Image d'ensemble du réfrigérateur W9 Dual No Frost

W Collection

Dual No Frost W9

Pentru a ține pasul cu bunele intenții.

2 systèmes indépendants

Sistem Dual No Frost

2 sisteme independente No Frost crează mediul ideal pentru îngheț, pentru a vă menține fructele și legumele proaspete oriunde în frigider, chiar și despachetate.
Vue d'intérieure du réfrigérateur W9
70% umiditate ideală
în întregul frigider pentru condiții ideale.

Pâna la 15 ZILE
de prospețime pentru fructe și legume oriunde în frigider.

Nu există amestec
de mirosuri între frigider și congelator.

Limită temperatură variabilă
+/- 2 ° C în întreaga cavitate.
* Bazat pe pierderea în greutate și calitatea vizuală, având în vedere fructele și legumele obișnuite. Procedură de testare internă.
Design du réfrigérateur W9

Design pur din interior spre exterior

W Collection Dual No Frost a fost concepută pentru a fi elegantă și contemporană din orice unghi ar fi privită, excelența fiind cuvântul de bază.

Zone Fresh Box+

Fresh Box+

Un sertar cu un glisor integrat de control al umidității contribuie la menținerea prospețimii maxime pentru fructe și legume.
Zone Fresh Pad

Fresh Pad

Un pad inovator integrat în Fresh Box + asigură cea mai bună conservare a alimentelor proaspete. Modelul grilajului separă fructele și legumele de umiditatea pe care o eliberează, în timp ce un aditiv antibacterian special reduce bacteriile dăunătoare cu până la 99,9% pe suprafața cutiei *.
* Testat independent de IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, Marea Britanie) folosind ISO 22196
Zone Fresh Box 0°

Fresh Box 0°

Se detectează prospetimea corespunzătoare. O zonă suplimentară în interiorul frigiderului, unde puteți stoca cele mai delicate alimente, cum ar fi pește, carne sau brânză, la aproximativ 0 ° C.
Zone d'accès facile

Tavă Easy Access Tray cu Fast Freeze Pad

Găsiți-vă imediat alimentul cel mai frecvent utilizat.

O tavă specială glisantă care îmbunătățește vizibilitatea pentru a putea accesa cu ușurință cele mai frecvent utilizate alimente depozitate în congelator.
Logo compresseur garanti 20 ans

Compresor Al 6-lea Simț

Compresorul Al 6-lea Simț adaptează și restaurează ușor temperatura corespunzătoare care optimitează consumul de energie în raport cu un compresor convențional.
Oferă viabilitate ridicată și durabilitate cu până la 15 ani garanție în privința compresorului..
GESTIONAREA SPAȚIULUI

Raft flexibil

Rafturile care se potrivesc nevoilor dvs. Un raft retractabil care vă permite să creați spațiu pentru obiecte mai înalte, cum ar fi borcane, atunci când aveți nevoie de ele.

2 în 1 suport pentru sticle

Mult mai mult decât un suport pentru sticle. Suport pentru sticle 2 în 1 pentru depozitarea confortabilă a sticlelor și alimentelor în același timp. Mutați-l pe orice raft pentru o configurație convenabilă, la îndemână.

Gestionarea spațiului ușii

Rafturile mobile permit o flexibilitate maximă pentru a organiza spațiul de depozitare pe ușa frigiderului în funcție de nevoile dvs.