WCollection W11 kuchenka mikrofalowa

W Collection

Cuptoare cu microunde

Conectează-te la modul de gătire inteligent cu Al 6-lea Simț

W Collection a fost distinsă cu două premii prestigioase pentru designul său extraordinar:
IF 2020
WCollection W11 kuchenka mikrofalowa MySmart Display

MySmartDisplay

MySmartDisplay este o interfaţă intuitivă, minimalistă şi uşor de citit, pentru o experiență cât mai bună.
WCollection W11 kuchenka mikrofalowa Talerz Crisp

Crisp

Bucură-te de rezultate extraordinare cu Tehnologia Crisp. Mâncarea este delicios de rumenită şi incredibil de crocantă, în mult mai puţin timp, şi fără efort, comparativ cu un cuptor convenţional. Tehnologia Crisp este modul ideal de a îmbunătăți preparatele, de la prăjituri şi plăcinte la pâine şi omlete, la peşte şi fripturi.
WCollection W11 kuchenka mikrofalowa CrispFry

CispFry

Funcţia CrispFry este modul exclusiv de a te bucura de o masă crocantă şi plină de savoare, cu foarte puţin ulei sau chiar fără ulei. Obţii aceleaşi rezultate crocante şi rapide ca şi în cazul unui cuptor convenţional sau al unei tigăi, dar fără efort! Tehnologia Al 6-lea Simț permite ca mâncarea crocantă să fie încălzită rapid, din stare congelată, la temperatura de servire. Funcţia Auto Crisp se foloseşte doar pentru mâncare congelată care nu necesită gătire.
WCollection W11 kuchenka mikrofalowa SteamBoil

Steam&Boil

Steam&Boil este o funcţie uşor de folosit, care economiseşte timp şi efort, cu un mod de gătire mai sănător. Utilizând puterea naturală a aburului, această funcție păstrează aromele şi substanţele nutritive, şi găteşte la abur, sau fierbe mâncarea într-un set de accesorii speciale, pentru o preparare mai simplă şi rezultate mai rapide şi mai gustoase.
WCollection W11 kuchenka mikrofalowa Termoobieg

Forced Air

Datorită tehnologiei ForcedAir, aerul preîncălzit este circulat uniform în cuptorul cu microunde, de către un ventilator de mare viteză, creând condiţiile perfecte pentru a coace prăjituri, bezele şi produse de patiserie, cu rezultate asemănătoare celor produse de cuptor, şi o experienţă de gătit similară cuptoarelor prin convecţie.
TEHNOLOGII

Balamale cu sistem Soft Closing

Simte calitatea. Noua generaţie de balamale împiedică orice izbire zgomotoasă, astfel încât, printr-o singură atingere uşoară, uşile se închid lin, silenţios și fără efort. Balamalele sunt concepute pentru a se potrivi cu cele prezente pe cuptoare.

Reîncălzire şi decongelare

Cu funcţia Reheat&Defrost, microundele distribuie căldura uniform, păstrează aroma, textura, culoarea şi substanţele nutritive originale.

Platou rotativ de 40 cm

Cu mai mult spaţiu, ai opţiunea de a găti simultan mai multe preparate, în mai multe recipiente. Platoul rotativ de 40 cm oferă mult spaţiu pentru recipiente de diferite dimensiuni, sau chiar pentru diferite pahare, căni sau farfurii simultan, în timp ce mişcarea rotativă continuă se asigură că mâncarea este gătită uniform și în profunzime.

Steam Clean

Puterea aburului pentru a menţine cuptorul cu microunde impecabil. Pur şi simplu torni un pahar de apă în cuptorul cu microunde şi selectezi ciclul de curăţare.