WCollection W11 piekarnik

W Collection

Cuptoare

Conectează-te la modul de gătire inteligent cu Al 6-lea Simț

W Collection a fost distinsă cu două premii prestigioase pentru designul său extraordinar:
IF 2020
WCollection W11 piekarnik SteamSense+

SteamSense+

Prepararea alimentelor 100% la aburi
le păstrează întreaga aromă, permiţându-ți să te bucuri
de mese incredibil de sănătoase, cu menţinerea nutrienţilor,
vitaminelor şi mineralelor.
WCollection W11 piekarnik termosonda Multisense Probe

Termometru MultiSense

Termometrul MultiSense monitorizează
temperatura mâncării în patru puncte
pentru a asigura controlul complet al temperaturii, atât în exterior, cât şi în interior
WCollection W11 piekarnik Cook4

Cook4

Funcţia Cook4 asigură un nivel unic de flexibilitate care îți permite să gătești până la patru preparate în acelaşi timp, fără amestecarea gusturilor sau aromelor.
WCollection W11 piekarnik MySmart Display

MySmartDisplay

Interfaţa W11 MySmartDisplay este intuitivă,
minimalistă şi uşor de citit.
Tehnologii

Tratare cu iXelium

Cuptoarele Whirlpool sunt dotate cu funcţia iXelium, suprafaţa brevetată de înaltă tehnologie care nu îşi pierde niciodată luciul. Suprafaţa rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat rămâne curată de-a lungul timpului. iXelium se curăţă incredibil de uşor şi îşi păstrează calităţile estetice în timp.

SmartClean

Tehnologia inovatoare SmartClean curăţă eficient cuptorul, în doar 35 de minute, fără a lăsa mirosuri şi fără a necesita detergent. Tehnologia SmartClean funcţionează cu un smalţ special, uşor de curăţat, şi aplică un ciclu delicat care produce întotdeauna rezultate de curăţare impecabile.

Ghidaje telescopice

Ghidajele telescopice au fost proiectate pentru a facilita inserarea şi eliminarea accesoriilor. Ghidajele sunt uşor de îndepărtat şi permit repoziţionarea sau mişcarea fără efort a tăvilor de scurgere şi a grătarelor, pentru un control perfect al procesului de gătire.

Soft Closing

Sistemul SoftClosing+ face posibil ca, la o atingere uşoară a uşii cuptorului, aceasta să se închidă singură cu o mişcare lină, fără zgomot.

Pirolitic

Atunci când este setat pe modul de autocurăţare, interiorul cuptorului pirolitic atinge o temperatură extrem de ridicată (aproximativ 470°C), la care resturile de alimente sunt transformate în cenuşă, care apoi poate fi curăţată uşor cu un burete umed.

Catalitic

Cuptoarele pot fi dotate cu panouri de autocurăţare catalitică. Aceste panouri sunt acoperite cu un strat special microporos care absoarbe până şi cele mai dificile pete de grăsime. Panourile de autocurăţare catalitică pot fi achiziţionate separat prin Serviciul de Postvânzare Whirlpool