Whirlpool îți îmbunătățește viața în fiecare zi, într-un mod sustenabil

Soluții sustenabile create pentru starea ta de bine

La Whirlpool dezvoltăm constant produse și tehnologii sustenabile pentru a îmbunătăți viața acasă.

Electrocasnicele noastre contribuie la economisirea de energie și apă la fiecare ciclu de spălare, datorită tehnologiilor inovative ce asigură o experiență intuitivă și reglează automat consumul de resurse.

Contribuim împreună la economisirea resurselor, dar și la salvarea planetei noastre.

Tehnologiile Whirlpool ajută la economisirea resurselor, dar și la salvarea planetei noastre.

Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ de la Whirlpool te ajută să alegi setările potrivite pentru tine

TEHNOLOGIA AL 6-LEA SIMȚ

Inteligență intuitivă.
Performanță de durată.

Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ alege setările potrivite în mod automat, datorită senzorilor inteligenți integrați.

Tehnologiile intuitive ale produselor noastre pot regla automat consumul de energie și apă al mașinilor de spălat rufe și al celor de spălat vase. Acestea minimizează fluctuațiile de temperatură în frigider și congelator sau ajustează consumul de detergent al mașinilor de spălat rufe.

Toate pentru a-ți îmbunătăți viața într-un mod sustenabil.
Mașinile de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence folosesc cea mai mică cantitate de apă datorită tehnologiei avansate.

REDUCEREA RESURSELOR DE APĂ

Tehnologie avansată ce optimizează performanța de curățare

Mașinile de spălat rufe Whirlpool Supreme Silence folosesc strictul necesar de apă, pentru a economisi în orice moment.
Deoarece cantitatea de apă folosită este ajustată în funcție de cantitatea de rufe, iar apa este pulverizată direct pe haine prin intermediul duzei netede de deasupra, această tehnologie avansată îmbunătățește performanța de curățare, asigurând o eficiență crescută și economii de resurse.
*Testat la programele 45 min, Bumbac, Mixte și ECO 40-60 cu încărcare maximă, cu și fără WaterSave și AL 6-LEA SIMȚ.
Tehnologia AutoDose economisește detergent cu fiecare ciclu de spălare

TEHNOLOGIA AUTODOSE

Economisește detergent

Economisirea detergentului la fiecare ciclu este importantă pentru tine, pentru hainele tale şi pentru planetă.

De aceea, noua maşină de spălat rufe Whirlpool este dotată cu AutoDose, un sistem de dozare automată care permite economisirea cantităţii de detergent, la fiecare spălare, asigurând până la 26 de cicluri* fără reumplere. Deoarece distribuie cu exactitate cantitatea necesară de detergent, acest sistem eficient de dozare previne deteriorarea fibrelor cauzată de utilizarea unor cantităţi excesive.
*La un sertar de detergent lichid cu o capacitate de încărcare de 5 kg (sarcină normativă de bumbac conform standardului IEC 60456) și o concentrație de detergent de 4X (Mijloc 20
NaturalDry este un sistem automat conceput pentru uscarea naturală a vaselor, datorită fluxului de aer natural.

TEHNOLOGIA NATURALDRY

Eficiență maximă în deplină siguranță

Rezultate mai bune cu până la 70%. Consum de energie cu până la 15% mai mic*.

NaturalDry este un sistem automat de deschidere a ușii, conceput pentru uscarea vaselor prin intermediul fluxului de aer natural. Datorită controlului automat, uşa se deschide, în deplină siguranţă, doar atunci când temperatura din interiorul maşinii este redusă semnificativ, astfel încât aerul să intre în mașina de spălat vase și să ofere rezultate de uscare excelente și economii de energie considerabile.
*Pe baza performanţei medii de uscare, şi al consumului de energie corespunzător al maşinii de spălat vase Whirlpool cu 2 rafturi şi program Uscare naturală, la o încărcătură mixtă, care include plastic, sticlă şi porţelan, comparativ cu maşina de spălat vase Whirlpool cu 2 rafturi fără programul NaturalDry. Rezultatele în ce priveşte performanţele de uscare pot varia în funcţie de modelul de maşină de spălat vase şi de încărcătură.

Află cât de multă apă și energie poți economisi

Electrocasnicele Whirlpool, datorită Tehnologiei AL 6-LEA SIMȚ, se adaptează nevoilor tale, asigurând o experiență intuitivă, lipsită de efort, respectând in același timp planeta și resursele acesteia. 

Este timpul să pornești modul de economisire cu Whirlpool!

Fiecare program îți asigură rezultate excepționale, economii de energie și apă, contribuind astfel la un mediu sustenabil.

Whirlpool a fost premiat cu medalie de aur pentru angajamentul său de sustenabilitate din 2022 EcoVadis

EcoVadis, agenția internațională de rating care evaluează performanța companiilor și lanțurile de aprovizionare ale acestora pe subiecte de mediu, sociale și etice, a premiat Whirlpool EMEA cu medalie de aur pentru Ecovadis Sustainability Rating 2022.

Medalia de aur a poziționat Whirlpool în primele 5% din companiile globale evaluate și, recunoaște angajamentul de lungă durată al Whirlpool față de susținerea unui mediu sustenabil și responsabilitatea socială.