Mere verzi umplute cu pui Masala

Timp de pregătire
20 minute
Timp de gătire
35 minute
Merele sunt bine-cunoscute în întreaga lume pentru beneficiile lor asupra sănătății. Această rețetă este ușor de realizat și sănătoasă.

Ingrediente

  • 4 Mere verzi
  • 250 g Piept de pui
  • o lingură Curry Masala
  • 30 g Stafide
  • 2 Batoane de scorțișoară
  • 3 Anason stelat
  • frunze de Mentă proaspătă
  • un praf de Sare de masă
pași

1. Taie puiul în fâșii subțiri

2. Pune fâșiile de pui într-un bol și adaugă Curry Masala, un vârf de sare și frunze de mentă

3. Adaugă stafidele, mugurii de pin și amestecă bine

4. Îndepărtează cotorul merelor cu un inel metalic

5. Umple merele cu puiul condimentat folosind o lingură și, apoi, așează-le într-o tavă de copt alături de batoanele de scorțișoară și anasonul stelat

6. Umple cu apă caldă rezervorul de apă al cuptorului

7. Pune merele în tavă și apoi introdu-o în cuptor

8. Setează parametrii de gătire: funcție ventilată, 180°C și nivel mediu de abur

9. Când sunt gata, servește merele împreună cu sosul lor.