Plite pe gaz

W Collection

Plite pe gaz

9 niveluri de flacără pentru diferite metode de gătit

Zoom bouton 9 niveaux de flammes

MultiLevel Flame

9 niveluri de flacără, preparate nelimitate

Funcţii Al 6-lea Simț

Whirlpool prezintă noua plită pe gaz cu MultiLevel Flame din Colecţia W, proiectată pentru a îmbunătăţi controlul asupra flăcării, şi a obţine rezultate perfecte de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci e să selectezi una dintre cele 9 flăcări presetate pentru diferitele metode de gătit.
Baie de aburi şi gătire delicată
Fierbere la foc mic şi Înăbuşire
Sotare şi Prăjire
Prăjire rapidă şi Grătare
Fierbere
Baie de aburi şi gătire delicată
 • NIVEL DE FLACĂRĂ 1-2

  Niveluri de căldură ideale pentru a menţine calde preparate în porţii mici, a amesteca risotto, a înmuia untul, a decongela porţii mici şi a topi delicat ciocolata la baie de aburi.

Fierbere la foc mic şi Înăbuşire
 • NIVEL DE FLACĂRĂ 3-4

  Niveluri de putere perfecte pentru reţete care necesită gătire lentă cu apă, vin sau supă, şi pentru amestecarea pastelor făinoase sau menţinerea unui nivel de fierbere scăzut.

Sotare şi Prăjire
 • NIVEL DE FLACĂRĂ 5-6

  Ideal pentru înăbuşit legume, gătit pe timp îndelungat, sotare şi prăjire în tigaie, şi pentru gătit până la obţinerea unui aspect cremos.

Prăjire rapidă şi Grătare
 • NIVEL DE FLACĂRĂ 7-8

  Perfect pentru peşte şi carne la grătar, rumenire, prăjire de alimente congelate şi menţinerea unui clocot puternic.

Fierbere
 • NIVEL DE FLACĂRĂ 9

  Ideal pentru a aduce rapid apa în clocot, încălzirea lichidelor sau creșterea rapidă a temperaturii alimentelor.

Technologia FlexiFlame

FlexiFlame

Tehnologia FlexiFlame permite ca ambele inele ale arzătorului să fie controlate de la un singur buton, care reglează puterea de la 0,4 kW până la 5 kW, pentru un interval larg de niveluri de putere care să asigure o flexibilitate maximă. Sistemul permite atât folosirea exclusivă a inelului mai mic, atunci când ingredientele delicate au nevoie doar de o uşoară atingere, cât şi folosirea ambelor inele pentru o flacără foarte puternică, care încălzeşte mai rapid, pentru prăjire în tigaie puternic încinsă, sau pentru fierbere mai rapidă – o alegere ideală pentru toate nevoile.
Pełne ruszty żeliwne

Grătare din fontă care acoperă toată suprafaţa

O gătire flexibilă, mai sigură. Designul grătarului oferă un suport robust şi mai sigur pentru tigăi şi oale. Bucură-te de un echilibru şi o flexibilitate deplină la gătit: poţi muta şi trage fără efort vasele, de pe un arzător pe altul, fără niciun risc de zgâriere sau rugină.
Instalacja równo z blatem

Instalare încorporată

Plita pe gaz din gama W Collection poate fi instalată astfel încât să fie la acelaşi nivel cu blatul de bucătărie, creând o continuitate elegantă care evidenţiază designul plitei.