WCollection W11 okap

W Collection

Hote

Aer curat şi o lumină excepţională

W Collection a fost distinsă cu două premii prestigioase pentru designul său extraordinar:
IF 2020
WCollection W11 okap CookSense

CookSense

Senzorul Al 6-lea Simț detectează şi extrage automat particulele de grăsime şi aburul, eliminând orice mirosuri neplăcute sau nedorite, şi făcând ca bucătăria să fie un mediu mai curat în timpul gătirii. Pentru a garanta întotdeauna o calitate excelentă a aerului, hota recunoaşte modul de gătire, analizează tipul de abur, şi reglează intuitiv nivelul de putere, ajustând rata de extracţie corectă pentru eliminarea fumului, mirosurilor şi grăsimii din aer.
WCollection W11 okap AirSense

AirSense

AirSense poate detecta nu doar mirosurile produse în timpul gătitului, ci şi alte mirosuri precum cele produse de detergenţii de curăţare, fumul de ţigară etc. Se activează automat şi intuitiv, curăţând aerul şi menţinând mirosurile nedorite şi murdăria la distanţă. Disponibil în 2 cicluri, Intensiv şi Zilnic, garantează aer proaspăt şi o bucătărie fără mirosuri în timpul activităţilor zilnice.
WCollection W11 okap OdourZero

OdourZero

Noul filtrul cu carbon, brevetat OdourZero, cu durată de până la 5 ani, captează 98,9% din mirosurile produse de gătit.
Elimină mirosurile din bucătărie datorită granulelor de carbon de cea mai bună calitate, plasate strategic deasupra coşului de fum.
WCollection W11 okap LightSense

LightSense

Reglează lumina în funcţie de preferinţa ta.
LightTone: lumină cu autoreglare, pentru a se potrivi perfect cu atmosfera din bucătărie. Tonuri calde şi relaxante sau reci şi energizante.
DimmerLight: reglează luminozitatea şi pregăteşte bucătăria pentru creaţiile tale culinare.
NightLight: o lumină difuză pentru o atmosferă nocturnă plăcută
Tehnologii

Tratare cu iXelium

Creat cu nanotehnologie avansată, stratul unic de iXelium de pe hotele din oţel inoxidabil le face mult mai rezistente la zgârieturi şi coroziune decât sunt hotele convenţionale.

Zen Mode

Cu un echilibru ideal, de performanţă şi silenţiozitate, ZenMode de la Whirlpool asigură că hota este suficient de puternică pentru a menţine aerul proaspăt şi curat, în timp ce reduce zgomotele din bucătărie, făcând-o un loc mai plăcut pentru gătit şi socializare.

Sistem booster cu Nivel Dublu

Sistemul booster cu Nivel Dublu garantează puterea suplimentară necesară extragerii fumurilor sau mirosurilor puternice, de exemplu de la mâncarea arsă. Cu două niveluri de setare, în măsură să extragă până la 800 m3/h, aerul este curățat mai rapid, economisind timp şi energie.

Indicatori de saturaţie ai filtrului

Pentru o hotă mereu sigură şi eficientă, filtrele de grăsime şi cele de carbon trebuie să fie înlocuite sau spălate periodic, în funcţie de model. Hotele dotate au indicatori speciali pentru saturaţia filtrului, care sugerează când este momentul să înlocuiască sau să spele filtrul.

Filtru de grăsime

Filtrul de grăsime este o barieră specială de filtrare a aerului şi este instalat la intrarea în hotă. Acest filtru poate fi fabricat din diferite materiale. Cele mai obişnuite filtre sunt realizate dintr-un material sintetic, care trebuie să fie înlocuit în mod regulat, sau din metal lavabil.