Retete

Cous cous cu legume

Cous cous cu legume

Ingrediente
  • 4 dovlecei 
  • 1 fir de ceapă verde 
  • 8 roșii cherry 
  • 1 castravete 
  • 1 bulb de fenicul 
  • 4 ridichi 
  • condimente amestecate, după gust 
  • 300 g cușcuș semipreparat 
  • 500 ml supă de legume 
  • 1 lămâie 
  • mentă proaspătă 
  • 4 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • sare
Metoda

1. Aduceți supa de legume la punctul de fierbere cu funcția cuptorului timp de 5 mminute, și rehidratați cușcușul până când a absorbit tot lichidul.
2. Pe o suprafață mare, neteziți toate cocoloașele formate.
3. Spălați și tocați legumele. Amestecați-le cu cușcușul.
4. Asezonați cu uleiul, menta tăiată mărunt, sucul de lămâie, condimentele și sarea. Serviți.

Timp de gatire

5 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs