W COLLECTION

Plite pe inducție

Conectați-vă la coacerea inteligentă Al 6-lea Simț

Savurați o nouă exeriență interactivă de coacere

Senzorii inteligenți Al 6-lea Simț monitorizează și ajustează nivelul de putere pentru a asigura rezultate uniforme de coacere, de fiecare dată fără arsuri, lipiri sau scurgeri. Fiți inspirați pentru a obține perfecțiunea și a experimenta un mod complet nou de gătit.

SmartSense

Ușor de folosit cu ajutorul videoclipurilor, imaginilor și cu o aplicație inspirată, tehnologia Al 6-lea Simț ce oferă asistență pas cu pas cu până la 100 de combinații de gătit pentru o experiență deplină.

FlexiFull

FlexiFull permite vaselor și tăvilor de diferite forme și mărimi să se miște liber pe suprafața complet flexibilă. Datorită spațiului FlexiFull, este posibilă folosirea aceleiași temperaturi în partea superioară a planului de coacere.
Temperatura este distribuită uniform pentru a economisi cantități considerabile de timp și energie. Revoluția de coacere începe aici

Display MySmart

Disponibil pe plitele W11, ecranul TFT MySmartDisplay de 4,5 ""ghidează consumatorii pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată. Prin simpla selectare a uneia dintre numeroasele combinații de gătit, MySmartDisplay oferă asistență pas cu pas în timp real.
Dispunând de o varietate de categorii de alimente și metode de gătit pe interfața sa intuitivă, netedă, MySmartDisplay oferă o modalitate inteligentă de a obține cel mai bun rezultat de fiecare dată.

Găsiți un distribuitor Whirlpool în apropierea dvs.
Căutați-l acum

Descoperiți alte linii