense

Control precis cu 6th SENSE

Tehnologia Precision Control 6TH SENSE este garantia unei experiențe superioare pentru cei care doresc să atinga perfecțiunea intuitiv. Datorită senzorilor interiori și exteriori, aparatele de aer condiționat oferă rapid temperatura, umiditatea și viteza potrivită a ventilatorului necesare obtinerii unui nivel de confort ideal pentru cameră, asigurând întotdeauna cel mai bun confort posibil.

4 tipuri diferite de setari pentru Sleep Mode

 

sleep mode

4D Xpert airflow

Răcire în toate direcțiile.
Un sistem avansat care oferă patru direcții diferite de ieșire a aerului, pentru o distribuție mai precisa și uniformă în întreaga încăpere.

airflow

Jet Function

Super răcoros în doar 10 minute *.
Cu funcția Jet, temperatura poate fi scăzută cu 5 ° C în doar 10 minute *.

* Setări ale condiții de testare: temperatură interioară 30 ° C cu 40% umiditate, temperatură exterioară 33 ° C cu umiditate 40%. Inverter, suprafață testată 12.000 BTU 21m2, suprafață testată 18.000 BTU 26m2.

jet function

CARECTERISTICI SECUNDARE

A+++ si gaz Eco Friendly

Clasa energtica A +++ asigura mai multă eficiență energetică si un impact mai mic asupra costurilor. Gazul frigorific R32 de nouă generație este extrem de eficient din punct de vedere energetic și ecologic, având un impact mai mic asupra incalzirii globare la nivel mondial.

AroundU

Fresh all around. Un senzor încorporat în telecomandă controlează temperatura din apropierea acesteia și nu doar unde se află unitatea interioară, contribuind la asigurarea temperaturilor uniforme din încăpere.

Reversibilitate

Gama de aparate de aer condiționat, echipată cu pompă de căldură, asigură întotdeauna temperatura perfectă în fiecare moment al anului, pentru un confort maxim, chiar și iarna.

Mod Silentios

Modul Silențios reduce zgomotul,comparativ cu modul standard, cu până la 19 dBA, pentru un somn liniștit.

DIM

Cu functia DIM, panoul led se va opri noaptea, pentru un somn linistit.

pin

Gaseste un distribuitor Whirlpool langa tine

Cauta acumDescopera produsele

Aer conditionat Whirlpool - SPIW312A3WF.1

SPIW312A3WF.1

Aer conditionat Whirlpool - SPIW309A2WF

SPIW309A2WF

Aer conditionat Whirlpool - SPIW312A2WF

SPIW312A2WF

Aer conditionat Whirlpool - SPIW318A2WF

SPIW318A2WF

Compara ( Electrocasnice )

Te rugam sa adaugi inca un produs