W9 Dual No Frost

W Collection
Dual No Frost

Pentru a ține pasul cu bunele intenții

Sistem Dual No Frost

2 sisteme independente No Frost crează mediul ideal pentru îngheț, pentru a vă menține fructele și legumele proaspete oriunde în frigider, chiar și despachetate.

70% umiditate ideală

în întregul frigider pentru condiții idealePâna la 15 ZILE

de prospețime pentru fructe și legume oriunde în frigider

Nu există amestec

de mirosuri între frigider și congelatorLimită temperatură variabilă

+/- 2 ° C în întreaga cavitate

* Bazat pe pierderea în greutate și calitatea vizuală, având în vedere fructele și legumele obișnuite. Procedură de testare internă.

pure design

Design pur din interior spre exterior

W Collection Dual No Frost a fost concepută pentru a fi elegantă și contemporană din orice unghi ar fi privită, excelența fiind cuvântul de bază.

Precision Control Al 6-lea Simț

Tehnologia Al 6-lea Simț detectează în mod constant variațiile de temperatură datorate cauzelor externe (ex. deschiderea ușii) și restaurează rapid temperatura ideală pentru conservarea optimă a alimentelor atât în ​​frigider cât și în congelator. Evitați arderea alimentelor în cazul acelora depozitate în congelator.

Fresh Box+

Un sertar cu un glisor integrat de control al umidității contribuie la menținerea prospețimii maxime pentru fructe și legume.

Fresh Box +

Fresh Pad

Un pad inovator integrat în Fresh Box + asigură cea mai bună conservare a alimentelor proaspete. Modelul grilajului separă fructele și legumele de umiditatea pe care o eliberează, în timp ce un aditiv antibacterian special reduce bacteriile dăunătoare cu până la 99,9% pe suprafața cutiei *.

* Testat independent de IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, Marea Britanie) folosind ISO 22196

Fresh Pad

Fresh Box 0°

Se detectează prospetimea corespunzătoare. O zonă suplimentară în interiorul frigiderului, unde puteți stoca cele mai delicate alimente, cum ar fi pește, carne sau brânză, la aproximativ 0 ° C.

Fresh Box 0°

Tavă Easy Access Tray cu Fast Freeze Pad

Găsiți-vă imediat alimentul cel mai frecvent utilizat.

O tavă specială glisantă care îmbunătățește vizibilitatea pentru a putea accesa cu ușurință cele mai frecvent utilizate alimente depozitate în congelator.

Easy Access Tray with Fast Freeze Pad

Compresor Al 6-lea Simț

Compresorul Al 6-lea Simț adaptează și restaurează ușor temperatura corespunzătoare care optimitează consumul de energie în raport cu un compresor convențional.
Oferă viabilitate ridicată și durabilitate cu până la 15 ani garanție în privința compresorului.

6th sense Compressor

Gestionarea spațiului

Raft flexibil

Rafturile care se potrivesc nevoilor dvs. Un raft retractabil care vă permite să creați spațiu pentru obiecte mai înalte, cum ar fi borcane, atunci când aveți nevoie de ele.

2 în 1 suport pentru sticle

Mult mai mult decât un suport pentru sticle. Suport pentru sticle 2 în 1 pentru depozitarea confortabilă a sticlelor și alimentelor în același timp. Mutați-l pe orice raft pentru o configurație convenabilă, la îndemână.

Gestionarea spațiului ușii

Rafturile mobile permit o flexibilitate maximă pentru a organiza spațiul de depozitare pe ușa frigiderului în funcție de nevoile dvs.

W Collection Dual No Frost

Combina frigorifica Whirlpool independenta: fara gheata - W7 911I OX

W7 911I OX

Combina frigorifica Whirlpool independenta: fara gheata - W7 921O K AQUA

W7 921O K AQUA

Combina frigorifica Whirlpool independenta: fara gheata - W9 821C OX

W9 821C OX

Combina frigorifica Whirlpool independenta - W5 911E W

W5 911E W

Compara ( Electrocasnice )

Te rugam sa adaugi inca un produs