W COLLECTION

Cuptoare

Conectați-vă la coacerea inteligentă a celui de-al 6-lea Simț

Doar alegeți retetele: tehnologia Al 6-lea Simț le va face să fie minunate de fiecare dată!

Pentru o experiență de coacere inovatoare și simplificată. Doar alegeți un fel de mâncare și inovatoarea tehnologie Al 6-lea Simț face restul, ajustând automat timpul, temperatura și setările de umiditate pentru a asigura rezultate perfecte în timp. Cu ajutorul senzorilor Al 6-lea Simț și a unei opțiuni extraordinare de funcții exclusive, consumatorii pot obține masa perfectă, bucurându-se în același timp de o experiență intuitivă de neegalat.

BakeSense

Senzorii inteligenți BakeSense controlează nivelul de umiditate și reglează automat parametrii de gătit în consecință. Pentru pâine și produse de patiserie întotdeauna de succes.

SteamSense

Coacerea la abur 100% oferă o aromă completă alimentelor, permițând consumatorilor să se bucure de mese incredibil de sănătoase, ce își păstrează nutrienții, vitaminele și minerale.

Sonda Multisense

Sonda Multisense monitorizează temperatura alimentelor în patru puncte pentru a asigura controlul complet al temperaturii în interior și în exterior

Cook4

Funcția Cook4 oferă un nivel unic de flexibilitate care permite consumatorilor coacerea a până la patru feluri de mâncare în același timp, fără a exista riscul amestecării savorii sau aromelor.

MySmartDisplay

MySmartDisplay W11 este o interfață intuitivă, clară și ușor de citit care îi ajută pe consumatori să se perfecționeze și să devină mai inspirați.

TEHNOLOGIE

TRATAMENT iXelium

Cuptoarele Whirlpool sunt dotate cu iXelium, suprafața patentată a tehnologiei înalte, care nu își pierde niciodată strălucirea. Suprafața rezistentă la zgârieturi, ușor de curățat, rămâne strălucitoare în timp. iXelium este incredibil de ușor de curățat și își păstrează frumusețea în timp.

SmartClean

Tehnologia inovatoare SmartClean curăță cuptorul în mod eficient și corespunzător în doar 35 de minute, fără a lăsa mirosuri și fără a necesita folosirea vreunui detergent. Tehnologia SmartClean funcționează împreună cu un email special ușor de curățat și beneficiază de un ciclu dedicat care oferă întotdeauna rezultate perfecte de curățare.

Ghidaje telescopice

Ghidajele telescopice sunt concepute pentru a facilita inserarea și scoaterea accesoriilor. Ghidajele sunt ușor de îndepărtat și permit ca tăvile de scurgere a grăsimilor și rafturile de sârmă să fie repoziționate sau deplasate fără efort pentru un control perfect al procesului de coacere.

Închidere facilă a ușilor

Datorită sistemului SoftClosing +, este suficient să exercitați o ușoară presiune asupra ușii cuptorului, iar aceasta se va închide singură fără zgomot și fără probleme.

Pirolitic

Atunci când este setat pe modul de auto-curățare, interiorul cuptorului pirolitic atinge o temperatură extrem de ridicată (aproximativ 470 ° C), la care toate reziduurile alimentare sunt transformate în cenușă, care apoi pot fi șterse cu ușurință numai cu un burete umed.

CATALITIC

Cuptoarele pot fi accesorizate cu panouri catalitice autocurățătoare. Aceste panouri sunt acoperite cu un strat special de micro-porozitate, care absoarbe chiar și cei mai persistenți stropi de grăsime. Panourile catalitice de auto-curățare pot fi achiziționate separat de la Service-ul de asistență al companiei Whirlpool.

Găsiți un distribuitor Whirlpool în apropierea dvs.
Căutați-l acum

Descoperiți alte linii